Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak uvidíš:) rozhodně si myslím, že to není nic, co by ublížilo.
@majorka Super, dej mi pak prosim vedet. Muzu se jeste zeptat proc si o Te joze zacala premyslet? U mne to je kvuli snaze o srovnani hormonu…
Ahoj, tak jsem se rozhodla, že bych tu jógu vyzkoušela ![]()
Jenže teď jsem koukala na možnost přihlášení v Yogame, a ten pondělní kurz A. Vaculíkové od 8.4. je už plný ![]()
Ještě je tam od středy 16.4. kurz Ireny Šorfové - holky byla jste u ní některá?
U mě je důvodem sterilita bez příčin - nic nenašli přesto se nedaří otěhotnět ![]()
Tak se člověk prostě snaží vyzkoušet možné i nemožné, aby se to konečně povedlo ![]()
Já jsem byla na víkendovém kurzu a právě u Ireny. Je hrozně příjemná a všechno v klidu vysvětlí. Za sebe mohu doporučit:)
@ennka já bych taky šla ráda na ten víkendový, ale teď mají vypsaný termín v březnu a mě se to zrovna vůbec nehodí
A zase si říkám, že mě ten vícetýdenní donutí chodit někam pravidelně, což já totálně potřebuju ![]()
Tak díky za doporučení ![]()
Nemáš zač:) Přeji hodně štěstí. Chápu tě, já mám někdy problém se donutit doma, ale říkám si, že musím:)napiš pak pocity, jak se ti to líbí
@ennka a můžu se tě zeptat, jak dlouho už cvičíš a kolikrát týdně? A jak dlouho ti vlastně trvá zacvičit tu sestavu?
Díky ![]()
Na kurzu jsem byla na konci ledna a hned jsem začala cvičit. Cvičila jsem cca 14 dní a pak jsem musela kvůli zdravotním potížím udělat pauzu:( Ted jsem zase začala cvičit od začátku března. Zatím mi to trvá více jak 30 min, odhadem tak 45min:) Mám PCO, na kurzu mi bylo řečeno, že bych měla cvičit denně, což se mi občas nepovede. Celou sestavu cvičím tak 5 krát týdně a když nemohu celou sestavu cvičit, tak si dávám aspon rozcvičku, která trvá tak 5 minut.
@ennka tak to se mi potvrdilo jen to, co jsem slyšela ze všech stran
Cvičit a cvičit a cvičit! Já loni cvičila metodu Mojžíšové, tak vím co to je cvičit takhle denně, chce to pevnou vůli! Ale kamarádka mi právě říkala, že tohle by mě mohlo bavit víc než ta Mojžíšová…to bylo strašný nůůůůďo ![]()
Hodně pevnou
většinou cvičím večer, ale říkala jsem si, že až bude teplo, tak bych začala hned ráno. no uvidím:)A jaké na to slyšíš názory, pomáhá to? tady ta jóga nudná není. Hodně se ty cviky střídají, takže je to dost rozmanité.
Včera jsem mluvila s kamarádkou, ta mi říkala, že jí cvičení po 2 měsících totálně srovnalo cyklus, i doktorka jí pak potvrdila, že jsou všechny výsledky lepší! Zprostředkovaně jsem slyšela, že ještě v průběhu těch 2 měsíců kurzu několik holek otěhotnělo nebo hned po skončení…tady to myslím taky někdo psal!! Takže já tomu budu věřit, že to může pomoci!!! ![]()
JJ, až bude teplo, budeme cvičit venku na zahradě a to se to bude těhotnět samo! ![]()
Holky,
moc diky za reakce.
Majorka - tak to mame hodne podobne ty duvody…
a sla byste nektera na ty uterni kurzy vecer?
Vic lidi se vic donuti aneb ve dvou se to lepe tahne ![]()
@Anonymní píše:
Holky,moc diky za reakce.
Majorka - tak to mame hodne podobne ty duvody…
a sla byste nektera na ty uterni kurzy vecer?
Vic lidi se vic donuti aneb ve dvou se to lepe tahne
úterní jsou jenom ráno, to určo nemůžu.
V pondělí je ten kurz plný, ale psala jsem tam, tak jsem napsaná pod čarou a příští týden mi dají vědět, jestli třeba někdo nezaplatil a jestli se tam dostanu.
Pak mám náhradní variantu ve středu večer. Tam je zatím dost volno.
Já do toho určitě chci jít, tak můžeme spolu!
P. S. A proč si anonymní? ![]()
@majorka protoze o tohle tema tady se zajima nekdo z prace, kdo nemusi vedet o tom, ze se snazime o mimco ![]()
Ja vim, ze to je plne. Myslela jsem ten kurz od 16.4.
Ve stredu vecer?
To mi uniklo, od kolika a kde?
Btw, dopoledne taky nemuzu.
Ja chci taky chodit, jen najit kdy. Mluvila jsem ted s A. Vaculikovou a jine kurzy nez jsou na webu nema ![]()
@Anonymní píše:
@majorka protoze o tohle tema tady se zajima nekdo z prace, kdo nemusi vedet o tom, ze se snazime o mimco![]()
Ja vim, ze to je plne. Myslela jsem ten kurz od 16.4.
Ve stredu vecer?To mi uniklo, od kolika a kde?
Btw, dopoledne taky nemuzu.
Ja chci taky chodit, jen najit kdy. Mluvila jsem ted s A. Vaculikovou a jine kurzy nez jsou na webu nema
Promiň je to to úterý!! Od 16.4.
Tak se zkus taky nahlásit jako náhradník na to pondělí, prý to příští týden rozseknou.
Kdyžtak mi písni soukr. zprávu (jestli vidíš u mého nicku obálečku) a můžeme se domluvit ![]()