Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, ted je to cca půlroku, a taky jsem krvácela úplně náhodně (někdy tři dny, pak špínění, pak za týden další krvácení, intervaly různé). Neřešila jsem to a zatím mám klid. Zda je to správně nebo špatně ti neřeknu
Edit: Teď čtu, že zakl. dva měsíce intenzivně krvácí, tudíž moje odpověď nedává smysl. Já totiž blbec četla, že po dvou měsících krvácí.
Příspěvek upraven 30.10.21 v 13:14
No ja bych se neptala tady, ale na gynekologii. Intenzivni dvoumesicni krvaceni urcite neni v poradku, uz jen z hlediska mozna anemie. Zavolej sve lekarce, domluv si kontrolu a odbery. To, jestli intenzivne krvaci nekdo jiny vubec neni relevantni, ohrozujes tim sve zdravi.
Moje jedna kolegyně měla s tělískem vždy problémy. Napřed vypadlo. Pak to měla podobně, že intenzivně krvácela. Pak musela nechat odstranit to poslední tělísko a šla na vyškrab loni. Povídala nám, že s ní padají kusy krve. Jiná díky tělísku přišla o dělohu. Což i té před výškrabem řekl Dr., že je možné, že tak razantně to bude nutné řešit.
Určitě bych tyhle problémy neřešila na internetu.
Od toho je gynekolog. Evidentně každé tělo mít tělísko nemůže.
Jestli vazne dva mesice v kuse intenzivne krvacis tak, ze musis neustale menit vlozky, tak potrebujes akutni osetreni na gynde.
Utikej na gyndu, tohle není normální. Mirenu mám 10 let, teď si půjdu pro 3. a nikdy jsem tenhle problém neměla. Spinim jednou měsíčně (1-2 dny lehce, není to ani na vložku), nikdy to nedosáhlo intenzity menstruace.
Dobrý den,
Před dvěma měsíci jsem si nechala zavést hormonální nitroděložní tělísko - jsem po dvou porodech, přišlo mi to jako fajn řešení antikoncepce.
třeba mi tu poradíte
Lékařka mě varovala, že budu několik měsíců špinit. Ale já spinila jen asi tři dny a od té doby intenzivně krvácím, přirovnala bych to ke krvácení ve 2. dnů menstruace. Prostě to nejsilnější krvácení.
Nijak to neustava, prostě pořád krvácím a už mě to dost štve. Vložky a tampony měním jak na běžícím pase, nemůžu jít pořádně do wellness, o sexu nemůže být ani slovo.
Máte někdo taky takovou zkušenost?