Holčičky a růžová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3819
26.9.14 13:43

@isp Znam spoustu lidi, kteri maji nejakou svou „uchylku“, coz jeste rozhodne nemusi znamenat, ze jdou opozdeni :-) Man napr. kamarada - lekare, ktery i prednasi na lekarske fakulte a je pomerne kapacita ve svem oboru a nosi zasadne ponozky a trenky s mickymousem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Petrushca píše:
Nejhorší je Hallo Kitty! :zed:

Já když dokázala vzít na milost růžovou, tak to už dám i tu „košišku“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25141
@isp píše:
A holky neštve vás třeba víc než růžová barva něco podobného jako mě? Já nesnáším spíš když má holka na sobě 10 různých barev, nic neladí a je jak od cirkusu :pocitac: to se mi prostě nelíbí, ač malé dítě, sladit by se to mělo co myslíte?Příspěvek upraven 26.09.14 v 13:39

Někdy je to děs, ale občas mám holky takhle ven oblečené :oops: Protože zimních a jarních bund nemám zase tolik a když mají zrovna ladící kalhoty v prádle… :nevim: a obecně je oblíkání těch dvou docela fičák, když se někam vypravujeme + já. A jak jsem psala, hodně dědíme, takže nekupuju cíleně ladící outfit, jen to, co nutně potřebuju. Ale snažím se, seč to jde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61069

@brulinka ja mam kluka a vetsina obleceni je modra nebo bila.. je teda jeste maly 5m, tak nevim jak to je s oblecenim na starsi ale na ty miminka zas takovej vyber barev neni :think:
@avm3 ja kdyz jeste nevedela co budu mit tak jsem se snazila nakupovat neutralni veci, ale moc jsem jich nesehnala :nevim: vetsinou vsechno typicky holcici, nebo kluci.. ale par kousku co bych klidne dala i holce mam :palec: ale i tech modrych teda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064

Díky holky za bezva počteníčko, mám podobný názor jako většina z vás. Mám taky párek, tak by se mi hodilo kupovat vše neutrální. Když jsem byla malá, tak jsem měla všechny věci zděděné po baratrancovi a bytostně jsem je nemáviděla, tak dceři tu radost udělám a vyhoženě holčičí věci jí kupuji, nemusí být ani růžové. Ona taková světle modrá s volánkem pro kluka taky nic moc :lol:

Příspěvek upraven 26.09.14 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387

@Sibyla0 To je něco jiného to nebylo záměrně dá se to pochopit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.9.14 13:44

Taky jsem si říkala, že holčičku nebudu mít od hlavy k patě v růžové, ale nakonec skoro mám :-)
Ne, že bych růžovou tak zbožňovala, ale přijde mi, že se miminkovský věci dělají buď v bledě modré nebo růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486

Když jsem byla těhotná, tak jsme tvrdila, že na holku nic růžového nechci. Narodil se kluk. Druhá byla holčička, všechno nosila po bráchovi, ale když dal někdo něco růžového, zjistila jsem, že jí to moc sluší. Dávala jsem jí ale třeba jen tričko růžové, ne vše. Asi od dvou let růžovou nemusí zas ona.
Co se mě týče, tak nemusím růžovou na holku a modrou na kluka. Přijde mi to taková první volba bez nápadu. Oběma sluší zelená, ale špatně se shání, něco mají třeba červené, malá světle fialové. Pak se mi na oba líbí tyrkysová (taky modrá, ale hezčí, než klasika světle nebo tmavě modrá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
@isp píše:
@Sibyla0 To je něco jiného to nebylo záměrně dá se to pochopit :mrgreen:

No ale ty okolo to nevědí :mrgreen: Vypadala fakt jako totální hastroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25141
26.9.14 13:45

@a12 Tak já s tím problém neměla. A na miminko vůbec, to bylo i na výběr - bílá, zelena, žlutá. Na ty větší je to horší. Je to třeba zelený, ale je tam traktor.
Ale když se mi to hlčičí nelíbí, vezmu prostě klučičí a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
26.9.14 13:48
@Pomka píše:
No, tak my čekáme holčičku. Já růžovou taky moc nemusím, ale řeknu ti proč. Protože cokoliv chceš na holčičky koupit, tak mám pocit, že v jiné barvě než v růžové to neseženeš. Aspoň je tý barvy fakt přemíra. Tuhle jsem si dělala srandu a řekla přítelovi, že už mi z tý růžový jde hlava kolem, proč na holčičky nedělají legínky, šatičky, mikinky a já nevím co i v jiné barvě. Já osobně mám ráda neutrál, hlavně teda pro miminka. Béžová, žlutá, bílá, červená, atd.

Naprosto souhlasím. Taky bych ráda sehnala i jiné věci, než růžové. Na druhou stranu ta růžová dcerce hrozně sluší, tak jsem si už zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.9.14 13:48

Holky, já nemám problém jen s oblečením, ale i s ostatníma věcma, jako je třeba krabička na dudlík, hřebínek na vlásky, lahvička na pití apod. Buď je to holčičí (růžová, fialová) a nebo klučičí (obvykle jen modrá), mám problém vybrat neutrální barvy. Prostě se mi to neutrální líbí daleko víc, ale v obchodech to docela postrádám. Navíc - dost jsme kupovali dárky kolegyním v práci, které odcházely na mateřskou. Většinou jsme nevěděli pohlaví a pak něco vybírejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
26.9.14 13:49
@ugluk píše:
Nemam rada ruzovou. Ale dcera par kousku ma (vetsinu dostala nebo podedila) a nosi je. A ja treba kdyz hackuju cepici, obcas tam nejaky ruzovy doplnek dam, at nevypada uplne jako kluk. Protoze pro strasne moc lidi, jak to dite neni od hlavy az k pate v ruzovy, nutne je to chlapecek :zed: Vztahuje se i na dite s nausnicema v tmavomodrych satickach :nevim:

Opačně to funguje taky. Chlapeček v červeném tričku = holčička.
Jednou malá (výjimečně) od hlavy k patě v růžové = byl to chlapeček podle jedné paní. Vždyť nemá náušnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
26.9.14 13:50

Miluju růžovou i na sobě:)Po 3 klučících čekám holčičku, takže růžovou si vychutnám. Mně se třeba nelíbí mít mimnika v neutrálech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25141
26.9.14 13:50

@Pomka My máme hrozně věcí tím pádem zelených, až si říkám, že je té zelené moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková