Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petramarkech jo,jo zacala. Zatim tedy jen 5kg, ale to me taky nadchlo.Vim,ze to tam pani Vaculikova rikala, ale tomuhle jsem moc neverila, ale je to fakt.
Rikala, ze zo muze byt zadrzena voda, tsk asi to je ono.To hubnuti to je jen takovy bonus.Fakt jsem z toho cviceni nadsena.Tak at se vam vsrm taky libi a hlavne at to pomuze.
@Klara1234 dekuji!
tesila jsem se predtim a s timhle bonusem se tesim jeste vic
urcite potom napisu pocity..
@kapyka Ahoj
. Přihlásila jsem se na víkendový seminář v září, tak pak začnu cvičit. Mám PCO a doufám, že nám to pomůže k miminku.
Holky, prosím, povzbuďte mě některá, napište, že jste díky cvičení otěhotněly
.
@Veverka X ahoj či učitelka hj mi říkala že má plno příkladu s PCO co otěhotněli. Chce to hlavně cvičit pořad pak aby se cysty zase nevrátily. A ke komu jdeš na kurz? Já zítra zase začínám po pause cvičit ![]()
@kapyka Jdu k Haně Suberové. Líbily se mi její stránky a hlavně má termín, který mi vyhovuje. Mám dost plný program
.
Moc doufám, že to pomůže. S naší lékařkou jsem to neprobírala, ona je k alternativám hodně skeptická. Úplně ji vidím, jak by jí cukaly koutky… ![]()
Ahoj, přidám svoji zkušenost s HJ, těhotná sice zatím nejsem, ale cítím na sobě velké změny, hlavně významně posílila moji psychiku. Na kurzu jsem byla také u Hany Suberové, byl to super víkend, myslím, že nejlépe investované peníze pro podporu plodnosti.
Cvičím zatím od začátku července, v poslední době každý den, vůbec to neberu jako něco, do čeho bych se musela nutit, naopak těším se na cvíčo.
@ellca30 Také se cítím fajn a ráda cvičím, dokonce každý den
. Seminář byl skvělý
.
Cvičíš i svíčky? Já je sice udělám bez potíží, ale mám v poslední době pocit, že se mým zádům úplně nelíbí
. Asi je raději nebudu dělat každý den
.
Jj cvicim všechno, svicky mi ze zacatku moc nesedely, ale postupem casu se staly mym nejoblibenejsim cvikem ze sestavy. Každopádně i me z nich obcas boli zada, ale neni nic jednoduššího, nez se trochu protahnout a pokracovat harmonizaci. ![]()
@ellca30 A kdy cvičíš? Já ve všední dny vždy ráno. Některé dny cvičím i o polední pauze
. O víkendu spíš během dne a cvičím i proti stresu
.
Uvidím s těmi svíčkami, mně se docela líbí, cvičím je ráda, ale záda po narovnání fakt bolí. Tím spíše, pokud se mi podaří cvičit i dvakrát denně
.
@Veverka X ja cvicim kazdy den, vetsinou teda odpo nebo vecer, rano jezdim na sedmou do prace a nejsem zadne ranni ptace a vubec si to nedokazu tak spravne vychutnat, kdyz jsem casove omezena.
Mne HJ take hodne pomohla na psychiku, citim se vyrovnane, opravdu ji doporucuji, kudy chodim. ![]()
@ellca30 Já naštěstí jezdím jen na půl 9, takže jsem ráno trochu posunula budíček a zvládám cvičit. Právě raději cvičím ráno, protože pak mám dobrý pocit celý den
.
Zatím u sebe pozoruji dobrou náladu po cvičení, celkové zlepšení ještě ne. Určitě to chce trochu času, necvičím ještě tak dlouho jako Ty
.
Jsem moc ráda, že jsem HJ objevila!
@Veverka X Tak to potom jo, to uz je celkem rozumna hodina.
Taky by mi to vic vyhovovalo cvicit rano, jak píšeš, clovek je potom cely den happy.
ale musi mi to stacit o vikendu..a ty cvicis jak dlouho? Ja od toho cervence, jeste vyhlizim nejake zmeny na me problematicke pleti a zatim jsou jen velmi male, ale urcite se také brzy dockam. ![]()
@ellca30 Zatím cvičím krátce, teprve třetí týden, takže v mém případě je brzy na to něco pozorovat. Pleť se mi zatím zhoršila, ale to bude spíše výkyv v běžném cyklu. Napíši určitě nějaká pozitivní pozorování v příštích týdnech
.
Trochu doufám, že by mohl zeštíhlet pas. Jsem celkově hubená, ale na břiše trochu špíčku tedy je
. A nejde dolů ani jiným sportem, tak mi třeba pomůže HJ. A Ty nějaké změny na postavě pozoruješ? Máš štíhlejší pas? ![]()
Člověče, jestli mam stihlejsi pas opravdu nevim, nejak jsem se nemerila, ale pocitove mam bricho urcite pevnejsi. Jestli ti muzu poradit jak na brisni špek, tak z jidla vyřaď komplet pecivo, testoviny atd., alespon na chvili a uvidis, jak budes mile prekvapena, jak splasknes.
Na tehle strave jsem ujizdela posledni rok. Posledni dobou uz to tak nedodrzuji, pro zmenu ujizdim na H. J.
B-)
@ellca30 Děkuji za radu
. Klasické bílé pečivo příliš nejím, ale určitě by šlo trochu ještě ubrat
. Těstoviny obvykle jen po větším sportovním výkonu a také bych je mohla jíst méně
.
Já už jsem celkově zpevněná z jiných aktivit, ale i tak doufám, že HJ vše ještě podpoří a pomůže
.
Teď si stanovuji jako cíl cítit se co nejlépe.