Holky je tam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
29.12.20 14:13
@MrsNorris píše:
Od téhle uživatelky tu už jeden duch byl před třemi měsíci. Zřejmě to nevyšlo.

Nevím, jestli tohle urputné radování se nad duchy úplně prospívá situaci, ale já jsem děsnej pesimista. :nevim:

Příspěvek upraven 29.12.20 v 14:10

No a? Radujte se všichni a ser.te na blbý zprávy. Těch je všude dneska nechutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.12.20 14:21

Holky děkuji za reakce ať tak či tak jsem šťastná a budu věřit já i manžel že bude vše ok miminko by bylo chtěné a vymodlene a jo z krve taky potvrzené těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
29.12.20 14:47
@MeggTereza píše:
Holky děkuji za reakce ať tak či tak jsem šťastná a budu věřit já i manžel že bude vše ok miminko by bylo chtěné a vymodlene a jo z krve taky potvrzené těhotenství :wink:

Mohla bych se (trochu drze) zeptat, zda je to první a pokud ano, proč první až ve 38 letech? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.12.20 14:57

@BeNiPe v pořádku :wink:ne já už mám z prvního manželství dvě děti pubertaky manžel též dvě děti z prvního manželství už dospělé. Takže teď je to moc chtěné ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.12.20 14:59

Je to možné s s PCOS?

Ahoj. Možná se najde někdo s podobnou zkušeností. Už přes 14 cítím nevolnost a celkově je mi zvláštně, takže mě napadlo udělat těhotenský test, dělala jsem 3, všechny vyšly pozitivní. 2 z dmka intimi a třetí mamatest z lékárny. Jenže… Já beru antikoncepci, ikdyz jsem si vědoma že jsem brala dosti nepravidelně :roll:. A zadruhé… dr mi 2 roky zpět diagnostikoval syndrom polycystických vaječníků. Takže šance na těhotenství je minimální. Ale jak je možné že vyšly 3 testy pozitivně? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
29.12.20 15:03

@Tinaa94

Otěhotnět můžeš i s PCOS.
Zřejmě jsi těhotná, protože sabotuješ HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
29.12.20 15:06
@MeggTereza píše:
@BeNiPe v pořádku :wink:ne já už mám z prvního manželství dvě děti pubertaky manžel též dvě děti z prvního manželství už dospělé. Takže teď je to moc chtěné ♥️️

Děkuji za odpověď. Tohle naprosto chápu. Myslela jsem, že je to první a strašně mě zajímalo proč až teď 😂
Tak snad to klapne ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
29.12.20 16:39
@Tinaa94 píše:
Ahoj. Možná se najde někdo s podobnou zkušeností. Už přes 14 cítím nevolnost a celkově je mi zvláštně, takže mě napadlo udělat těhotenský test, dělala jsem 3, všechny vyšly pozitivní. 2 z dmka intimi a třetí mamatest z lékárny. Jenže… Já beru antikoncepci, ikdyz jsem si vědoma že jsem brala dosti nepravidelně :roll:. A zadruhé… dr mi 2 roky zpět diagnostikoval syndrom polycystických vaječníků. Takže šance na těhotenství je minimální. Ale jak je možné že vyšly 3 testy pozitivně? Díky za rady.

A stejně si Mimi našlo k vám cestu :andel: vánoční zázrak. gratuluji :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.12.20 16:47
@Tinaa94 píše:
Ahoj. Možná se najde někdo s podobnou zkušeností. Už přes 14 cítím nevolnost a celkově je mi zvláštně, takže mě napadlo udělat těhotenský test, dělala jsem 3, všechny vyšly pozitivní. 2 z dmka intimi a třetí mamatest z lékárny. Jenže… Já beru antikoncepci, ikdyz jsem si vědoma že jsem brala dosti nepravidelně :roll:. A zadruhé… dr mi 2 roky zpět diagnostikoval syndrom polycystických vaječníků. Takže šance na těhotenství je minimální. Ale jak je možné že vyšly 3 testy pozitivně? Díky za rady.

Otehotnet je mozne i s PCOS. Pokud jsi dite chtela tak gratuluji :kytka: pokud ne, vyresi se to jednoduse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.12.20 19:44

@VitaminC nepomohl to máš pravdu, ale když se ti konečně po 3 letech snažení ukáže pozitivní test tak se snažíš co nejrychleji dostat k doktorovi aby ti těhotenství potvrdil… Můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
29.12.20 19:49

@lucka456 Prumerne inteligentni zena snad pozna, ze je v tom k bez doktora..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.12.20 20:15

@VitaminC bože :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
29.12.20 20:30
@VitaminC píše:
@lucka456 Prumerne inteligentni zena snad pozna, ze je v tom k bez doktora..

A to prosím jak? Těhotenský test není stoprocentní a já jsem teda naprosto blbá, nemám rentgenové vidění abych si viděla do dělohy, zda tam mám gestační váček. Příznaky se dají snadno vsugerovat. Tak babo raď. P. S. : průměrně inteligentní žena taky nemá potřebu do někoho rýpat v diskuzi, kterou nemusela ani otevírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
29.12.20 20:39

@Kaktusanda No, nedostavi se krvaceni, priznaky jsou podobne PMS, mas pozitivni tehotensky test a muzou se objevit nevolnosti. A ve chvili, kdyz se embryo neudrzi nebo se prestane vyvijet, pak nemusis zakladat diskuze o tom, ze jsi v patem tydnu prisla o miminko velikosti dvou milimetru. A ja to nebudu muset cist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.12.20 21:13
@MrsNorris píše:
@Tinaa94Otěhotnět můžeš i s PCOS.
Zřejmě jsi těhotná, protože sabotuješ HA.

No ten dotaz spíš směřoval k pravděpodobnosti, že 3 testy byla falešně negativní. Samozřejmě nemyslím že to je náhoda, ale jestli je možnost, že za to může třeba právě PCOS, nebo nějaká cysta. Četla jsem že to je možné, že cysty a nádorové onemocnění mohou pozitivně ovlivnit test. Takže jestli má někdo podobnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí