Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak at jste brzy zdraví, jinak spála se vrací je to něco jako angína jsem se ted dočetla, prostě jí můžete prodělat za život mockrát. pěkné svátky a hlavně klidné bez horeček ![]()
Děkuji, budeme to muset nějak vydržet. Hlavně, aby Tonince už bylo lépe. Minule to bylo bez horeček. Teď mi tu kouká na Koťata, protože nemůže spát. ![]()
To je na potvoru takhle omarodit.Penicilin ji za par dnu zabere a bude lip.Syn taky mel spalu v nemocnici nam rikali ze ma mit pak kontrolni vyter a moc a nase dr.mu nic neudelala i kdyz sem ji to rikala,tak me sjela takovym pohledem jako co ji do toho kecam..tak aspon ty se pak nenech odbyt.Tak at je lip!
Karllicka píše:
To je na potvoru takhle omarodit.Penicilin ji za par dnu zabere a bude lip.Syn taky mel spalu v nemocnici nam rikali ze ma mit pak kontrolni vyter a moc a nase dr.mu nic neudelala i kdyz sem ji to rikala,tak me sjela takovym pohledem jako co ji do toho kecam..tak aspon ty se pak nenech odbyt.Tak at je lip!
Už jsem to dr. oznámila, že přijdeme na kontrolní výtěr a moč. Odbýt se nenechám ![]()