Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Odchází hlenová zátka, to ale nemusí znamenat nic, nebo to taky může znamenat začátek porodu. Na ty bolesti vyzkoušej teplou sprchu, kdyby se potom zhorsily, tak už nejspíš rodis.
Odchod hlenů, následná koupel v teplé vodě a do dvou hodin jsem měla dcerku v náručí. Já jsem ale vždycky rodila rychle a snadno.
39+3 uz jsi v terminu a muzes kdykoliv porodit.
To co se deje je v poradku, zadny zdravotni problem to neni.
Krásný ráno 🙂 jak píšou holky, je to hlenova zátka a mohou to být už slabé kontrakce. Mně v prvním odešla ráno a večer praskla voda, u @Betty MacDonald to byla rychlovka i s porodem, kamarádka po odchodu hlenove zátky další tři čtyři dny nerodila, je to hodně individuální 🙂 zkus tu teplou koupel, třeba se kontrakce zpravidelní nebo se ti naipak uleví 🙂 a pokud už rodis, tak hodně sil 💪 💪 💪
Ahoj, ano jak holky píšou, je to hlenová zátka. Ale bohužel to znamená jen to, že se tělo připravuje
. Já rodila až tři týdny po odchodu hlenové zátky.
Naprosto chápu tvou zoufalost, stále to mám v živé paměti
Ale neboj, dočkáš se ![]()
Tak v 39+3 už snad na tom není nic zvláštního ne? Už takhle můžeš začít rodit každou hodinou nebo i za pár dní.
Ahoj, dnes jsem 39+3tt a od včera ze mě vychází hnědý výtok s hlenovitými kousky a kousek krve.

Tak už si nevím rady ještě k tomu mám teď bolesti v podbřišku jako při MS ale dá se to vydržet nechci plašit a být za hysterku, snad někoho nepohorším s vložením foto.