Hormonální jóga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Martina7890
28.11.12 20:34
@pufferfish píše:
Ahoj, rada pridam svoji cerstvou a uz druhou zkusenost, ktera je ciste pozitivni. Chodila jsem taky do yogame k adelce vaculikove, je moc prijemna a urcite vi, co dela, ve me tedy vzbudila duveru. Nemohla jsem asi rok a pul otehotnet, zacala cvicit hormon yogu a za dva mesice jsem byla tehotna. Bohuzel tenkrat se jednalo o zamlkle tehotenstvi, pak jsme se snazili znovu a nic. Tak jsem zacala cvicit znovu a vysledek se dostavil hned prvni mesic..viz. Metrik :) muze to byt samozrejme uplna nahoda, ale ja verim, ze mi tato metoda moc pomohla a Muzu jen doporucit. Nevim tedy, jake potize se tim snazis vyresit, dopoŕucuju poslat adele email, vzdy mi ochotne odpovedela na moje dotazy. Kazdopadne moc drzim palce, at to splni ocekavani ;)

Tak to strasně moc děkuju za odpově´d. Já také nemůžu otěhotnět a ani IVF se nezadařilo. Tak jsem našla tohle. Hrozně mě to zaujalo, tak chci zkusit.Moc děkuju za pozitivní zprávu.

• Citovat
  • Upravit
Martina7890
28.11.12 20:48

@pufferfish zapomněla jsem pogratulovat k tomu těhotenství. velikánská gratulace. Doufám, že se mi taky povede.Tak to jsem na to cvičení moc zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
6337
28.11.12 22:19
Kdyz juknes do myho metriku, tak nam vyslo prvni ivf..neumim rict cim to bylo, ale predchazela tomu kazdopadne priprava akupunkturou a hormonalni jogou;) moc vam drzim palce!
@Martina7890 píše:
Tak to strasně moc děkuju za odpově´d. Já také nemůžu otěhotnět a ani IVF se nezadařilo. Tak jsem našla tohle. Hrozně mě to zaujalo, tak chci zkusit.Moc děkuju za pozitivní zprávu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina7890
28.11.12 23:28
@siskaborova píše:
Kdyz juknes do myho metriku, tak nam vyslo prvni ivf..neumim rict cim to bylo, ale predchazela tomu kazdopadne priprava akupunkturou a hormonalni jogou;) moc vam drzim palce!

Je, tak to taky moc gratuluju. Doufam, ze mi to taky pomuze. Musim rict, ze ta hormonalni stimulace pred IVF nedelala vubec dobre. Uplne nejradeji bych byla, kdyby se to povedlo prirozene.Tak treba ta joga pomuze.

• Citovat
  • Upravit
6337
29.11.12 08:31
Ja se hormonu bojim jak certik krize..navic mi zjistili nizkou ovarialni rezervu a na tu stejne vysoky davky hormonu nezabiraji, takze jsem volila mezi Nativem a stimulaci s nizkou davkou hormousu..chtela jsem jen pred tou stimulaci byt v co nejvetsi pohode po fyz. i psych. strance(mimochodem muj pribeh je v prosincovem cisle casopisu Family star;)..jsem to „devce“ v druhem trimu jakoze)..a ja stimulaci prtrpela v migrenach (trpim na ne, tedy ted v tehu vubec, ale jinak jsem migrenik), ale po cca 4dnech to preslo, i presto, ze jsem dal stimulovala samosebou..ale taky bych se tomu priste radeji vyhla..pokud vse pujde v pohode, tak vzhledem k okolnostem budeme zkouset co nejdrive druhe biomiminko..po porodu chci zase zacist s HJ prave, dat si i akupunkturu (ani jedno nekoliduje s kojenim doufam) a pak, pokudf bude nutny, tak si zkusit dat Nativ
@Martina7890 píše:
Je, tak to taky moc gratuluju. Doufam, ze mi to taky pomuze. Musim rict, ze ta hormonalni stimulace pred IVF nedelala vubec dobre. Uplne nejradeji bych byla, kdyby se to povedlo prirozene.Tak treba ta joga pomuze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
29.11.12 14:09

@siskaborova taky moc gratuluju k uspesnemu tehu, asi jsme chodili spolu na ten kurz v yogame :) Jsem rada, ze se vam po tom vsem co vidim v popisu uspesne zadarilo a moc drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
29.11.12 14:17
@Martina7890 píše:
@pufferfish zapomněla jsem pogratulovat k tomu těhotenství. velikánská gratulace. Doufám, že se mi taky povede.Tak to jsem na to cvičení moc zvědavá.

ahoj, moc dekuju a uvidis, ze se ti to taky podari, budu moc drzet palce. Verim, ze tady od tebe brzy objevime pozitivni zpravy. Myslim, ze je dulezity verit, ze ti to pomuze. Ja jsem mela jit v prosinci taky uz na IVF, ani jsem uz snad nedoufala, ze by se to po takove dobe podarilo prirozene a ono jo. Na te hormon yoze to neni jen o cviceni, ale taky naladeni mysli. Uvidis, ze se po tom budescitit skvele a vysledek se taky objevi.. :pankac: Soucasti je nakonec takova relaxace/meditace, kde si opakujes svoje prani..to, co ti ma yoga pomoci resit v pritomnem case.Ja si rikala „jsem tehotna, jsem tehotna“ no a vidis ;). Verim ted, ze to snad uz tentokrat dopadne dobre a preju hodne stesti i tobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.11.12 16:03
Dekuju, napodobne;) chodila jsem od unora 8 tydnu..
@pufferfish píše:
@siskaborova taky moc gratuluju k uspesnemu tehu, asi jsme chodili spolu na ten kurz v yogame :) Jsem rada, ze se vam po tom vsem co vidim v popisu uspesne zadarilo a moc drzim palce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina7890
29.11.12 22:26

@pufferfish @siskaborova Holky fakt strašně moc děkuju za vaše pozitivní zprávy. Vy jste mě tak naladily. určitě po novém roce vyrazím na ten víkendový seminář. Už teď se začínám těšít. Čekala jsem, že někdo bude mít dobré a někdo žádné výsledky. A vy hned dvě s těhptenstvím, fakt moc díky za ty vaše zprávy. hlavně, a´t miminka zdárně rostou a všechno je v pořádku. Mějte se. Martina

• Citovat
  • Upravit
6337
30.11.12 10:19
No vubec neni zac, od toho tady to vlakynko je;) a je taky jasny, ze joga neni samospasna a ze zadna z nas nevi, ktery faktory presne tomu nahraly, ze se nam podarilo otehotnet..moc drzim palce!! :mavam:
@Martina7890 píše:
@pufferfish @siskaborova Holky fakt strašně moc děkuju za vaše pozitivní zprávy. Vy jste mě tak naladily. určitě po novém roce vyrazím na ten víkendový seminář. Už teď se začínám těšít. Čekala jsem, že někdo bude mít dobré a někdo žádné výsledky. A vy hned dvě s těhptenstvím, fakt moc díky za ty vaše zprávy. hlavně, a´t miminka zdárně rostou a všechno je v pořádku. Mějte se. Martina
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.13 12:41

Ahoj holky, zkusil někdo tuto jógu? Vidíte na sobě nějaké výsledky, pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
1.2.13 12:43

@ennka Ahoj. Absolvovala jsem jí v půlce ledna a po každodenním cvičení opravdu výsledky vidím! Už tam na cvičení jsem poprvé v životě cítila vaječníky (mám PCO) a např. vlasy si myji po 4 dnech, dřív jsem musela obden. Je ale nutné fakt cvič alespon 5× týdně, ideálně každý den. Za mě určitě doporučuji. Jo a taky tomu musí člověk aspon trochu věřit, aby měl motivaci ke cvičení. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.13 13:30

Ahoj, díky za reakci. také mám PCO:( Na józe jsem byla před týdnem a cvičit začínám. Trošku mi tedy u některých druhů dělá problém dýchání, ale snad to prolomím…:)a bereš na PCO nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
1.2.13 13:39

@ennka To se spraví, já za týden pravidelného cvičení cvičím už skoro bez papírů :-).
Ted mě čeká 3. měsíc Clostilbegyt na vyvolání ovulace, jenže mě ještě k tomu zjistili nízkou děložní sliznici, kterou Clostil bohužel ještě snižuje, takže já si dávám poslední cyklus a jinak půjdu do CAR. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.2.13 13:58

Tak to jsi dobrá, že to dáváš bez papírů. Já v tom pořád studuji:)mně PCO zjistili díky tomu, že jsem měla nepravidelnou menstruaci. mimi zatím neplánuji, ale doktor mi řekl, ať s tím začnu co nejdříve díky diagnoze a věku…nasadil mi zatím hormonální antikoncepci, ale na kurzu mi doporučili jí nebrat a dát tělu šanci…tak držím palečky, aby se miminko co nejdříve povedlo:)Mohu se jen zeptat informačně, jak zjistí nízkou děložní sliznici? ultrazvukem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí