Horecka po ockovani

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
8.7.09 19:25

Uz se chysta naspani a navic jen takovej lehkej material as bavlna.A to se neotira takze ji to necham tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.7.09 20:28

nepsala jsi nedávno diskusi o tom TBC? Je mi to povědomé…

no, já ramínko 2× za den vzala betadinou, nelepila jsem. A hlavně nedávat další hexu do zcela uplného zhojení.

Mmch kvůli tomu, že po hexe nám TBC reagovalo ah nisalo, tak nám v očko centru řekli, že nás naočkujou samotnýma složkama (infanrix hib, žloutenka a obrna) a ne dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.7.09 20:45

Je mozne nekde jsem rikala.Ukazovala jsem to mudre ze nam to zaclo reagovat a divala se na to a prave rikala ze dobry. :roll: :roll: .A ten hnisek se ji tam udelal az tedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.7.09 20:48

tak fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.7.09 22:07

tak to ti mudra řekla špatně. Pokud tam něco je,tak očkovat vůbec nemá. Jenže oni si chtěj odškrtnout položku a šmitec.

Báře to kdysi vyhnisalo v průběhu 3měsíce a zahojilo se to do očka v klidu. Aneta tam mělamalou modřinku. Dle mudr a kalmetizace OK. Po očku se jí tam udělala boule. Kalmetizace, že OK a mudr, že by naočkovala. No důvěřovala jsem a pak to zreagovalo taky hezky a hojilo se to pár měsíců. Třetí dávku jsem už odmítla. A krz odmítání kvůli neomcnosti třetí dávky jsem pak volala do očko centra co a jak sep ostupuje v promeškání termínu a oni si nás objednali a právě řekli, že kvůli té reakci už hexu dávat nebudou.

Další dávku dávat nenechej.

Mezi 1 a 2 dávkou může být (ověřená informace z očkvoacího centra) až 3měsíce, mezi 2a 3 až 6, ale promeškání termínu na 3 dávku NENI důvodem pro zahájení očkování od začátku, alébrž se doočkuje v době, kdy to jde a případně se pak nabere krev na protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.7.09 23:33

no jeste sem si vzpomela me rikala znama ze ta jedna jeji dcera to mela taky tak.No doufam ze se to zahoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
9.7.09 07:04

což o to, ono se to zhojí. Jen prostě někomu se to zhojí dřív a někomu to trvá dýl. A tu reakci vyvolala jedna složka hexy, proto není dobré dávat další, jinak to bude pokračovat s největší pravděpodobností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí