Hojení nástřihu po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3491
22.6.12 18:15

Já používala mýdlo s geraniem, a když jsem přestala, bylo to fakt znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukulenka
23.6.12 13:06

Já jsem dnes také přesně týden po porodu a musím říct, že hráz teda celkem v pohodě.. trošku to ještě pobolívá, ale spíš mi vadí tahání nitě, tak doufám, že se brzy vstřebá jinak ji za pár dní šmiknu sama. Hodně pomáhá časté sprchování vlažnou vodou a dubová kůra (oplach) je výborná, mě díky ní splasknul otok za 3 dny ;-)
Jinak jizva by po týdnu tedy už krvácet neměla, to už by mělo být jakž takž srostlé..

• Citovat
  • Upravit
29128
23.6.12 18:55

Byla jsem nastřihlá až ke konečníku, jizva mě přestala bolet ještě v porodnici a zahojila se do tří týdnů:) šití uvnitř mě bolelo pět týdnů po porodu. Jen jsem to sprchovala vlažnou vodou i 8× denně a je to zahojené pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EaK
25.6.12 20:42

Jsem také 12 dní po porodu dvojčat. V porodnici jsem to měla úplně v pohodě, sedla jsem si normálně už 2 hodiny po porodu. Krátce po propuštění se mi ale rozjel steh. Dělám si sedací lázeň v hypermanganu, snažím se častěji sprchovat a několikrát denně mažu dubovou kůrou. Po týdnu mě to vůbec nebolí, nepálí a myslím, že se to krásně hojí :)

• Citovat
  • Upravit
58
25.6.12 20:58

Ja bohuzel nemuzu tady kde bydlim tu dubovou kuru sehnat :roll: v lekarne maji akorat caj - myslite ze to staci teda oplachovat jen tim cajem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
26.6.12 08:14
@xdada píše:
Ja bohuzel nemuzu tady kde bydlim tu dubovou kuru sehnat :roll: v lekarne maji akorat caj - myslite ze to staci teda oplachovat jen tim cajem?

zkus koupit ten rosalgin nebo mazat hemagelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
10.7.12 20:35

Na jizvu je opravdu nejlepší sprchovat a sprchovat a krásně se mu zahojila. Hemeroidy jsem měla katastrofální, bylo to horší jak nějaký šití. Ale do dvou týdnů to bylo pryč. Ovšem léčila jsem se bylinkama. Měla jsem homeopatika a krém z divizny lékařské a super… :palec: :palec: Hemeroidů jsem se zbavila úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
11.7.12 18:34

Já jsem také oplahovala Rosalginem, nejen kvůli hrázi, ale také jsem chtěla mít čisto. Ale stále jsem měla pocit že zapáchám / oplach i 2× denně / a po pár týdnech, zbýval kousek do šestinedělní kontroly a já si z pochvy vyndala tampon 8o. U doktorky sem byla druhý den, ale nedonesla sem ho tak mi ani nemusela věřit. Nedávno sem zaslechla, že se to stává plošně po republice často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
11.7.12 18:48
@zasemamina píše:
Já jsem také oplahovala Rosalginem, nejen kvůli hrázi, ale také jsem chtěla mít čisto. Ale stále jsem měla pocit že zapáchám / oplach i 2× denně / a po pár týdnech, zbýval kousek do šestinedělní kontroly a já si z pochvy vyndala tampon 8o. U doktorky sem byla druhý den, ale nedonesla sem ho tak mi ani nemusela věřit. Nedávno sem zaslechla, že se to stává plošně po republice často.

coze??? to jako ze ti tam po porudu dali tampon a nerekli ti to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
14.7.12 07:44
Jojo, myslela sem, že bude při propuštění / sobota/ gyn. prohlídka a nic, tak sem na to přišla až doma. Dostala sem od MUDRy žlutý globule a nic mi naštěstí nenašla. Ale už to sou 3 roky, snad se to už opakovat nebude :? Omlouvám se za určité písmenko ale mám rozbitou klávesnici a kopírování mě hodí na začátek textu.
@PetulkaKol píše:
coze??? to jako ze ti tam po porudu dali tampon a nerekli ti to???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
20.7.16 12:05

@Brambůrka10 ja je mela u prvniho a ted i u druhyho a ted je teda citim vic i po porodu tak uvidime jak se to bude dal vyvijet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí