Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ja si ve 13ti trhala chlupy na kolenou lepici paskou
![]()
Radeji tedy holitko. A doporucuji venus strojek s gelem. Tam porezani nehrozi.
dceři je dvanáct a koupila jsem jí Gilette Venus - stejné jako mám já, jen jinou barvu, abychom si to nepletly ![]()
Ty venus jsou dobré. Radši nějaký kvalitnější, takové ty obyč jednorázové způsobí akorát podráždění kůže a pořezání.
@Bavi píšu třeba ten Venus, ty s těma gelovýma páskama jsou fajn, s tim se mi ještě nepovedlo pořezat a to je co říct
celkově takové ty co jsou za pár stovek a mají vyměnitelné břity jsou lepší.
Koukala jsem a ony ani nestojí moc, nejvíc jsem našla za 250. A když jsou tam ty pásky tak je třeba pěna nebo ne?
@Bavi ty si nohy neholis???
ze mas takove zvlastni dotazy. ![]()
jinak gel na holeni je treba pouzivat i pri britech s pasky. dcera si holi pouze nohy
@nozu holim, ale já teda používám obyčejné jednorázové holitka
U těch s páskem jsem četla že gel není třeba tak prostě nevím. A otázky typu jestli se už vaše dcery ve 13 holí nemají nic společného s tím jestli se holim já ne? ![]()
Tak já mám dceru malou zatím, já se začala holit na tajnáka někdy kolem 15ti a to fakt extra tajně, protože to by bylo doma tóčo.
Jinak používám Venus většinou. A já teda po gelu na holení mám vyrýážku, takže jsem objevila olej na holení v Rossmannu. Nebo udělám pěnu ze sprcháče, to mi kupodivu taky nevadí ![]()
@Bavi ne, mě trošku zarazily ty dotazy na typ holítka, jestli se používá gel atd. To, zda se dcera holí, mě nezarazilo. Já jsem právě i v létě zvažovala, jestli dceři žiletku už pořídit nebo ne, když přišla s tím, že si chce holit nohy. Takže nejdřív vyzkoušela moji se svým samostatným nástavcem a teprve potom jsem jí koupila její vlastní holítko. A tím, že já sama používám Gillette Venus, tak nebylo co řešit. Promiň, píšu dnes nějak nesrozumitelně.
@Bavi píše:
@boltovaa holí se už všude?
No moje dite se holit vsude nebude jeste spoustu let ![]()
A na holitko s gelem neni treba dalsiho gelu, jen ho dobre namocit. Proto tam ten gel preci je…