Holčičky a růžová

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
26.9.14 14:03
@atominnka píše:
@Liz já třeba růžovou taky nemusím. Ale co se týče oblečení pro malou, tak pokud můžu, beru jiné barvym, pokud dcera chce růžovou, tak ať ji má, hlavněm, že jio nemusím nosit já ;) Celkově růžových věcí má hodně. Ona je blndýna, tak jí to i sluší :-)
a stejně tak jako růžovou nemusím neonový barvy, khaki, hořcicovou, oranžovou…
:mrgreen: mám koupené růžové luxusní kalhoty z Itálie za 3 táce a můžu ti říct když v nich jdu, tak je to teda pecka :pankac: :pankac: :pankac: protože u nás v Česku lidi nemají vkus, chodí jak v uniformě za komančů :P a když někdo vyčuhuje tak je špatný :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.14 14:06
@siamka7 píše: :mrgreen: mám koupené růžové luxusní kalhoty z Itálie za 3 táce a můžu ti říct když v nich jdu, tak je to teda pecka :pankac: :pankac: :pankac: protože u nás v Česku lidi nemají vkus, chodí jak v uniformě za komančů :P a když někdo vyčuhuje tak je špatný :kytka:

To si nemyslím, že by lidi byli upjatý. Kalhoty můžou vypadat perfektně a třeba to se mi taky líbí. Ono tady jde fakt spíš o růžovou právě u těch malých holčiček, že to někdo přehání, když je do toho nacpe od hlavy k patě. Já mám taky třeba růžový tričko, když mi to sluší, proč ne. Mám ráda barvy, ale neumím si představit, že bych měla jednu barvu na polovině oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
26.9.14 14:07

@LucaLuca nevedeli jsme, koho cekame, tak jsme jako neutralni koupili cerveny kocar. Srand abyla, ze jsem pak slysela od ruznych lidi - mne se ta cervena taky moc libi, ale cekame kluka, tak to nejde. Popr. - cervena je skvela, ale holcicku bych v tom teda nevozila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
26.9.14 14:08

Jinak sama na sebe ruzovou oblecu, ale ne takovu tu sladkou, svetlou. Treba cyklamenovou mam moc rada.
Ale na svym chlapovi bych jakykoli odstin ruzove teda nesnesla a on na sobe taky ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30772
26.9.14 14:14

Tak mne by ani ruzova moc nevadila (sem tam), ale co uplne nenavidim pri nakupovani obleceni v normalnim obchode - kdyz chci koupit neco dceri, tak prede me polozi obrovsky nechutne ruzovy balik… prijde mi, ze snad ani dceru do niceho jineho oblikat nesmim. Ja miluju odjakziva zelenou a oranzovou. Dcera si dnes vybrala pekny klucici rolak - nevadi, aspon syn podedi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.9.14 14:23
@Pomka píše:
To si nemyslím, že by lidi byli upjatý. Kalhoty můžou vypadat perfektně a třeba to se mi taky líbí. Ono tady jde fakt spíš o růžovou právě u těch malých holčiček, že to někdo přehání, když je do toho nacpe od hlavy k patě. Já mám taky třeba růžový tričko, když mi to sluší, proč ne. Mám ráda barvy, ale neumím si představit, že bych měla jednu barvu na polovině oblečení.

tak třeba malou mám oblečenou tak, to je přeci hezké, ne? :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.9.14 14:26

@siamka7 Já z toho právě mívám hyperglykemii. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.14 14:30

@siamka7 když se ti to líbí proč ne. Na mě je té růžové najednou moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.9.14 14:34
@Pomka píše:
@siamka7 když se ti to líbí proč ne. Na mě je té růžové najednou moc :)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61023
26.9.14 14:36

Ja ruzovou rada nemam ale na te holcicce se mi to libi :nevim: je tam i bila a jiny odstin ruzove a maly to moc slusi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.9.14 14:37
@a12 píše:
Ja ruzovou rada nemam ale na te holcicce se mi to libi :nevim: je tam i bila a jiny odstin ruzove a maly to moc slusi :palec:
:kytka: díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.9.14 15:03
@Liz píše: Často se tu řeší docela závažná témata, tak budu dnes řešit pitomost pro odlehčení :) Mám ve svém okolí dvě maminky, které nesnáší růžovou a svým dcerám záměrně nic růžového nekupují. Chápu, že ne každý má stejný vkus. Dcera má šatník složený snad ze všech barev a růžových kousků tam pár taky má. Ne teda teď zrovna moc, ale když byla menší, tak měla hodně takových těch malinových věcí. Chtěla bych se zeptat jestli máte v okolí také někoho kdo bytostně nesnáší růžovou a jak vám to připadá? Mě to malinko, teda alespoň u těch co znám připadá jako poza. Protože proč zrovna růžovou? Proč nenesnáší třeba oranžovou, nebo zelenou? Těším se na vaše komentáře, třeba i těch, co nesnášejí růžovou :mavam:

jsem ráda, že nemám holku. Růžovou barvu fakt nesnáším :mrgreen: není to póza, ale jako malou mě do toho navlékali a já to nesnášela už tehdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
26.9.14 15:12

Proč póza? Každému se Prostě líbí jiné barvy. Když se někomu nelíbí modrá nebo zelená, tak je to vkus, když se mu nelíbí růžová, tak je to póza? Já proti růžové jako takové nic nemám, i když se mi taky nelíbí všechny odstíny, nosím ji i sama, ale že oblečení a hlavně doplňky na malé holčičky se v jiných barvách skoro nedá sehnat mě taky štve. Buď je to růžové nebo jsou na tom autíčka a supehrdinové, nic moc mezi. Holčičky oblečené do růžové od hlavy k patě, pokud možno ještě v růžovém kočárku a pod růžovou dekou mi připadají přeslazené, navíc se ty odstíny často navzájem tlučou. Já se snažím růžovou vždycky kombinovat s nějakou jinou, neutrální barvou, ne ji dávat od hlavy k patě.
Jo a nemám ráda modrou. Jestli budu mít kluka a budu shánět oblečení v jiné barvě než modré, to bude taky póza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.14 15:22

Mně by se třeba líbil tyrkysovej kočár a skoro každý mi řekl, že to je pro kluky. Proč? Je to prostě v lidech zafixovaný, modrá pro kluky a růžová pro holky. Je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
26.9.14 15:53

Hezká debata :mrgreen:
Tak mně růžová nevadí, docela se mi líbí. Ale nic se nemá přehánět že..
Já mám holčičku a naštěstí mám kámošku, která má ségru v Anglii a tak mám skoro vše oblečení odtamtud. Tam je to prostě co se týče oblečení úplně jiná liga. Není to tam jen o růžové a modré jak u nás :roll: na malou mám spousty krásných věcí všech barev a přesto jsou jasně holčičí.
No i když posledně jsem šla do Olympie…Eliška seděla ve fialovým sporťáku. Na sobě měla šedý tenisky, tmavě modrý džíny a jemně šedivej svetr, na kterým byly modrý a růžový srdíčka. A 3!! paní po sobě mi řekly, že mám nááádhernýho chlapečka :cert: :mrgreen: prostě nebyla celá v růžovým, takže jasnej kluk :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková