Holka a vysněný kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
15.11.14 11:50

@BersiEn U nás to bylo překvapení až do konce, pohlaví jsme si říct nenechali. Také chtěl jedině kluka. A narodila se nám holčička :mrgreen: Je jí 21 m a to by jste koukali, jak řve při zápasech na hřišti gooooool :lol: A hlavně je to prostě jeho milovaná holčička a on její milovaný táta, kterého běžící vítá a řve na sto honů ahoj títá (místo tati :mrgreen: ) a tatínek se může potento ;) Nech to být, uvidíš po porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
15.11.14 11:51

Ze zkušenosti vím, že otcové více tíhnou k holčičkám, mají potřebu je více opatrovat a strachovat se o ně, takže v klidu, počkej, až si ji pochová, tohle se vše srovná, bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
15.11.14 11:59

Hele my máme dva kluky, manžel si naopak přál hrozně moc holčičku…a já taky, a neřekla bych že by je neměl rád nebo tak…je znich posraný a myslím si, že každý rodič až uvidí svoje dítě je u jedno co má mezi nohama… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
15.11.14 12:12

V klidu, rada muzu je v prvni chvili zklamana, kdyz se dozvi, ze ta imaginarni vec v brise neni kluk. Ale jakmile se stane konkretnim clovekem, tak jdou u normalnich lidi tyto pocity stranou a pak treba lezou na skaly i s dcerami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
15.11.14 12:48

To je taková mužská klasika. Uvidíš, že nakonec bude s holky celý po"to". Můj táta chtěl taky vždycky kluka, že ho bude vozit po závodech… Ale i když kluka nakonec taky má, tak má smůlu, jeho to vůbec nebaví a čím je straší, tím víc jsou jak dva kohouti na jednom smetišti. Naštěstí má ještě druhou dceru, která se konečně povedla a na ty závody spolu jezdí :lol: Stejně to většinou dopadá tak, že holčičky jsou ty, které si tatínka omotají kolem prstu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
15.11.14 12:59
@Fikta píše:
To je taková mužská klasika. Uvidíš, že nakonec bude s holky celý po"to". Můj táta chtěl taky vždycky kluka, že ho bude vozit po závodech… Ale i když kluka nakonec taky má, tak má smůlu, jeho to vůbec nebaví a čím je straší, tím víc jsou jak dva kohouti na jednom smetišti. Naštěstí má ještě druhou dceru, která se konečně povedla a na ty závody spolu jezdí :lol: Stejně to většinou dopadá tak, že holčičky jsou ty, které si tatínka omotají kolem prstu ;)

U nás stejné - táta asi kluka nikdy moc nechtěl, ale ke mě se choval skoro jako ke klukovi, se vším jsem mu pomáhala - v dílně, u auta, na stavbě…a bavilo mě to a barák bych asi „uměla“ postavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
15.11.14 13:05

@AndreaS92 to si naštěstí neuvědomuje (nebo spíš nepřipouští spousta lidí), jinak by se tolik dětí nerodilo. Takhle to prostě cítí spousta lidí. Jde spíš o to, jak to bude cítit, až to dítě bude na světě a bude „skutečné“. Pokud bude i nadále přesvědčený, že holka je „prohra“, pak to teprve bude nepřiměřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.11.14 13:14

Uprimne jsem rada ze takoveho muze doma nemam.ja tohle proste nedokazu pochopit sakra az je clovek rad ze dite muze mut ze je zdrave a neresi pphlavi to je ta nejvetsi pitomost.
Ja jsem po ZT v of zscatku tohoto tehotebstvi mam ptoblemy to si pak clovek uvedomi jake resi blbosti.
Jsem v 17tt nevime co to bude a nejak to neresime jsme stastny ze srducko bije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.11.14 13:15

@Fikta me uz to neprimerene pripada ted. Myslim, ze vetsina si preje, aby to miminko bylo zdrave. A byt 14 dni vyrizena z toho, ze to bude holka a ne kluk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.11.14 13:16

@luciekal presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.11.14 13:17

Jeste bych asi uvazovala zda jsem si vybrala dpravneho partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.11.14 18:42

@Fikta aby dítě bylo zdravé je jen fráze? To nemyslis vážně 8o moje teta mela bezproblémové těhotenství a narodilo se ji lehce postižené dítě. Bohužel. To si jako myslís, ze ten kdo nemá v těhotenství žádné komplikace ma záruku ze bude mit zdravé dítě? Spoluzacce se z bezproblémového těhotenství narodilo dítě s autismem a lehkou mentální retardací. Proto diskuze typu manžel chce kluka a vzpamatovává se 14 dni z toho ze to bude holka nechapu!!! A tvoje veta s frází je teda vážně ulet :roll:

Edit: koukam ze příspěvek jsi smazala takže ten můj ted nedává úplně smysl no ale at si to každý přebere jak chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
15.11.14 19:04

Hned po odeslání jsem si uvědomila, že se někdo té jedné věty chytne, bez ohledu na to, co jsem napsala před a po ní, proto jsem to radši smazala. No pozdě :roll:
Takže jinak- chápu, že když má někdo problemy s početím, má za sebou ZT/SP, miminku hrozila nějaká vada nebo se mu narodilo postižené dítě, že pohlaví je ta nejnedůležitější věc. Ale prostě spousta lidí si nepřipouští nějaké komplikace a prostě chce zdravého kluka nebo zdravou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
15.11.14 19:12

@Fikta tak když něco napises, tak ti asi musí dojít, ze na to někdo zareaguje, a mozna by stalo za to si to nejdrive rozmyslet škoda ze jsi to nenapsala tak jak to bylo před tím. Měli by počítat s tím, ze se rodí spousta děti s nějakou vadou kter se muze eventuelne projevit az za delsi dobu a neresit pi**viny typu jako zakladatelky partner! :roll: no, pro me veta „hlavně at je miminko zdravé“ není jen tak nějaká fráze jako pro tebe, pro me je to fakt, ve který doufám protože vim, z mého okolí, ze ne vždy se zdravé dítě může narodit. A pak je všem úplně u zadku jestli je to holka nebo kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
15.11.14 19:22
@AndreaS92 píše:
@Fikta tak když něco napises, tak ti asi musí dojít, ze na to někdo zareaguje, a mozna by stalo za to si to nejdrive rozmyslet škoda ze jsi to nenapsala tak jak to bylo před tím. Měli by počítat s tím, ze se rodí spousta děti s nějakou vadou kter se muze eventuelne projevit az za delsi dobu a neresit pi-viny typu jako zakladatelky partner! :roll: no, pro me veta „hlavně at je miminko zdravé“ není jen tak nějaká fráze jako pro tebe, pro me je to fakt, ve který doufám protože vim, z mého okolí, ze ne vždy se zdravé dítě může narodit. A pak je všem úplně u zadku jestli je to holka nebo kluk.

Ale nechtěla jsem aby se reagovalo na tu jednu větu bez kontextu, jak se stalo.
A přesně o to PAK mi jde. U někoho k němu naštěstí nedojde a může si řešit blbosti typu, jaké by chtěl pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí