Hormonální tělísko Mirena - cena?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
19.8.21 11:11
@Verurizeckova píše:
@mackA159 no hele já měla Levosert poprvé mezi dětmi, protože jsem věděla, ze ho nebudu mít na 5 let… a jaké bylo prekvapko na preventivce, když mi doktor řekl, ze už ze mě jenom visí.. vůbec jsem to necítila. Takže za mě je Levosert spis taková ruska Lada. Jiný gynekolog mi řekl, ze je to maďarské telisko a ze s tím jsou problémy často. Po druhem jsem si dala Mirenu, zatím ok, ale je to 8 měsíců, tak uvidíme :lol:

Jenže tohle je individuální. To nemá s kvalitou nic společného, už jsem četla jak pár lidem tělísko vypadlo, i že otěhotněly i přes mirenu. Navíc tvůj lékař zřejmě flakal kontroly tělíska. Chodím každých půl roku na ultrazvuk, zda sedí tak jak má. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2790
19.8.21 11:20

Měla jsem Mirenu (dva roky zpět), stálo mě to kolem 7 tisíc a měla jsem ji rok a musela ven. Dělala mi potíže, neuchytila se jak měla a pořád jsem ji cítila, byla jsem i na vyndání a znovuzavedení a nepomohlo. Takže jsem jedna z těch, co vyletěly prachy komínem. Jediné pozitivum bylo to, že jsem neměla menses.
Hormonální tělíska jsou do spolehlivosti určitě lepší, než nehormonální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
19.8.21 12:14

Já mám Mirenu zavedenou měsíc, byla jsem na lps operaci a nechala jsem si ji rovnou zavést 8). Stála mě 6tis a jiné horm. tělísko mi doktor nedoporučoval. Hormon který Mirena vylučuje zabraňuje vlastně tomu, aby v děloze vznikala sliznice a proto je nejvhodnější pro ženy, které trpí endometr. Před několika lety jsem měla i nehormonální tělísko, ale po prvním jsem asi po 3 letech doatala silný zánět vaječníků, nebylo jisté zda jsem tehdy prochladla, nebo zánět způsobilo tělísko, po léčbě jsem si ho nechala zavést znovu, ale zánět se opakoval..doufám, že u Mireny se to nebude opakovat, pálka je to velká. Každé ženě sedne něco jiného a tak přeji ať zvolíš tu správdu a sedne hned :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
19.8.21 12:15

No a taky doufám, že těhotenství s Mirenou je opravdu vzácné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie