Hormonální jóga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
14.7.15 07:39

Ahoj holky :hug: dnes mi zacina tridenni intenzivni kurz hormonalni jogove terapie, tak jsem zvedava a tesim se.. verim, ze by mi to mohlo pomoct :potlesk: minuly tyden jsem absolvovala druhou inseminaci, tak treba to pomuze jeste vice telo nastartovat k tomu, aby se to povedlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.8.15 16:09

Taky jsem se teď přihlásila na hormonální jógu . Jsem zvědava a těším se. :andel: Jak často jste potom cvičily týdně? A jak dlouho jste cvičily? Pokračujete v tom někdo už hodně dlouho? Zlepšila se Vám i celková kondice těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
18.8.15 09:17

Tak jsem se na sebe naštvala a zase začínám cvičit. Mám za sebou 2× IVF neúspěšné - mám PCO. Je tu taky někdo kdo začíná cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
18.8.15 13:20

@kapyka ahoj, ja jdu na kurz pristi pondeli.. jsem na to dost zvedava.. ja mam za sebou spotanni potrat, zamlkly potrat a 2× neuspesnou inseminaci.. po dovolene jsme rozhodnuti jit na IVF.. ale mam strach z toho vseho - tak snad aspon ta joga nejak pomuze - ty uz jsi ji cvicila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
19.8.15 07:44

@petramarkech ahoj cvičila jsem ji hned po kurzu cca 3 měsíce, pak jsem musela ze zdravotních důvodů přestat a teď se k tomu chci po roce zase vrátit. A hlavně bych nerada šla na další IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
19.8.15 08:28

@kapyka a citila jsi behem tech tri mesicu nejakou zmenu? pomohlo ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
19.8.15 08:46

@petramarkech cítila jsem se lépe, jsem totiž hyperaktivní a neposedný člověk a tohle mě dost zklidnilo… jinak se miu zlepšily hoodně vlasy :-) nemastili se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
19.8.15 09:05

@kapyka to zni dost dobre! ;) a co se tyka MS nebo ovulace? protoze ja mam velmi nepravidelnou menstruaci a ovulaci ani nevim, jestli poradne mam nebo nemam - tak mi to bylo doporuceno z tohoto hlediska.. tak verim, ze by mi to mohlo pomoct v tomto smeru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
19.8.15 09:50

@petramarkech V tomto směru jsem nic nepozorovala, byla to krátká doba, ale je fakt že vaječníky jsem cítila a přišlo i mírné špinění asi 2 denní. Já mám PCO a menstruaci bez hormonů nemám, ovulaci nemám.
Můžu se zeptat kolik je ti let? A jak dlouho se snažíte?
Mě je 29 a snažíme se 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
19.8.15 09:55

@petramarkech Holky ja chodila taky a menstruace naskocila a chodi jak hodinky.Me to uplne nadchlo.Ted,jak bylo to vedro a dovca, tak jsem to flakala, ale menstruace porad chodi jak ma.
Ja byla u pani Vaculikove www.hormonalni-joga.cz
Desne sympaticka cvicitelka.Moc se mi to libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
20.8.15 07:38

@kapyka taky mam PCO a mam to prakticky stejne jako ty - akorat MS bez hormonu dostanu, ale treba po dvou nebo trech mesicich.. je to utrpeni tohle, mam to tak od prvni MS, pak jsme to zamozrejme s dr. zapraskali antikoncepci a uz jsem se vezla - mam velkou hormonalni nestabilitu.. je mi 25 a snazime se 2 roky.. 6 let - mas muj obdiv! neuvazovali jste nekdy nad inseminaci nebo umelym oplodnenim?

@Klara1234 to je povzbudiva zprava ;) ja jdu k p. Cernotove http://www.centrum-magnolie.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
20.8.15 07:42

@petramarkech podstoupila jsem 2× ivf ale embryo se ani jednou neuchytilo. ještě mám dva mrazáčky ale na další pokus se zatím necítím :-( proto hledám a zkouším nějaké alternativy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.8.15 08:41
@Klara1234 píše:
@petramarkech Holky ja chodila taky a menstruace naskocila a chodi jak hodinky.Me to uplne nadchlo.Ted,jak bylo to vedro a dovca, tak jsem to flakala, ale menstruace porad chodi jak ma.
Ja byla u pani Vaculikove www.hormonalni-joga.cz
Desne sympaticka cvicitelka.Moc se mi to libilo.

no bude mít teď kurz v brně a moc uvažuji, takže to bylo dobré? já nepotřebuji otěhotnět dvě děti mám, ale mám autoimunitu a bohužel úplně se mi rozhodil cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
20.8.15 16:54

@petramarkech Tuhle pani neznam, ja byla u pani Vaculikove. Cviceni ale bude urcite stejne. Urcite doporucuju, ale musi se to fakt cvicit.Ja 1. mesic cvicila fakt kazdy den.Ted uz tak 3-4× za tyden. Jeste to ma bonus, ze jsem zacala i hubnout. Sestava mi zabere asi 40min.
@kapyka taky doporucuju.Moje kamaradka chodila na tohle to a jeste navic na cinskou medicinu a pila ty cinske bylinky a otehotnela asi po 4 letech, ale trvalo ji to pul roku. Takze me to nadchlo.
@Mišela1 fakt se mi ten kurz moc libil. Takze ja ti to doporucuju, ale jak jsem psale predtim, musi se to fakt cvicit.1× za tyden nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
21.8.15 06:07

@kapyka uplne ti s tim dalsim pokusem rozumim - mam podobne myslenky, ze to chce trochu vice prostoru a zkouset i jine veci.. a aspon na cas zamestnat myslenky jinak nez touhou po miminku - ktera samozrejme nejde dostat z hlavy, ale zena ma urcite lepsi pocit, kdyz se nesoustredi jen na to jedno, ale hleda vhodne alternativy - mame to stejne :hug:

@Mišela1 jeste jsem se nesetkala s nikym, kdo by mi na hormonalni jogu rekl neco negativniho - vzdycky zabrala a pomohla ;) urcite i tobe to pomuze!

@Klara1234 po tom cviceni jsi zacala hubnout, jo? to je super.. tesim se tam, budu po vecerech cvicit, chci denne, tak snad to pujde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí