Holky, 32. týden pojďte pokecat ;)

2.4.15 08:34

Holky, 32. týden pojďte pokecat ;)

Čaute holky, pojďte pokecat :D Je tu nuda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
2.4.15 08:58

Ahoj já jsem dnes 33t. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
2.4.15 09:01

Já budu začínan 33 týden v sobotu. uf už mě bolí pěkně žebra. 8 kilo nahoře. celkem se těším až se toho zbavím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.4.15 09:23

Když se v osm ráno nudíte, máte ještě spát :))
Já jsem ted 31tt, letí to jak voda, ale už se taky těším, až bude malej venku a já nebudu muset co deset minut běhat na záchod a přemlouvat ho, ať mě do těch žeber nedloube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.15 18:16

Ahoj :) No taky se moc těším až mě nebude malá kopat do žeber :D je to hnus :D Cibulinka: když já už nemůžu :D každej den tak v 7 vstávačka :D Já začla včera 32. tt a nějak mi to neutíká :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.15 20:51

Ahoj holky. Já dnes začínam 33tt. A od začátku jsem na nemocenske tak uz jse aj trochu nudim. Tehotenstvi jsi jinak užívam ale uz je to dlouho a vubec to neutika :D. Je to superni jak mala kope pokud teda nedava pecky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.15 08:51

Taky jsem od začátku na neschopence a je to za trest no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
8.4.15 09:58

Taky do práce nechodím a je fakt, že kolikrát šoupu nohama a nevím co bych.. Ale přijde mi to jak včera, když jsem šla od doktora s potvrzením, že čekáme :)
Já zas nespím přes noc a pak vstávám v poledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
8.4.15 12:40

Ahoj holky, můžu k vám? Termín 6.6. :). To já už ani nevim jak nuda a pořádný spánek vypadá-čekáme druhý, starám se o 2,5 letého rošťáka a na nic jiného skoro neni čas :(

• Citovat
  • Upravit
10
8.4.15 21:06

Ahoj, jdu se taky pridat :-) začinam 32.tyden…min tyden prcek vazil 1778g…ukazkovy macek, ozyva se pravidelne, srdce jako zvon a mne je psychicky a fyzicky naprosto uzasne, zrovna tyhle tydny si uzivam nejvic. Jste na tom nejaka podobne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.4.15 08:27

Ahojky tak ten můj prcek měl odhad ve 31+4 2kg :D
Také si to užívám, ale už mě bolí žebra, pořád pálí žáha, každý den píchat fraxiparin, zítra jdu na krev jestli jsou v pořádku játra- hrozně mě svědí bříško a nohy, mám prý hodně plodové vody a bříško už veliké :)… No už se moooc těším až bude Daneček s námi a budu ho moc potulit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.4.15 08:36

Já končím 33 tt. Zítra jdu na KO a utz, tak jsem zvědavá, kolik malá bude vážit a hlavně jestli se ta potvůrka otočila hlavičkou dolu.
U mě je vše celkem v pohodě. Akorát strašně blbě spim a jsem furt unavená a líná :roll:
Když jsem čekala první, tak mě od nějakého 25 tt začali otékat nohy, jelikož jsem zadržovala vodu. Měla jsem je jak konve a vůbec se nevešla do bot. Teď zatím naštěstí nic nic (ťuk, ťuk, ťuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
10.4.15 21:09

Holky a kdy máte termín? Já 6.6. a rodit budu v Praze na Vinohradech :)

• Citovat
  • Upravit
2282
10.4.15 22:04

Já 29.5. a rodit budu v Táboře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.4.15 22:27

Já 21.5. a rodit budu v Rychnově :-)

• načítám...