Horečka bez ničeho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
15.11.14 20:18

@natyber Oblečená určitě moc není, má jen tepláky a bodýčko, jinak nic. Nebreči ani se nevzteká. Taky jsem si myslela, že to bude nějaká viroza, ale je mi divný, že má ty teploty už 3dny a nic jinýho se neděje. Já právě nevím, podle čeho se mám řídit, kdy je teplota vyská. Máma takhle vyskou prvně. Nerada bych něco zanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
15.11.14 20:27

@Mindi Já jsem myslím měla hranici tři dny (dcera vypadala taky celkem v pohodě) a pak bych šla. Taky to bylo nějak o víkendu. Kdyby se to zhoršilo, taky bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
15.11.14 20:29

Tady mrkni a hned budeš vědět, samozřejmě si řiď vlastním rozumem a pokud se ti cokoliv nebude zdát tak zajeď na pohotovost. Já tam teda radši vždycky volám a ptám se co a jak. http://mudrsvec.cz/…-u-deti.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
15.11.14 20:33

@Pipi 00 S tou hranicí tři dny souhlasím, tak mi to i říkala doktorka. A vždy taky záleží na věku a stavu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.11.14 20:38

Syn to měl nedávno. A po třech dnes se osypal. Takže šestá nemoc. A nebo to může být taky nemoc Ruce, nohy, ústa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.11.14 20:41

Kdyby se jí zítra neobjevila žádná vyrazka, radši bych k doktorce zašla.. Pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
15.11.14 20:48

Nymburská, nebo kolínská pohotovost? Mam zkušenost s oběma, a záleží na dr. V Nymburce je hodně dobrý doktor pavluv, nebo pan doktor petíra. V Kolíně Herčíková, nebo gašparová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
15.11.14 20:50

Takhle můžou probíhat různé virózy, může to být 5. dětská nemoc (po odeznění horeček se dítě osype). Pokud na dítěti nic viditelného není, tak pravděpodobně nic neuvidí ani doktor. Počkala bych asi do pondělí, ty horečky nejsou nijak závratné, teoreticky by už zítra mohly být nižší. Pokud by nebyly, navštívila bych pohotovost v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
16.11.14 12:41
@Mindi píše:
@Uju a to se lečí jak? Jí teda teplota po panadolu většinou klesne. Jak to dceři nakonec poznali?

No, malá dostala nurofen a po hodině a půl zase „hicovala“ no, pozná se to z moče. Pamatuji si, že jsem na pohotovosti snad hodinu čekala než se mi vyčůrá do nočníku-pak Mudra mrkla pod mikrák a další rozbor (detailnější) se dělal v laborce, to už jsem byla s malou na oddělení. No, hlídalo se kolik vypije, dostávala atb do kapačky, byla jsem s ní v nem asi 10dní. a pak už jsem s ní byla doma ale ATB brala asi ještě půl roku a chodila do nefrologické poradny.
Asi před rokem ho měla znova, ale holka má fobii z lékařů, takže jsem to ukecala, že se léčba prubne doma, dostala normálně atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí