Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, holite se každý den? Já musímJsem všude chlupatá, musím se holit všude od nohou po ruce, záda a břicho, ještě na obličeji bradu a krk
Je to hrozný mučení holit se každý den, zabere to tolik času
Na vyšetření jsem byla ale nic nepomohlo
Jestli máte stejný některé, zabere vam to taky tolik času vše holit? Snad nejsem sama
Zašla bych na endo kontrolu. Tohle může souviset s PCOS. Bohužel.
Vůbec si neumím představit holit se i na rukou a břiše, to musí být pak hrozně nepříjemné, když to začíná škrábat.
A jak si holíš záda? ![]()
Já si holím jen lýtka, stehna zezadu, podpaží a rozkrok a jinak nic. Teď v zimě max 2× týdně, víc není třeba.
@Pet1211 včera jsem byla na gynekologii, a doktor mě odbil že nic nemám, více to neřešil
@Anonymní píše:
Ahoj holky, holite se každý den? Já musímJsem všude chlupatá, musím se holit všude od nohou po ruce, záda a břicho, ještě na obličeji bradu a krk
Jestli máte stejný některé, zabere vam to taky tolik času vše holit? Snad nejsem sama
jsi nadměrně ochlupená, nebo ti leze na mozek reklama? A ne, nemám to stejně. ![]()
@drewlet Bohužel nadměrně a žádná reklama mi neleze na mozek, jsem z toho zoufalá
Čím více a častěji se člověk holí, tím více a rychleji mu to potom roste (tím neříkám, že se hodím jednou za rok, to rozhodně ne, každý týden mě ta žiletka na nohy, podpaží a rozkrok nemine
). Ale může se jednat i o různá onemocnění, řešila bych to s obvoďákem a na endokrinologii.
Příspěvek upraven 16.01.21 v 11:47
Ne, neholim se denně a už vůbec be ruce, záda břicho. Jen nohy, podpaží a bobra. V létě více než v zimě. A ani nemám potřebu mit vše pořád dohola, takže tak cca 1× týdně, jak které partie no.
A ty si zajdi na endo. Základní profil ti udělá i obvodak a od toho se odpichnes.
To není jen problém vzhledu, Objednej se na endokrinologii, tohle není v pořádku. A nenech se odbýt. Jinak chloupky neholím, na rukou a nohou škubu epilatorem, ale ze začátku to není nic příjemného. Držím palce. ![]()
@Zwetta ano byla jsem, zjistili že mám více mužských hormonů a nasadili mi léky, jsem je přestala užívat nedělalo mi to dobře
@Anonymní píše:
@Zwetta ano byla jsem, zjistili že mám více mužských hormonů a nasadili mi léky, jsem je přestala užívat nedělalo mi to dobře
no a byla jsi tam alespoň znovu na konzultaci s tím, že léky ti nesedí a mohly se zkusit popř. jiné nebo už jsi to dál tedy neřešila? ![]()
@Zwetta No bohužel už jsem to neřešila, budu to muset znova řešit a když tak jiné léky napsat
@Anonymní píše:
Jak nedělalo mi to dobře?
Potěšila jsi to s Dr? Možná by nasadil nebo jiného.
Holiday žiletkou? Asi by to chtělo jinou metodu, IPL, vosk, depilaci nebo cukrovou pastu
Ahoj holky, holite se každý den? Já musím
Jsem všude chlupatá, musím se holit všude od nohou po ruce, záda a břicho, ještě na obličeji bradu a krk