Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@panenka87 , dík
.
Přiznám se, že nevím úplně přesně, jak na to Hahnemann přišel.
Víra není podmínkou účinku homeo léků.
Ano, někteří lidé tvrdí, že na ně homeo neučinkuje. Je to jen z toho důvodu, že nedostali správný lék. U nás totiž „rozumí“ homeopatii kde kdo, takže znám různé zkušenosti ![]()
@Jankap To je docela škoda, že třeba jen polovina z homeopatů ví, co dělá
pak člověk, dá se říct, hazarduje se svým zdravím, jen proto, že narazil na špatného homeopata ![]()
@panenka87 , jsou lidé, kteří mě nesnášejí za to, že upozorňuju na to, že homeo může vážně ublížit.
Jenže znám pár lidí, kteří mají v důsledku špatné léčby slušné problémy…
@Jankap Tak to je strašné
jsou nějaký rady, jak poznat dobrého homeopata?
@panenka87 ,
já se učím pracovat tímto způsobem: http://www.babyweb.cz/…depresi.aspx
O rozdílech mezi dobrým a špatným homeopatem jsme se bavily v neočkovací diskusi . Ale zatím jsem to nestihla zkopírovat do oddělené diskuse, i když je to v plánu, takže koukej po komentářích mých a Amber.
@Jankap - Prosim o radu. 7 mesicni dcera cca od 2 mesicu v noci spatne spi, tj. budi s nekolikrat za noc, i po hodine. Usina pozdeji, mezi 21-22 hod. Ale pote je treba hned vetsinou za pul hodiny vzhuru. Nekdy prvni hodinu 3 krat. Vzbudi se s brekem a mne si oci, zacne kopat nohama.
Noci jsou ruzne, ale obecne spanek v prvni polovine noci je horsi. K ranu spi lepe, da i 3 hodiny v kuse. Zda se mi, ze ji neco trapi, ale nemohu prijit na to, co to je. Dal by se pouzit nejaky homeopaticky lek? Dekuji za radu.
@JaninkaKelt
Na dálku ne. Tohle je dlouhodobý problém, na ten se na dálku předepsat nedá.
Napiš mi do SZ odkud jsi, snad budu znát poblíž nějakého homeopata.