Hopsadla fisher price

164
10.10.10 20:51

Hopsadla fisher price

Hezky vecer, pokud mate nektera zkusenost s aktualne prodavanymi skakadly od fisher price (napr. Reinforest - http://rumburak.cz/…s/detail.asp?…), napiste mi pls zda byla spokojenost na vasi strane i na strane mimiska. Mame dceru 9 mesicu, jeste NELEZE (jen se na ctyrech houpe), ale PLAZI SE, zatim NESEDI. Je to docela ciperne a akci ditko vaha cca 9,5 kg a vyska bezmala 80 cm. Ma jeste cenu do podobne hracky investovat? Diky za nazory. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
10.10.10 20:57

Ahoj.Z ortopedického hlediska a z hlediska samostatného rozvoje bych něco takového nekupovala.Ničí to dítěti záda,a nenaučí se sám od sebe chodit.Promiň,ale je to můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.10 21:20

Dobrý den, také nedoporučuji z hlediska správného vývoje dítěte, nedoporučují se žádné obdobné zabavování pro děti, mě to připadá skoro jak chodítko…to taky vymysleli, ale Dr. to kritizují. Dítě možná začne dříve chodit, ale za jakou cenu, za cenu špatného vývoje páteře napr.
Jinak naopak se hodně dobře hodnotí obyčejné hopsadlo, třeba oslík, k zakoupení třeba i za 200 Kč na mimibazaru…Malá to užívá s radostí ještě ted ve dvou letech a dali jsme jí to k 1.narozkám.
Rozmyslete to, a radši si ušetřete na něco potřebnějšího, tot můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
10.10.10 21:23
momi33 píše:
Ahoj.Z ortopedického hlediska a z hlediska samostatného rozvoje bych něco takového nekupovala.Ničí to dítěti záda,a nenaučí se sám od sebe chodit.Promiň,ale je to můj názor…

Přesně tak ! :palec: Je to ještě horší než chodítko …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
10.10.10 21:25

kdyz jsem rozklikla odkaz tak jsem se zeptala manzela jak je mozny ze to jeste nemame… :-)))

choditko skvela vec…tohle nevim ale moc se mi to libi :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.10 21:27

Jo, mimichodem, jak píšete o tom lezení…tak my jezdili cvičit Vojtovku.. a tam nám bylo řečeno, že dítě se musí naučit pořádně lézt, že když lezení přeskočí, tak to není dobře…a to právě díky různým chodítkům se často stává - když maminky dají dítě do chodítka, když dítko ještě pořádně neleze…jo, naučí se chodit dříve to asi jo, ale stane se, že vynedhá lezení..spěcháme někam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
10.10.10 21:33
Mišuna píše:
Přijde mi to docela otřesný. Teda pardon.
Hraček kupuju až nekriticky hodně, ale do tohoto bych neinvestovala.
Aktivní chodítko hroch od FP nebo hopsací zvířátka ( ne hned, třeba časem) nějaké auto-odrážedlo atd by se mi zdály lepší investice.

nerrypu ale cim se to mimi ma zabavit ted?
prcek leze chodi za ruce a nechce sedet nechce se stavet ale neda pokoj dokud nechodi.....???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
10.10.10 21:34

livinko-tak honem,ať ti hopsadlo nevyprodají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.10.10 21:39
livinka píše:
kdyz jsem rozklikla odkaz tak jsem se zeptala manzela jak je mozny ze to jeste nemame… :-)))choditko skvela vec…tohle nevim ale moc se mi to libi :-))))

za chvilku se to tu semele. Supermatky všechny sem, máme schůzi. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4834
10.10.10 21:43

tak pojďme na to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
10.10.10 21:43

NO asi bych se tomu bránila, protože hrozí, že si mimčo nezvykne správné držení chodidel…

Právě jen čekám mateřskou a mám vyhlídnuté právě na MMB oslíka za 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
10.10.10 21:44

NO asi bych se tomu bránila, protože hrozí, že si mimčo nezvykne správné držení chodidel…

Právě jen čekám mateřskou a mám vyhlídnuté právě na MMB oslíka za 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.10.10 21:48

A proč to děláte? Zakladatelka se ptala těch, kdo mají zkušenost s konkrétním výrobkem, nežádala ortopedický posudek. Je fajn, že každá vyjádří svůj názor, ale mezi vyjádřením zkušenosti a popichováním je dost tenká hranice. No a co, že chce livinka hopsadlo? Tak jí ho nechme. Polovina z těch, co rýpou, nebo v krátké chvíli začnou, dělá zas jiné kiksy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
10.10.10 22:00

Než jsem založila diskusi, tak jsem si přečetla názory „PROTI“ u podobných témat např. na závěsná hopsadla a zaměřila se na ty názory, které je nedoporučují ze zdravotních důvodů. O tom tedy poučena sem, přesto je fajn a já to čekala, že se najdou ty maminy, které budou varovat. ALE domnívala jsem se, že narazím na maminu, která má s TÍMTO hopsadlem zkušenost osobní, šlo mi třeba právě o tu výšku hopsadla, tj. když tam svoje dítě (80 cm vysoké) dám, aby nestálo apod. Podotýkám, že i kdybych hop poté náhodou koupila, tak - i za tu vysokou prodejní cenu :-) - tam NECHCI dítě ODKLÁDAT! Některá z maminek uváděla, že tam dává dítko 2 x denně na 10 minut, přijde mi, že to není tak strašné. K odpovědi jedné z maminek ještě uvádím, že na své dítko nespěchám v ničem, byť se třeba Vojtovce nevyhneme. Holčička je spokojená, akční při plavání i cvičení s miminky, ona má totiž úžasné zádové svalstvo a nohy i ruce v poloze na bříšku má pořád ve vzduchu - vydrží takhle plachtit třeba i hodinu a půl, až je jednou položí a začne lézt bude to vážně mazec :-) Prostě jsem jí jen chtěla trochu zpříjemnit nějakou tu chvíli místo třeba odložení do ohráďky. Tak to je. Díky všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.10.10 22:01
zuzouš píše:
A proč to děláte? Zakladatelka se ptala těch, kdo mají zkušenost s konkrétním výrobkem, nežádala ortopedický posudek. Je fajn, že každá vyjádří svůj názor, ale mezi vyjádřením zkušenosti a popichováním je dost tenká hranice. No a co, že chce livinka hopsadlo? Tak jí ho nechme. Polovina z těch, co rýpou, nebo v krátké chvíli začnou, dělá zas jiné kiksy.

Tak já tedy odpovím přímo na zakladatelčin dotaz…ne, nemá cenu do této hračky investovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí