Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaileee a ono se hned po porodu pozná, že dítě je a vždy bude zdravé? Tvoje komentáře v této diskuzi jsou vcelku zbytečný. Ano, i ta diskuze je zbytečná, ale předpokládám, že zakladatelka má prostě radost a má potřebu to „vykricet do sveta“. Tak jí to nekaž.
Jinak jo, taly to tam vidím, tak držím palce, ať to dospěje do zdárného konce.
@Midaku píše:
@Kaileee a ono se hned po porodu pozná, že dítě je a vždy bude zdravé? Tvoje komentáře v této diskuzi jsou vcelku zbytečný. Ano, i ta diskuze je zbytečná, ale předpokládám, že zakladatelka má prostě radost a má potřebu to „vykricet do sveta“. Tak jí to nekaž.Jinak jo, taly to tam vidím, tak držím palce, ať to dospěje do zdárného konce.
Nechapu proc mi pises co mam a nemam delat, starej se o sebe.
radost z ducha na testu? Wow ![]()
Tyhle ducharske diskuze by mely zakazat uradem. Nezapomen s tim mokrym testem hned zitra letet na gyndu.
Bože ženské vy dokážete být tak hnusné
, má proste radost a ráda by se podělila, když vás tak moc rozčilují, tak se na tyto příspěvky ani nedívejte. @MeggTereza a vám přeji aby bylo vše v pořádku ![]()
@VitaminC píše:
Tyhle ducharske diskuze by mely zakazat uradem. Nezapomen s tim mokrym testem hned zitra letet na gyndu.
Mininalne tam hned bude volat… chudaci doktori ![]()
Taky tohle třeba úplně nechápu. „Dělit se o radost“ s neznámými lidmi na fóru, kde člověk zatím nepřispěl ničím jiným než příspěvky o ovulačních a těhotenských testech ![]()
Nevadí mi to, umím ty diskuze neotvírat.
Ale nechápu.
Je to tam
chápu tvou radost a držím palce. Nic jiného se teď momentálně napsat nedá. Rypavy komentáře opravdu nechápu ![]()
„Snad konečně“ po šestiměsíčním snažení
MS už ti vynechala?
Nikdy jsi nechtěla nic vykřičet do světa
Já ji teda chápu. Vím přesně, jak se teď cítí ![]()
Ducha tam vidim, chapu i tvou radost a teseni se, ale ty rypave komentare chapu taky. Proc milionta nova diskuze, kdyz se da ozivit jedna z milionu starych? Pak se tady spatne hleda.
@Kaileee píše:
Mininalne tam hned bude volat… chudaci doktori
Hned volat k lékaři je normální. Objednají tě na vhodný termín. Blbost je tam volat až v 7tt, že chceš na prohlídku, protože pak horko těžko hledají kam tě vmáčknout mezi objednaný pacienty.