Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uz se chysta naspani a navic jen takovej lehkej material as bavlna.A to se neotira takze ji to necham tak.
nepsala jsi nedávno diskusi o tom TBC? Je mi to povědomé…
no, já ramínko 2× za den vzala betadinou, nelepila jsem. A hlavně nedávat další hexu do zcela uplného zhojení.
Mmch kvůli tomu, že po hexe nám TBC reagovalo ah nisalo, tak nám v očko centru řekli, že nás naočkujou samotnýma složkama (infanrix hib, žloutenka a obrna) a ne dohromady
Je mozne nekde jsem rikala.Ukazovala jsem to mudre ze nam to zaclo reagovat a divala se na to a prave rikala ze dobry.
.A ten hnisek se ji tam udelal az tedka.
tak to ti mudra řekla špatně. Pokud tam něco je,tak očkovat vůbec nemá. Jenže oni si chtěj odškrtnout položku a šmitec.
Báře to kdysi vyhnisalo v průběhu 3měsíce a zahojilo se to do očka v klidu. Aneta tam mělamalou modřinku. Dle mudr a kalmetizace OK. Po očku se jí tam udělala boule. Kalmetizace, že OK a mudr, že by naočkovala. No důvěřovala jsem a pak to zreagovalo taky hezky a hojilo se to pár měsíců. Třetí dávku jsem už odmítla. A krz odmítání kvůli neomcnosti třetí dávky jsem pak volala do očko centra co a jak sep ostupuje v promeškání termínu a oni si nás objednali a právě řekli, že kvůli té reakci už hexu dávat nebudou.
Další dávku dávat nenechej.
Mezi 1 a 2 dávkou může být (ověřená informace z očkvoacího centra) až 3měsíce, mezi 2a 3 až 6, ale promeškání termínu na 3 dávku NENI důvodem pro zahájení očkování od začátku, alébrž se doočkuje v době, kdy to jde a případně se pak nabere krev na protilátky.
no jeste sem si vzpomela me rikala znama ze ta jedna jeji dcera to mela taky tak.No doufam ze se to zahoji.
což o to, ono se to zhojí. Jen prostě někomu se to zhojí dřív a někomu to trvá dýl. A tu reakci vyvolala jedna složka hexy, proto není dobré dávat další, jinak to bude pokračovat s největší pravděpodobností