Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pufferfish zapomněla jsem pogratulovat k tomu těhotenství. velikánská gratulace. Doufám, že se mi taky povede.Tak to jsem na to cvičení moc zvědavá.
@Martina7890 píše:
Tak to strasně moc děkuju za odpově´d. Já také nemůžu otěhotnět a ani IVF se nezadařilo. Tak jsem našla tohle. Hrozně mě to zaujalo, tak chci zkusit.Moc děkuju za pozitivní zprávu.
@siskaborova píše:
Kdyz juknes do myho metriku, tak nam vyslo prvni ivf..neumim rict cim to bylo, ale predchazela tomu kazdopadne priprava akupunkturou a hormonalni jogou;) moc vam drzim palce!
Je, tak to taky moc gratuluju. Doufam, ze mi to taky pomuze. Musim rict, ze ta hormonalni stimulace pred IVF nedelala vubec dobre. Uplne nejradeji bych byla, kdyby se to povedlo prirozene.Tak treba ta joga pomuze.
@Martina7890 píše:
Je, tak to taky moc gratuluju. Doufam, ze mi to taky pomuze. Musim rict, ze ta hormonalni stimulace pred IVF nedelala vubec dobre. Uplne nejradeji bych byla, kdyby se to povedlo prirozene.Tak treba ta joga pomuze.
@siskaborova taky moc gratuluju k uspesnemu tehu, asi jsme chodili spolu na ten kurz v yogame
Jsem rada, ze se vam po tom vsem co vidim v popisu uspesne zadarilo a moc drzim palce ![]()
@Martina7890 píše:
@pufferfish zapomněla jsem pogratulovat k tomu těhotenství. velikánská gratulace. Doufám, že se mi taky povede.Tak to jsem na to cvičení moc zvědavá.
ahoj, moc dekuju a uvidis, ze se ti to taky podari, budu moc drzet palce. Verim, ze tady od tebe brzy objevime pozitivni zpravy. Myslim, ze je dulezity verit, ze ti to pomuze. Ja jsem mela jit v prosinci taky uz na IVF, ani jsem uz snad nedoufala, ze by se to po takove dobe podarilo prirozene a ono jo. Na te hormon yoze to neni jen o cviceni, ale taky naladeni mysli. Uvidis, ze se po tom budescitit skvele a vysledek se taky objevi..
Soucasti je nakonec takova relaxace/meditace, kde si opakujes svoje prani..to, co ti ma yoga pomoci resit v pritomnem case.Ja si rikala „jsem tehotna, jsem tehotna“ no a vidis
. Verim ted, ze to snad uz tentokrat dopadne dobre a preju hodne stesti i tobe ![]()
@pufferfish píše:
@siskaborova taky moc gratuluju k uspesnemu tehu, asi jsme chodili spolu na ten kurz v yogameJsem rada, ze se vam po tom vsem co vidim v popisu uspesne zadarilo a moc drzim palce
@pufferfish @siskaborova Holky fakt strašně moc děkuju za vaše pozitivní zprávy. Vy jste mě tak naladily. určitě po novém roce vyrazím na ten víkendový seminář. Už teď se začínám těšít. Čekala jsem, že někdo bude mít dobré a někdo žádné výsledky. A vy hned dvě s těhptenstvím, fakt moc díky za ty vaše zprávy. hlavně, a´t miminka zdárně rostou a všechno je v pořádku. Mějte se. Martina
@Martina7890 píše:
@pufferfish @siskaborova Holky fakt strašně moc děkuju za vaše pozitivní zprávy. Vy jste mě tak naladily. určitě po novém roce vyrazím na ten víkendový seminář. Už teď se začínám těšít. Čekala jsem, že někdo bude mít dobré a někdo žádné výsledky. A vy hned dvě s těhptenstvím, fakt moc díky za ty vaše zprávy. hlavně, a´t miminka zdárně rostou a všechno je v pořádku. Mějte se. Martina
Ahoj holky, zkusil někdo tuto jógu? Vidíte na sobě nějaké výsledky, pocity?
@ennka Ahoj. Absolvovala jsem jí v půlce ledna a po každodenním cvičení opravdu výsledky vidím! Už tam na cvičení jsem poprvé v životě cítila vaječníky (mám PCO) a např. vlasy si myji po 4 dnech, dřív jsem musela obden. Je ale nutné fakt cvič alespon 5× týdně, ideálně každý den. Za mě určitě doporučuji. Jo a taky tomu musí člověk aspon trochu věřit, aby měl motivaci ke cvičení. ![]()
Ahoj, díky za reakci. také mám PCO:( Na józe jsem byla před týdnem a cvičit začínám. Trošku mi tedy u některých druhů dělá problém dýchání, ale snad to prolomím…:)a bereš na PCO nějaké léky?
@ennka To se spraví, já za týden pravidelného cvičení cvičím už skoro bez papírů
.
Ted mě čeká 3. měsíc Clostilbegyt na vyvolání ovulace, jenže mě ještě k tomu zjistili nízkou děložní sliznici, kterou Clostil bohužel ještě snižuje, takže já si dávám poslední cyklus a jinak půjdu do CAR. Jak dlouho se snažíte?
Tak to jsi dobrá, že to dáváš bez papírů. Já v tom pořád studuji:)mně PCO zjistili díky tomu, že jsem měla nepravidelnou menstruaci. mimi zatím neplánuji, ale doktor mi řekl, ať s tím začnu co nejdříve díky diagnoze a věku…nasadil mi zatím hormonální antikoncepci, ale na kurzu mi doporučili jí nebrat a dát tělu šanci…tak držím palečky, aby se miminko co nejdříve povedlo:)Mohu se jen zeptat informačně, jak zjistí nízkou děložní sliznici? ultrazvukem?
Tak to strasně moc děkuju za odpově´d. Já také nemůžu otěhotnět a ani IVF se nezadařilo. Tak jsem našla tohle. Hrozně mě to zaujalo, tak chci zkusit.Moc děkuju za pozitivní zprávu.