Holky pustily byste 13letou dceru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
28.7.16 17:45

Pry by sla s nejakou 23 letou kamaradkou od koni. A pritel by ji samozrejme odvezl a privezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
28.7.16 17:48

@papajaka Tak záleží na uvaděčích jestli by jí někdo kontroloval, pokud by šla v doprovodu dospělého tak asi ne, taky jsem byla s dcerou na filmu od 15ti let, bylo jí v té době taky 13 a nikdo jí nekontroloval, kdyby šla sama nebo se stejně starou kamarádkou tak asi nepustěj, kdo ví. :nevim: i když takhle v noci asi kontroljují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.7.16 18:13

Pokud bude po mě horory ji zajímat nebudou nastesti. Pokud po tatkovi tak jo.
Jestli bych ji pustila, ve 13r. jedine semnou nebo s tatkou tak pozde.
Na nejaký normální film, odpoledne nemám problém je od 10r.do kina pustit.
Pokud by o ten film moc stala a do kina by nesměla v těch 13r., umožnila bych dceři alternativu buď plátno na zahradě a nebo v TV doma pustit, směla by si pozvat ty samé kamosky se kterýma by měla jit do toho kina.
A ještě bych jim k tomu nachystala občerstvení jak v tom kině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.7.16 18:35

Pokud bezne kouka na horory na netu, neni duvod ji nepoustet, sama si zazije pocit studu, az ji tam nepusti bez obcanky nebo hruzu, az se bude doma bat v noci na zachod. Pokud jeji filmive zazitky zatim konci u Matyska a Jaji, tak bych nepustila. A asi vic, nez samotny film by mi vadilo, ze to davaji tak pozde, nebo jde s tatou? Nemam obecne rada takovy to Zitra ti bude 15, tak dnes jeste nemuzes. Ale zitra uz ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
28.7.16 18:49
@zuzouš píše:
Pokud bezne kouka na horory na netu, neni duvod ji nepoustet, sama si zazije pocit studu, az ji tam nepusti bez obcanky nebo hruzu, az se bude doma bat v noci na zachod. Pokud jeji filmive zazitky zatim konci u Matyska a Jaji, tak bych nepustila. A asi vic, nez samotny film by mi vadilo, ze to davaji tak pozde, nebo jde s tatou? Nemam obecne rada takovy to Zitra ti bude 15, tak dnes jeste nemuzes. Ale zitra uz ano.

S tatou ne. Jde s nejakou 23 letou kamaradkou. Nebo spis chce jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
28.7.16 18:50
@papajaka píše:
Holky pustily byste 13 letou dceru na tento horor, který je mimochodem přístupný od 15 a promítají ho až od 22.00 h. Já tedy ne. Ale nejde o mé dítě. Tak nevím jestli nejsem moc prudérní :) :) :)http://www.informuji.cz/…-zemres.html

Nepustila. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect