Hormonální jóga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
13.9.14 12:38

@lenmia my jdem do RF pristi tyden :) ja cvicim zatim 14dni. Byla jsem na vikendovem kurzu v Brne u A. Vaculikove. Rada slysim; ze na sobe vidis vysledky. Ja zatim takto nic nepozoruju. A cvicis 7×tydne? Ja cvicim vzdy kdyz to jde. Takze cca 6×tydne. Jsem moc zvedava. Mam pco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.9.14 13:03

@Vrk
Cvicim taky 6×tydne, kazdy den to prostě nesthnu…ja mam predcasne ovarialni selhani, a v brně nam dají darovana vajíčka.
Vysledky vidim na testech stitne zlazy, ale k hj jsem pridala i joalis kapky.
Preji dobre potizeni na klinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
14.9.14 00:52

@lenmia a hormonalni profil ti nedelali? Daji vam darovana vajicka proc? Predcasne ovarialni selhani neni to taky pco? Proste neovulujes je to tak? Delali ti AMH? Ja jsem nastesti z Brna, tak to mame kousek. A u koho jste byli v RF? My jdem k Machacovi. Ja piju zase jeste malinovou a chmelovou smes od dedka korenare…tak uvidime ;). A ty uz ted tedy budes stimulovat? Delali ti nejake odbery apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
14.9.14 00:59

@lenmia jinak koukam, ze mas i nizkou delozni sliznici…to trapi i me. Kolik mm mivas obvykle? Mne dost zavarily i 2stimulace na ivf, potom se vse zhorsilo. Jinak ale po nasazeni leku na snizeni cukru v krvi vse jako zazrakem fugovat pomaloucku…tak doufejme. Muzes mi prosim napsat SZ stim co vam v RF doporucili za lecbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.9.14 14:43

Ahoj, kurz hormonalni yogy jsem absolvovala v Yogame s Martinou Mangovou a doporucuju. Po mesicnim cviceni se mi snizil prolaktin z 700 na 600 mIU.

@lenmia sla jsem na kurz kvuli zvysenemu prolaktinu ale taky kvuli snizenou funkci stitne zlazy. Sla jsem na testy prolaktinu ale od kurzu jsem nesla na odber na stitnou zlazu. Muzes mi napsat, jak se to zlepsilo, jestli jsi to rekla endokrinologovi, ze cvicis, a jestli ti davku leku snizili? (ja beru leky na stitnou zlazu uz 15 let..). Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
30.9.14 16:24

@anezka79 ahojky a jak casto cvicis?:) ja cca 4-5×tydne ted to byl taky mesic, tak chci zajit i ja na odbery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.9.14 18:35

@Vrk ted jsem mesic a pul necvicila protoze jsem byla pracovne v horach ale nazacatku jsem cvicils kazdy den. Urcite si zajdi na odbery a pak dej vedet. Zrovna dneskq chci znovu zacit cvicit a za mesic pujdu na odbery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.9.14 20:42

Ahoj, po mesici mi hladina klesla z 18na 2, coz je podle mudr idealni…ale krom cviceni jsem nasadila detoxikaci stitky kaokami od jonase a masti z mochny bile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
9.10.14 13:18

Ahoj, na HJ jsem byla na víkendovém semináři 13.9. a od této doby cvičím skoro každý den. Zatím moc změny nepociťuji. Hormonální jógu jsem začala cvičit kvůli problémům s otěhotněním, bez zjištěné příčiny. Od té doby co cvičím jsem už byla 2× na inseminaci, první se nezdařila, na druhé jsem byla včera. CHci se jen zeptat jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti. Jde o to, že mám pocit, že mi nezafungoval pregnyl tak jak má a dále nevím jestli mohu cvičit, abych díky tomu třeba neohrozila případné budoucí těhotenství. děkuji za jakékoliv info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
9.10.14 13:36

@juc777 jak nezafungoval pregnyl? Já bych cvičila dál než nenajdeš //. já jsem cvičila skoro měsíc a jsem těhotná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
9.10.14 13:43

@Vrk no přijde mi, že jsem asi neměla ovulaci, vždy ji cítím a mám trochubolesti a výtok, ten se nyní neměla :( A ty jsi měla problémy s otěhotněním a nyní se to podařilo přirozenou cestou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
9.10.14 13:46

@juc777 jj, přesně jak píšeš a ovu jsem vubec necítila ani ted a ani jindy, nesleduj se, cvic a prd na to, :-) když má tak to vyjde neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
9.10.14 13:47

@Vrk dobře, tak já si jdu zacvičit?..ještě mi byl předepsán utrogestan, tak nevím jestli ho mám brát, když cvičím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
9.10.14 13:54

@Vrk každopádně děkuji za povzbuzení..tobě gratuluji k těhotenství..po měsíci to je vážně super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
9.10.14 14:13

@juc777 já bych ho nebrala, muže ovu i zablokovat pokud neproběhla jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...