Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky znate nekdo hormonalni profil vysledku ktery je v poradku.na netu ho nemuzu najit.a mate nekdo podobni zkusenosti mam poruchu ovulace proste neovoluji ale presto mam bolesti v pobrisku asi 19.
S dovolením se přidám - jak se dělá hormonální profil, nejspíš mě bude taky čekat
Děkuji!
hormonalni profil se dela s krve 2-5den menstruace chces vedet neco konkretniho?
Můj cyklus byl strašně dlouhý před těhotenstvím, teď jsem bohužel po revizi, podle BT ovulace proběhla, tak čekám na MS, pokud teda přijde a umoudří se. Moc děkuji za odpověď! ![]()
Tady můžeš pohledat jednotlivé hormony, které tě zajímají http://web2.endo.cz/…enich/d-e-f/ Jinak některé laboratoře se mírně liší a dej si pozor na jednotky ( např. prolaktin se uvádí různě).
ahoj holky, teď jsem se malinko vyděsila. Mám jít v dalším cyklu na odběry kvůli hormonálnímu profilu. Dr. mi ale říkal, že mám přijít 2.-5. den po MS. Tady se zmiňujete, že se chodí 2.-5. DC. Jak to tedy je?
Nechci ze sebe zase udělat hlupáka. Můžou se dělat odběry kdykoliv během dne, nebo se musí ráno? Díky
me doktorka relka ze mam dojit 2-4 den menstruace.ja tam byla rano .odpoledne se to urcite nedela. jinak uz mam profil hotovy a je ok.
diky hanko, tak ja tam asi taky pujdu 2.-5.DC, pri nejhorsim mi rekne, ze mam prijit po ms. Ale spis se spletl, kdyz mi to rikal.. ![]()
no ms stale nikde
, takze mu zkusim napsat email a uvidim, odpovida rychle. Tajne jsem doufala, ze to ani nebude treba, ale uz ji citim ![]()
Ahojky holky,
mě Dr. řekla, že mám zavolat hned jak dostanu MS (po Agolutinu) tak jsem ji volala hned první den MS a říkala, že mám ten den dojít (v pátek), takže mě brala krev na hormonální profil 1. den MS a odpoledne ![]()
Ahojky,
po precteni teto diskuze jste me celkem zaskocily, proc se dela horm. profil hned po MS? Me bral doktor krev 24DC
ale tak urcite vi co dela ![]()
ano urcite vi co dela,hormonalni profil se dela ruzne me bral 3den menstruace a pak jaem sla jeste 12dc.a nebral ti kvuli ovulce? zalezi jaky ma clovek problemy tak se nestrachuj
Asi jo, ovulku nemam, ani clostil nezabral. A MS mam jen po injekci.
dekuju za odpoved ![]()
z toho si nic nedelej taky ovulku nemam sama od sebe taky sem mela clostik a taky mi nepomohl