Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@AVL18 píše:
Geneticky nema po kom.. Konecky mela strihane jednou, asi pred mesicem..Netusila jsem, ze je to tema na mlaceni hlavou do zdi
Sorry, ale na nesmysl tak prostě reaguju…
@Russet píše:
Sorry, ale na nesmysl tak prostě reaguju…
Tak kdyz ti to dela dobre, cpat se do diskuzi, kde se musis hned takhle chovat, tak si posluz ![]()
Jinak Vam ostatnim, at tak ci tak, dekuju
![]()
@AVL18 píše:
Tak kdyz ti to dela dobre, cpat se do diskuzi, kde se musis hned takhle chovat, tak si posluz
Jinak Vam ostatnim, at tak ci tak, dekuju![]()
Nesmíš být taková citlivka. Už jen nadpis - ony jsou holčičí vlásky jiné než klučičí? Syna jsem okudlala a hned všichni tvrdí, jak mu „zhoustly“ vlasy. Jako fakt? Přes noc? ![]()
Hele, jen rikam, nevyznam se v tom
, ale kamaradka si delala starosti, ze dcera ma nekvalitni, „tenke“ vlasy a zacala ji aplikovat Hennu…mala mela myslim kolem 4let…nekolik let ji barvila…jen rikam, ma ted krasne vlasy, ma ted sedm let.
@smurfka píše:
@Lenka_Hal to jako že ji barvila hlavu? tak to mi přijde zvrhlé…
Tak zvrhle mi to neprijde, prislo mi to neobvykle, ale mela to hezke, prirozene vypadajici a rozhodne ji to nezkazilo vlasy ![]()
@Lenka_Hal píše:
Tak zvrhle mi to neprijde, prislo mi to neobvykle, ale mela to hezke, prirozene vypadajici a rozhodne ji to nezkazilo vlasy
Barvit cimkoliv 4 lete dite je zvrhle i kdyby ji to melo sluset a nic ji to nezkazilo..a to nejsem extra konzerva ![]()
@smurfka píše:
Barvit cimkoliv 4 lete dite je zvrhle i kdyby ji to melo sluset a nic ji to nezkazilo..a to nejsem extra konzerva
Kdyz si tak chces trvat na slove zvrhle, tak si klidne trvej, mne je to jedno. Ja chapu a respektuju jeji pristup, dala prednost racionalnim argumentum pred pocitem, co se slusi a co je zvykem, ona neni konzerva
ja nerikam tak ani tak, az bude dcera starsi a bude mit spatne vlasy, buh vi k cemu se doberu… ![]()
Zdravím, já jsem zas slyšela, že pomáhá masírování hlavy. Pokožka hlavy se více prokrvuje, prý to má vliv…Nevím zda to není blbost..
@Russet píše:
Nesmíš být taková citlivka. Už jen nadpis - ony jsou holčičí vlásky jiné než klučičí? Syna jsem okudlala a hned všichni tvrdí, jak mu „zhoustly“ vlasy. Jako fakt? Přes noc?
Nn, nejsou jine, urcite, je to uplne stejna pece. Ona kazda druha mama, ktera ma chlapecka, urcite resi, jestli mu jeho vlasky dlouhe pod zadek strihat ci nestrihat, jestli to pomuze do budoucna, zijeme totiz ve svete Kelly family
.
@jumar dekuji, take vyzkousime, zatim ji davam kokosovy olej na par hodin pred umytim na vlasky tak zkusime i masaz ![]()