Horečky při růstu zoubků

jb93
4.4.14 13:27

Horečky při růstu zoubků

Holky potřebuji jakkoliv poradit..
Mojí malé roste poslední zoubek, stolička…
Už to trvá zhruba měsíc, byla celkem protivná, ale ještě se to dalo…
Od včerejška má ale horečky až 38,5, vždy se jí srazí nurofenem, ale dnes k ránu se mi i poblinkala a pořád si šahá do pusinky… Nemám u sebe amni korunu, protože mi chlap odešel do práce i s mojí kartou a vrací se až večer..nurofen dochází a mě samozřejmě i nervy, protože je to čím dál horší a nevím jak jí mám pomoct :-( Na zábaly je ještě asi brzy ne? Dávám jí kousátko, ale moc ho nechce, ani si na ten zoubek nenechá šáhnout :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
4.4.14 13:36

@jb93 když mladší blinká u zubů tak je do dvou dnů venku tak snad to bude i u vás :hug: zkusila si jí místo kousátka dát třeba rohlík nebo křupku? kluci nemuseli kousátka ani jeden ale křupky ty zbožňovali a kor u rostoucích zubů, a když kouše tak si to urychlí. nemáš možnost někde poblíž rodinu nebo kamarádku která by ti po vysvětlení situace půjčila aspoň na ten nurofen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.14 13:39

Co zkusit okurku a nebo jablko. To u nas vždy zabírá. Snad brzy vyleze a budete mít klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.4.14 13:59

@jb93 taky malemu ted lezou zoubky. Vzdy mu pomaha kdyz ho svlecu od pasu dolu do naha a necham chvili behat, nebo vlhky hadrik a prilozit na vnitrni stranu stehen. Ale ne chladny, namocim ho ve vlazne vode, vykroutim, necham schladmoit na pokojivou teplotu a prilozim a po chvili ho jen otocim zase tou chladnou stranou na kuzi. Vzdy mu to zabralo, ale jak mel nad 38 davame cipek nebo nurofen. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jb93
4.4.14 14:05

Sousedka mi pujcila ibalgin jahudku a nurofen cipky, tak snad to pomuze..Už jsem z toho na nervy..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.