Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lékařka si toho všimnout nemusí, takže určitě hlásit. A neboj, oni jsou zvyklý, je nepřikvapí, že přítel strká prsty do vagíny… ![]()
Doktorovi je asi jasné, že. kdyz si po porodu, tak to tam partner občas něco strká. Můžeš mít poklesl pánevní dno. Vše ti řekne lékař.
@karkarka to by mě ale bolelo i normálně nejen když se na to šáhne ne?
Podle mě se to ještě zlepší… taky jsem si tam po porodu “něco” nahmatala a teď už je vše v pohodě
a jinak ohledně bolesti při sexu.. mám 7 měsíců od porodu a stále se někdy citím jako bych byla znovu panna
![]()
Setkala. Zkusmo jsem ji stlačila, boulička praskla, vyteklo trochu krve a bylo po bouličce. Už se neobjevila. Nebolelo mě nic. Nebyla jsem po porodu šitá. Objevilo se to asi měsíc po porodu.
@Anonymní píše:
Setkala. Zkusmo jsem ji stlačila, boulička praskla, vyteklo trochu krve a bylo po bouličce. Už se neobjevila. Nebolelo mě nic. Nebyla jsem po porodu šitá. Objevilo se to asi měsíc po porodu.
Já právě nic jen tak mačkat nechci
Setkal se někdo s bouličkou v pochvě po porodu? Přítel mi tam něco nahmatal a kontrola mě teprve čeká, docela se bojím a je mi blbé říct doktorce přítel mi tam něco nahmatal, tak snad si toho Mudr všimne
Byla jsem šitá, tak doufám, že to bude z toho nějak ještě oteklé, ale po dvou měsících? A bolel vás sex, že se tam přítel nemohl ani dostat?