Holčičky a růžová

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
26.9.14 16:10

Jsem též odpůrce růžové, ani nevím proč, prostě pocitově se mi nelíbí. Také pocitově nemám ráda tmavé odstíny barev a černou. Mám 3 holky a většinou jim kupuji věci, kdy se vyhýbám růžové, ale pokud si ony samy něco růžového vyberou, nebráním jim v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
26.9.14 16:31

Ahoj, čekám holčičku a přiznám se, že když něco nakupuji tak je to růžové. :lol: Naštěstí to vyvažuje babička a kámošky, který nakupují v ostatních barvách. Jinak do růžové už jsem,,zamilovaná,, asi 10 let. Nijak to něpřeháním, ale je fakt že růžové mám v šatníku dost. Naopak nemám ráda na oranžovou a fialová mi připadá depresivní. Takže těmhle 2 barvám se vyhýbám.
No a teď mě neukamenujte, ale když manžel zjistil, že čekáme holčičku, tak šel vymalovat pokojíček- na růžovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
26.9.14 17:01

@Liz tak já růžovou nesnáším a dcera v ní nikdy nechodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
26.9.14 17:30

:D pěkně se to tu rozjelo :lol: musím říct, že se divím maminkám, které mají holčičku co vypadá jak kluk navlečenou v neutrálních, nebo tmavších barvách a diví se, že si jejich holčičku pletou s klukem. Když byla dcera malá, tak vypadala jako kluk a když jsem to přikrmila tmavě modrou mikinou (sice hočičího střihu, ale to si na první pohled nikdo nemůže všimnout), tak o ní nikdo cizí ani jako o holčičce nemluvil. Nedivila jsem se tomu, když byl fofr, tak jsem jim ani nevyvracovala, že to neni kluk. Na hřišti jsem potkala jednou maminku, co měla holčičku celou v zelenomodrém, bez naušnic, s kšiltovkou a na jinou maminku se skoro rozkřičela, když o jejím dítěti mluvila jako o klukovi, to jsem nechápala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
26.9.14 17:33

Bohužel na holčičky se prodává hlavně růžová. Ale já mám raději červenou a když vidím pěkný červený kousek, tak je můj. Takže jsme na mimčo měli kombinézu červenou, jinak vánoční obleček, punčocháčky, trička, ted máme šustákovou bundičku a tak. Červená je na holčičkách nejhezčí ale prodává se mín než růžová. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.9.14 18:03

Diskuzi jsem nečetla, mám 4 letou holčičku, můj růžovou nesnáší (pro něj jedině černá :D ), já ji taky moc nemusím… malá má růžových věcí překvapivě docela dost, ale já jich koupila jen málo, nejvíc babičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68875
26.9.14 18:14

Ja nevim, no, kdyz ma ditko malinovy boty, fialovy leginy a cepici s velkou ruzovou kytkou (a nausnice, ale ty nejsou na prvni pohled videt), prijde mi to jako dostatecne jasna identifikace i pres tmavomodrou mikinu.
Ale mozna jsem moc narocna, opravdu jediny situace, kdy mi dite nepovazujou za kluka, je kdyz ma kvetovany saticky s kanyrkama nebo sladce celoruzovou mikinu. Proste kdyz ruzova zabira vice jak 50 % plochy :mrgreen: Coz me fakt nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
26.9.14 18:17

@ugluk mám pocit, že maminky si vždy všimnou, ale starší lidi, co třeba už tolik nevidí, nebo chlapi, co oblečení absolutně neřeší nepoznají nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
26.9.14 18:19

To je pravda porad jenom ruzova!! Ja uz kupuju na mimino modrou, zelenou a je mi fuk, ze mam holcicku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68875
26.9.14 18:24

@Liz jakoze bez bryli opravdu soudi podle te prevazujici plochy, jo? :lol:
No, tahle pani videla natolik dobre, aby mi vynadala, ze mam dite prilis oblecene (kdyz jsme vychazely, bylo 9 stupnu, mela triko s kratkym rukavem, mikinu a hackovanou cepici, pak se trochu oteplilo, ale nic extra) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59349
26.9.14 18:27

Manžel nesnáší růžovou :mrgreen: prý hnus :mrgreen: :mrgreen: no a když jsme přišla že po dvou klukách čekám holku tak hned že teda at nepočítam že z ní budu dělat růžovku a na doma bude dědit po klukách :lol:. no narodila se fakt holka a manžel stále tvrdí že růžovou rád nemá ale valince růžová sluší no a ona teda jinou barvu ani na sebe neoblékne :mrgreen: :mrgreen:, před pár týdnama vymaloval vali pokoj, ano na růžovo a už si zvyknul a ted jsem jí sehnala světlé hnědé kalhoty ale růžově podšito, podšité taky do růžova a manžel že jsou nějaké divné, ne dost holčičí :mrgreen: a loni mě donutil at jí nedávam tu hnědou zimní bundu po Tomíkovi at prý kouknu jak je v ní neštastná a at seženu růžovou :mrgreen: :mrgreen: a Vali už sad od roka si vybírá oblečení, manžel z ní nemůže, sama několikrát denně se převléká a růžové oblečení má tak z 95% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
26.9.14 18:30

@Markéta80 tak to je bomba :) jestli mluvíš o holčičce na fotce, tak máš pravdu, že jí růžová opravdu moc sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.9.14 18:32

Mám kluky, takže jen teoretické postřehy :mrgreen: - proti růžové obecně nic nemám, i sama jí ráda občas nosím, ale nikdy se mi nelíbilo, když byla holčička růžová od hlavy k patě, chce to rozbít růžový monolit občas i jinou barvou. Navíc mi to přijde na některém oblečení dost nepraktická barva, klukům peru furt i to tmavé barvy, natož kdyby to bylo růžové. Ale na druhou stranu mě štvou matky, které neoblékají holky celé do růžova, protože vykupují v akcích klučičí kusy, takže na mě nezbude, přitom růžového zůstává v regálech hafo :cert: :mrgreen:. A holčička říkali mému staršímu chlapečkovi často, přestože byl oblečený v klučičích barvách, stačily vykukující delší vlásky z kloboučku zezadu (ne celé dlouhé vlasy, ale „deka“ alá Jarda Jágr před 15 lety :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.9.14 18:41

Tak mne se na holcickach ruzova libi. Starsi dcera uz moc ruzove nema, ale ctyrleta ano. Kdyz je to v kombinaci s cernou nebo naopak s bilou, je to moc pekny. Taky ruzoua a seda v kombinaci je pekna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.9.14 18:43
@avm3 píše:
@Hoa Mai TRochu odobočím, ale mě tohle točilo, když jsme čekali prní a nenechali si říct, co to bude. Setkala jsem s až zlými reakcemi, jako proč to nechci vědět a co budu kupovat za barvu - odpovídala jsem, že i kdybch to věděla, tak budu mít věci neutrální, protože chci víc dětí a když další bude opačné pohlaví, tak to budu jako pořizovat všechno znova…
Nehledě na to, že i dnešní supermoderní době se stává, že se seknou a bud to změní na konci těhotenství nebo se narodí opak, než říkaly…

Jo, přesně, taky jsme si nenechali říct pohlaví, i když jsme předpokládali kluka a taky jsem se setkávala s nepochopením. A nevím proč, ale často jsem slýchávala i „No jo, vy to určitě víte a jen děláte tajnosti, tys to přece na ultrazvuku musela vidět.“ To mě mrzelo, protože já jsem to fakt nevěděla a na UTZ jsem byla schopná poznat s bídou, co je hlava a co břicho.
Já jsem naštěstí skoro všechno oblečení podědila, takže mám zásoby pro obě pohlaví, ale když potřebuju pro syna doplnit šatník (hlavně oblečení na látkové plenky), už kašlu na obchody a nechávám si šít od sestry pro syna na míru, řeknu jí, že chci něco třeba fialového a ona už mi vybere odstín a udělá to tak, že to může vzít holka i kluk a nemusíme se omezovat na modrošedou nudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková