Horečka u 3měsíčního mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
27.9.13 12:05

Tak jen pro úplnost - v nemocnici jsme s malým byli 4 dny. Byl na kapačce, ale rychle se zlepšil, zato já jsem tam chytla prý rotavirový průjem (to je asi nějaký bonus k nadstandardu :? ). No šílenost!!! Jsem myslela, že umřu! :zed: V nemocnici mi na to nedali vůbec nic, jen prý ať piju a nemusím na kapačku i já… teď jsme už doma, malý je docela ok, já už se taky sbírám, ale chytá to asi manžel…no tak se modlím, aby se to nedostalo ještě i k Matýskovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.9.13 13:01

@Inuska.pv Ahoj tak to ti vubec nezavidim to je dobre ze malej je v poradku :) a ty at jses brzo fit a manzel taky :hug: muselo to pro tebe byt hrozny kdyz byl na kapackach… Nedovedu si to predstavit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.9.13 13:17

@Liddka nakonec ta kapačka byla docela v pohodě - měl ji v hlavičce, vypadal s tou síťovanou čepičkou jako Neználek ;) ale vůbec to nevnímal, jen my jsme z toho byli nervozni. Maminka nechce vidět, že jí někdo píchá do dítěte, navíc do hlavičky, ale faktem je, že v té malé ručičce by ho to bolelo víc… tak hlavně, aby to bylo na dlooouho naposledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 16:32

Ja ted take resim horecku od vcera, byli jsme na prvnim ockovani a ta ma byt podle dr prej bez reakce, ovsem u nas noc plna kriku a horecky. tak nam v lekarne daly cipky paralenu a jelikoz ma mala jen 10 tydnu a pres 5 kg take musime davat jen pulecku. akorad nevim kolik za den muze a zda ji to mam dat i kdyz ma od rana 37,6?prvni pulecku jsme davali po 4 rano to mela pres 38 nevite prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.10.13 16:49

37,6 není horečka. Takže já bych dala další půlku jen pokud by byla horečka nad 38 nebo pokud by bylo mimi hodně neklidné - tak nám to aspoň říkala doktorka. Jinak paralen se myslím může dávat po 6 hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 19:32

Dekuju moc za radu. ja se od ni ani nehnu porad pofnukava a kdyz usne bojim se aby se neco nestalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.10.13 15:09

@Kikinka.Sofinka
Nechápu tvojí doktorku, nejdříve by tě měla poučit, než vůbec očkuje! I při první dávce bývají horečky, ale pokud naměříš v zadečku méně než 38,5 tak nesrážej a nech horečku dělat své. Neboj, bude to dobré. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 16:06

Dekuji :) uz je ji dobre. doktorka mi rekla ze na prvni ockovani reakce vecinou nejsou ale byli aspon vim pro priste :) a paralen baby radeji koupenej mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí