Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, mě je špatně už teď. Co budu dělat večer, opravdu nevím. ![]()
Se slabšíma ano, nicméně tým mají skvělej… A co jsem pročetla i analýzy k zápasu, tak nevim nevim… Je to blbé, ale vsázim na Kanadu…
Tak my jsme dnes v práci vyvěsili papír a na něm napsali své tipy - vítěz má slíbené nějaké odměny. Já tipuji 6:2, samozřejmě pro Kanadu.
@Xiraxinek jo tým mají hvzdný to je fakt, uvidíme, hlavně zase nedostat hned v začátku gol ![]()
No holky ja jsem z toho dneska dost v rozpacich, klukum verim ale asi na tohle nedaj, uvidime..
@Markéta80 píše:
@Xiraxinek jo tým mají hvzdný to je fakt, uvidíme, hlavně zase nedostat hned v začátku gol
No, jestli nám to nasolí hnedka v začátku, tak nevim nevim jak to kluci otočí aspoň na únosnou rovinu ![]()
@Jitus.Slavickova píše:
No holky ja jsem z toho dneska dost v rozpacich, klukum verim ale asi na tohle nedaj, uvidime..
ale, kuš ![]()
@januschka píše:
No doufam, ze az takhle to nebude, ale s velkou pravdepodobnosti prohrajeme…i kdyz kluci se pod vedenim Ruzi zlepsili-neni to takova hruza jako za Hadamczika
tak malej a tak šikovnej
![]()
@Bozka007 Taky mi není dvakrát nejlip. Mám strach, jak to dopadne.
@bmimino píše:
tak malej a tak šikovnej![]()
Ten talent mam po tatinkovi
![]()
A já půjdu proti proudu. Chlapi našim věří víc než ženy. Holt mají jiné myšlení a já tady byla už několikrát považována za chlapa. Takže, za mne možná prohrajeme, ale vsázím, že nejdříve v prodloužení ![]()