Hodnota bílých krvinek 3.1 - 3.4

Anonymní
12.3.18 20:45

Hodnota bílých krvinek 3.1 - 3.4

Dobrý den. Obracím se tady na vás s dotazem. Co mohou znamenat hodnoty bílých krvinek u dospělého člověka? Hodnota 3.1 až 3.4
Byla jsem na imunologii a z odběru mi zjistili tuto hodnotu. Měla jsem náběhy na chřipky a tak jsem podstoupila rozbor krve na imunologii. Beru Imunor, cítím se lépe. Ale dnes mi to začalo víc vrtat v hlavě a bojím se co ty hidnoty mohou znamenat. Jde přeci jen o bílé krvinky.
Děkuji za vaše zkušenosti a názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
12.3.18 20:59
@Anonymní píše:
Dobrý den. Obracím se tady na vás s dotazem. Co mohou znamenat hodnoty bílých krvinek u dospělého člověka? Hodnota 3.1 až 3.4
Byla jsem na imunologii a z odběru mi zjistili tuto hodnotu. Měla jsem náběhy na chřipky a tak jsem podstoupila rozbor krve na imunologii. Beru Imunor, cítím se lépe. Ale dnes mi to začalo víc vrtat v hlavě a bojím se co ty hidnoty mohou znamenat. Jde přeci jen o bílé krvinky.

a zbytek obrazu je ok? co diferencál? Jsou nízké lymfocyty nebo neutrofily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.18 21:13

@Lama Lama tak to vůbec nevím, takto podrobně to není na papíře rozepsané. Doktorka říkala, že jinak je vše v pořádku. Jen je tam ještě mírná alergie na pelyněk. Nechci si dávat zbytečně brouka do hlavy nebo neusnu :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.18 21:14

Nenapadlo mě se hned zeptat podrobněji…

• Citovat
  • Upravit
81480
12.3.18 21:26
@Anonymní píše:
Nenapadlo mě se hned zeptat podrobněji…

no, bez toho to tu nerozšítépnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
12.3.18 21:33
@Anonymní píše:

je to mírně snížené, měla by jsi mít nejméně 4. Ale to mohly způsobit ty virozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
12.3.18 21:43

Já už mám přes 10let málo bílých krvinek…Mam chronickou leukopenii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.18 17:40

V pátek si budu volat pro výsledky, brali mi znovu krev. Tak se podrobněji zeptám. Holky já vím, že třeba plaší zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.20 23:44
@Luska
@Luska píše:
Já už mám přes 10let málo bílých krvinek…Mam chronickou leukopenii.

Mohu mít prosím na vás dotaz. Jak se to léčí podávají vám nějaký léky? Musíte na sebe dávat větší pozor? Chlap byl 3 na krvi a 3 krat mu vyšlo snížené bily krvinky a teď v pátek má jít k doktorovi hrozně se o něj bojím. Že mu budou měřit tlak a to druhý zapomněl, co mu sestra do telefonu. Furt nad tím musím myslet. A mohu nějak bily krvinky nastartovat? Třeba stravou nebo nějakým doplňkem? Děkuji za jakýkoliv info budu moc vděčná

• Citovat
  • Upravit
751
9.1.20 21:53

Jaké má hodnoty? Myslím, že není důvod se o něj bát. Já měla nejméně 2, 9, jinak mívám kolem 3, 2 až 3, 6. Hematolog to neléčí, jen chodím pravidelně na hematologii. Možná vitamín B bych zkusila. Já mám autoimunitní onemocnění, tak to mám nejspíš k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.1.20 22:39

Mam lupus, takze taky lekopenie u toho. Nic se nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
10.1.20 13:25

Taky jsem ho měla diagnostikovaný :( @Moravanka123

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.20 17:47

Dobrý den, tak dneska přišel od doktorky a ta mu řekla, že je v pořádku. Ale ma to snížené.

• Citovat
  • Upravit
81480
10.1.20 17:52
@Anonymní píše:
Dobrý den, tak dneska přišel od doktorky a ta mu řekla, že je v pořádku. Ale ma to snížené.

To vypadá dobře. Taková lehká izolovaná neutropenie. Asi bych to ještě nechala zkontrolovat, případně udělat manuální diferenciál, ale nečekala bych nic zvláštního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí