Holčičky a růžová

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
26.9.14 13:06

@Liz já mít holčičku, tak je jen v růžové, chtěla bych i růžový kočár, ale manžel řekl, že by ho nevozil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
26.9.14 13:06

Já miluju růžovou, mám co dělat abych se krotila a malou neoblíkala od hlavy k patě do růžova :oops: ale mě se to strašně líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
26.9.14 13:08

Mě je růžová celkem ukradená, dcerka odmala nosila věci všech barev, ale cca od roku si sama vybírá, co chce nosit. A na růžovou je ulítlá. Má to prostě vrozený. Občas sice vypadá jak jahodovej jogurt, ale pak sebou kydne do bláta a je to ok ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.9.14 13:10

No já jsem si řekla, že malý budu kupovat už jen tu tmavě růžouvou, že na takovou tu dětsky růžovu už je velká a zrovna jsem dostala dvě světle růžový mikinky a je v nich tak sladká :mrgreen: :srdce: Ale jinak mám raději tu tmavou, ta světlá je hned zaprasená. Já třeba nesnáším právě tu oranžovou :P FUJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
26.9.14 13:10

Já růžovou nemusím, ale jakmile jsme se dozvěděli, že to bude holčička, tak růžová byla jasná volba, prostě je to moje vysněná holčička princeznička a má všechno růžový :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.14 13:11
@Litta píše:
Nemusím růžovou, hlavně ne takovou tu světlou. Oranžovou bych taky nekoupila, podle mě nesluší nikomu, maximálně tak černošce. :mrgreen: Dítě nemám a počítám s tím, že pokud to bude holka, tak okolí si nenechá poradit a bude mě zásobovat růžovou, ale záměrně ji kupovat rozhodně nebudu a ideálně bych se jí vyhnula úplně.

Přesně, s tím počítej :D Mám dojem, že cokoliv jsem dostala, všechno v nádechu růžový. Mně se třeba líbí víc fialová nebo tak. Ale jak říkám, už ne a snažím se nakupovat pokud možno i v jiné barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.9.14 13:12

Nelibi se mi, když jsou holčičky celé růžové. Mám dceru 5 měs. a nejradši ji mám oblecenou v bilo- růžové. Ruzovou mam ráda. Každá barva, když se oblika c kusne, tak je pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.9.14 13:15

@jalemina
Také mám kluky a jak jsi napsala tak ty smutné barvy na kluky se mě též nelíbí. Taky se snažim nejaky veselejsi barvy, ale takove ktere se na kluky hodi. Libi se mi cervena, Kdybych měla holčičku tak nějaký růžový kousky bych ji koupila, ale moc by toho asi nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.9.14 13:16

Tak já se veřejně přiznávám, že jsem na růžovou alergická. Ta barva mi evokuje naivitu alá Barbie, hloupost a přeslazenost. Ale to je myšleno v obecné rovině, ne na malé holčičky. Ale u nich mi zas nelíbí, když jsou v růžové od hlavy až k patě. To už mi přijde mimo i u nich. Ale mám kluka, takže to nemusím řešit. A co dělaj ostatní je čistě jejich věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.14 13:16

Kdaž se mi narodila první dcera, měla všechno modré, nebo neutrální, růžové jen něco málo, pak přišli na svět dva kluci a ti měli všechno echt klučičí.. no a pak se k nám ještě vetřela jedna holčičkaa u té si tu řůžovku vyložen užívám, mám pocit, že je růžová tak nějak celá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.14 13:17

Pravda, nějaké to bodýčko má do mkodra nebo béžova, ale záhadně nikdy nepřijdou na řadu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
26.9.14 13:18

Asi takhle.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/…699187_n.jpg?…

P. S. To zvíře v růžové je psí kluk 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.9.14 13:19

Me prijde, ze preference ruzove je u holcicek geneticky zakodovana :-) Mam starsiho kluka, takze dcerka jako mimino a male batole hodne nosila obleceni po braskovi + co kde dostala za darky v ruznych barvach ( ja jsem ji asi di roka a pul nemuse kupovat temer nic). Takze si nemyslim, ze bych ji nejak ovlivnovala… A co myslite, od doby co umi sama otevrit zasuvku u komody se v kazdem nestrezenem okamziku utece prevleknout do cehokoliv ruzoveho, co tam najde :-) Tej ji jsou dva a ctvrt s dela to uz min. trictvrte roku!!! A jacpomalu rezignuji a zacinam nakupovat ruzovou, protoze me to kramareni a neustale prevlekani fakt neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
26.9.14 13:19
@Litta píše:
Nemusím růžovou, hlavně ne takovou tu světlou. Oranžovou bych taky nekoupila, podle mě nesluší nikomu, maximálně tak černošce. :mrgreen: Dítě nemám a počítám s tím, že pokud to bude holka, tak okolí si nenechá poradit a bude mě zásobovat růžovou, ale záměrně ji kupovat rozhodně nebudu a ideálně bych se jí vyhnula úplně.

To jsem si říkala také :mrgreen: Růžovou nesnáším. A hádej jaká barva převládá v šatníku mé 18 m holčičky? :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.9.14 13:20

Manžel růžovou úplně nenávidí a já ji teda taky dvakrát nemusím, ale stejně mám hodně oblečení na mimčo v růžové barvě. :nevim: Jinak ta opravdu světle růžová se mi líbí se všech růžových nejméně, připadá mi jakoby to mělo být bílé, ale je to zaprané do růžova. :mrgreen: Ale máme i spoustu bílého a jinak zbarveného oblečení. A teda je fakt, že oblečení na holčičky je opravdu snad všechno růžové, vlastně holčičí hračky taky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková