Hopsadlo, nebo chodítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elizabeta92
7.3.13 15:33

@Jana206 chodítko máme jen půjčené asi 14 dní.. Jinak se umí krásně přetáčet na bříško a i zpátky. Dělá to vlastně furt jakmile je na dece..

Jinak se za váš názor nezlobim. Já vůbec tohle o chodítku nevěděla. Myslela sem si že je to uplně normální a dělá to tak každý.. Hopsadlo ji určitě pořídím, ale jak už tu někdo psal, tak až začne chodit.. Ráda si nechám poradit ;)

• Citovat
  • Upravit
9090
7.3.13 15:38

@elizabeta92 jsi jedna z mála, co bere i negativní komentáře v pohodě a umí uznat, že chodítko není dobré, nesetkávám se s tím často :)

A ještě mě napadlo, možná bych spíš než hopsadlo pořídila nějakou houpačku domů, přece jen v hopsadle visí dítko za rozkrok, to beztak nebude moc pohodlné. Houpačka by mohla být fajn, samozřejmě až bude sedět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
7.3.13 15:42

@Verca1989 jo nad klasickou houpačkou jsem přemýšlela taky, ale tu bych dala spíš k babice, ať má něco i tam..
Po tom co mi tolik mamin vytklo chodítko, tak mám teď chuť ho vyhodit z okna :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9090
7.3.13 15:47

@elizabeta92 vyhazovat nemusíš, jen ho někam pořádně schovat :D já celkově chodítko ani neberu jako něco bezpečného, třeba mě mamka říkala, že jednou děda zapomněl zavřít dveře do sklepa a já jsem sjela ze schodů i s chodítkem, nechápu, že žiju a bez následků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.3.13 19:16

To mi neříkej, že jsi při hledání informací o chodítkách na emiminu nenarazila na nic o hopsadlech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.19 14:48

Na 100% blázni

Podle toho co tady čtu, mělo by se děcko po příchodu z porodnice položit do postýlky a raději se ho nedotýkat dokud nepůjde do školy. Běžte se s tou vaší “e”-dobou vycpat. Prošla jsem chodítkem, hopsadlem, pila jsem sirup z tátovo půllitru a žiju, nic mi není nic mě nebolí
@jalemina píše:
Tak když vaříš, můžeš jí mít v lehátku(sedačce) na lince, na stole, a povidat si s ní. nebo Já měla kluka v baby vaku a vařili jsme spolu a povidali si. Teda já kecala :D. Víc než v tom chodítku jí spíš nechej na zemi na dece, aby se mohla rozvíjet a lézt a pod ;).
A na tvou otázku.. hopsadlo je stejný jako chodítko :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.9.19 14:58

@Klasická máma Za první, reaguješ na šest let starou diskuzi a za druhý, nepoučit se z nových výzkumů a zkušeností může jen idiot. Já mám z chodítka zničený kyčelní klouby a můžu ti říct, že to někdy sakra bolí. Buď ráda, že jsi zdravá a nekritizuj tu ty, které se ke svým dětem chovají odpovědně.

• Citovat
  • Upravit
191
16.9.19 15:04
@Klasická máma píše:
Podle toho co tady čtu, mělo by se děcko po příchodu z porodnice položit do postýlky a raději se ho nedotýkat dokud nepůjde do školy. Běžte se s tou vaší “e”-dobou vycpat. Prošla jsem chodítkem, hopsadlem, pila jsem sirup z tátovo půllitru a žiju, nic mi není nic mě nebolí

Vsak tvoje dite, tvoje zodpovednost. Delej si s nim co chces, treba ho rovnou po prichodu z porodnice postav na bezeckej pas. Uzivatelky na ktery reagujes uz maji beztak deti na zakladce, tak se bez tve rady obesly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.19 18:37
Jste blázni nic víc…dle vašich postupů je dítě jak v koncentráku a my všichni starší jsme invalidé 😂 😂 😂
@Janli píše:
@Klasická máma Za první, reaguješ na šest let starou diskuzi a za druhý, nepoučit se z nových výzkumů a zkušeností může jen idiot. Já mám z chodítka zničený kyčelní klouby a můžu ti říct, že to někdy sakra bolí. Buď ráda, že jsi zdravá a nekritizuj tu ty, které se ke svým dětem chovají odpovědně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.9.19 19:36

@Klasická máma jestli jsem blázen jen proto, že svým dětem nestrkám zbytečný krámy, co jim k vývoji nepomůžou, tak do toho klidně jdu :mrgreen:. Jen bych ti ráda připomněla, že tisíce let děti vyrůstaly úplně bez chodítek a fakt jim nechyběly… Ty máš nějaký mindrák, že tě to nutí se tady takhle vyjadřovat? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
191
16.9.19 20:06
@Janli píše:
@Klasická máma jestli jsem blázen jen proto, že svým dětem nestrkám zbytečný krámy, co jim k vývoji nepomůžou, tak do toho klidně jdu :mrgreen:. Jen bych ti ráda připomněla, že tisíce let děti vyrůstaly úplně bez chodítek a fakt jim nechyběly… Ty máš nějaký mindrák, že tě to nutí se tady takhle vyjadřovat? :mrgreen:

Ja tipuju, ze je to nejaka babicka, kterou poslali s choditkem nekam, jenze ona ma svoji pravdu a my vsichni jsme debilove. Chtela sve dceri/snase ukazat, jak je choditko super zlepsovak a narazila ve vyhledavaci jen na tyhle diskuze a tak se zaregistrovala aby nam sdelila, ze jsme blazni a ona ta normalni, protoze bez choditka a caje pro kojence nemuze zadna takova chytra babicka klidne usnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.9.19 22:04

@dg80 To bude ta správná diagnóza :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat