Homeopatie na podporu chuti k jídlu

1318
9.11.10 09:24

Homeopatie na podporu chuti k jídlu

Ahojte maminy,nemáte prosím Vás některá zkušenost s homeopatiky na podporu chuti k jídlu u 11 týdenní holčičky?jestli tedy nějaká existují a jak se jmenují?Prosím moc o radu,malá mi nechce papkat a málo pibírá,doktorka nás ještě ke všemu straší cukrovkou… 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
9.11.10 09:36

Ahoj,

nějaká homeopatika, která by se dala paušálně předepisovat na neprospívání u miminek bohužel nejsou. Je to zcela individuální záležitost a pouze zkušený homeopat může po konzultaci předepsat tzv. konstituční lék, který by určitě pomohl tvůj problém (nebo spíše miminka) vyřešit.

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
9.11.10 09:57

Peti,zkus zkušeného homeopata jak píše bubina.s homeopatií mám jen ty nejlepší zkušenosti.my jsme narazili na skvělého,nedám na něho dopustit.kdybys chtěla kontakt,tak písni SZ,třeba ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
9.11.10 13:54
Kuba123 píše:
Peti,zkus zkušeného homeopata jak píše bubina.s homeopatií mám jen ty nejlepší zkušenosti.my jsme narazili na skvělého,nedám na něho dopustit.kdybys chtěla kontakt,tak písni SZ,třeba ti poradí.

No bylo by to super,ale spíš někoho kdo je trochu blíž :lol: Třeba Cheb a okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová