Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čaute holky, pojďte pokecat
Je tu nuda ![]()
Já budu začínan 33 týden v sobotu. uf už mě bolí pěkně žebra. 8 kilo nahoře. celkem se těším až se toho zbavím. ![]()
Když se v osm ráno nudíte, máte ještě spát ![]()
Já jsem ted 31tt, letí to jak voda, ale už se taky těším, až bude malej venku a já nebudu muset co deset minut běhat na záchod a přemlouvat ho, ať mě do těch žeber nedloube ![]()
Ahoj
No taky se moc těším až mě nebude malá kopat do žeber
je to hnus
Cibulinka: když já už nemůžu
každej den tak v 7 vstávačka
Já začla včera 32. tt a nějak mi to neutíká :/
Ahoj holky. Já dnes začínam 33tt. A od začátku jsem na nemocenske tak uz jse aj trochu nudim. Tehotenstvi jsi jinak užívam ale uz je to dlouho a vubec to neutika
. Je to superni jak mala kope pokud teda nedava pecky ![]()
Taky do práce nechodím a je fakt, že kolikrát šoupu nohama a nevím co bych.. Ale přijde mi to jak včera, když jsem šla od doktora s potvrzením, že čekáme ![]()
Já zas nespím přes noc a pak vstávám v poledne ![]()
Ahoj holky, můžu k vám? Termín 6.6.
. To já už ani nevim jak nuda a pořádný spánek vypadá-čekáme druhý, starám se o 2,5 letého rošťáka a na nic jiného skoro neni čas ![]()
Ahoj, jdu se taky pridat
začinam 32.tyden…min tyden prcek vazil 1778g…ukazkovy macek, ozyva se pravidelne, srdce jako zvon a mne je psychicky a fyzicky naprosto uzasne, zrovna tyhle tydny si uzivam nejvic. Jste na tom nejaka podobne?:-)
Ahojky tak ten můj prcek měl odhad ve 31+4 2kg ![]()
Také si to užívám, ale už mě bolí žebra, pořád pálí žáha, každý den píchat fraxiparin, zítra jdu na krev jestli jsou v pořádku játra- hrozně mě svědí bříško a nohy, mám prý hodně plodové vody a bříško už veliké
… No už se moooc těším až bude Daneček s námi a budu ho moc potulit. ![]()
Já končím 33 tt. Zítra jdu na KO a utz, tak jsem zvědavá, kolik malá bude vážit a hlavně jestli se ta potvůrka otočila hlavičkou dolu.
U mě je vše celkem v pohodě. Akorát strašně blbě spim a jsem furt unavená a líná ![]()
Když jsem čekala první, tak mě od nějakého 25 tt začali otékat nohy, jelikož jsem zadržovala vodu. Měla jsem je jak konve a vůbec se nevešla do bot. Teď zatím naštěstí nic nic (ťuk, ťuk, ťuk).
Holky a kdy máte termín? Já 6.6. a rodit budu v Praze na Vinohradech ![]()