Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám termín 2.6. a rodit budu v Novém Městě
Omlouvám se že jsem tu dlouho nebyla, ale zlobil internet ![]()
A jaká máte vybraná jména?
My nevíme pohlaví (i když mi všichni tvrdí, že podle toho břicha to bude kluk- i když skoro žádné břicho nemám, tak nevím, z čeho věští
, takže to bude buď Sebastian nebo Anastázie ![]()
Krásný jména
My budeme mít Laurinku
A pro kluka jsme měli Tobiáš ![]()
Ahojky, taky se přidám, jestli můžu
. Jsem dnes 32+5, čerstvě po poradně, na klid taky moc času nemám, máme doma Tobiáška 2,5 roku a teď čekáme Justýnku 4.6. ![]()
A jinak se cítíte dobře? Já mám už docela tlak dolů a přitom jen CS1, tak nevím, co tam ta malá blbne ![]()
Katatep@ S tím klidem jsme na tom stejně-Honzík 2,5roku
a termín 6.6.
Vůbec si neumim představit jak budu fungovat až nás bude o jednoho víc ![]()
Jinak čekáme holčičku-Anetka.
@24Martina To mi povídej, manžu mám od rána do večera v tahu, tak to bude asi pěknej záhul
. Ale co, ty dětičky nám to přeci vynahradí
. Ale nazastírám, že strach mám…hlavně kvůli těm běžným věcem, jako když chodím uspávat Tobiáška po obědě, tak co v tu chvíli s maličkou a tak
. Ale to přijde, až to přijde ![]()
Já se těším, že aspon nebudu celý den sama doma, když je muž pořád v práci
.
A jak moc dáváte na znamení? Muž jen doufá, že budeme mít kluka, protože prý dvě baby blíženkyně by asi nezvládl ![]()
@Cibulina No my máme malého střelce a je to teda osobnost!!!
Já doufám, že holčička blíženec nám to pomůže trochu usměrnit
. Ale nemám s tím znamením zkušenosti, tak uvidíme.
Máte už někdo sbalenou tašku do porodnice? Já tak napůl ano, zbytek tam doházím, až to přijde
.
@katatep spíš bych řekla, že budete mít doma ještě víc veselo. Já jsem blíženec (i moje máma) a kolikrát to stojí za to
.
Jinak já ještě nemám ani výbavičku. Nějaké poděděné hadříky, pytel látkových plen a to je všechno. Čekám na stěhování, které se bude konat cca za tři týdny a pak nastane hurá akce „nakupujeme a balíme“, tak snad nás prcek nepřekvapí dřív ![]()
@Cibulina Přesně takhle to měla naplánované jedna holčina z jiné diskuze tady, že vše po 33tt, kdy se měli stěhovat a bum, najednou po 31tt porodila
. Ale to tě nechci strašit, to jsou výjimečné stavy
. Já už to mám teda nachystané, až na postýlku a přebalovák, to doladím až dýl, ať se na to zbytečně nepráší.
@katatep To Honzík po obědě už nespí a to jsem si představovala jak je oba uspim a sama se natáhnu ![]()
My máme výbavičku po prvním, takže jen dokoupíme drogérku, smontujeme postýlku a až začne být hezky, tak budu prát hadříky. A věci do porodnice? Tak zabalený ještě nemám.
Malej je váha-jako tatínek a to je teprve děs
![]()