Hospitalizace dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.12 14:26

Ikdyž ze začátku se jim to vůůůůůbec nelíbilo

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
10.12.12 14:33

Jo a vždycky je možnost si vyžádat reverz a nechat ho převézt do jiné nemocnice s lepším přístupem. Možná jsi to měla udělat hned, jen o nemocnici vedle může být přístup úplně jiný.

Nebylo by to příjemné, protože personál by ti to nechal sežrat, ale lepší, než tam malýho nechávat. Kdyby jsi se tam nedohodla, tak buď rázná…

• Citovat
  • Upravit
1134
11.12.12 15:30

Tak už jsme s nemocnice doma na dětském oddělení nebyl žádný problém tam byli všechny děti s maminkama, ale jak jsem si přečetla v jejich řádu tak na JIP se s přítomností doprovodu nepočítá tak to tam přesně stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
11.12.12 17:04

@Miluzi tak to je dobře, že už jste pryč. Tak propříště víš, kam nejít, teda snad lepší když žádné příště nebude.
Svůj řád si můžou strčit někam, právník by je nejspíš s něčím takovým rozcupoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.15 19:25

Ahoj všem,

jdu s dotazem.. jelikož nám hrozí hospitalizace 4letého syna na infekčním oddělení (nemocnice na Bulovce, Praha), jak je to s doprovodem? Může tam s ním tatínek zůstat?
Neumím si představit, že by tam měl být sám. Psychicky by to nezvládl. :( Bojí se doktorů, nemocnic, a není zvyklý nikde sám přespávat.. (nanejvýš u babičky).

Děkuji za případnou odpověď,
anonym W.

• Citovat
  • Upravit
6419
5.5.15 19:28
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

jdu s dotazem.. jelikož nám hrozí hospitalizace 4letého syna na infekčním oddělení (nemocnice na Bulovce, Praha), jak je to s doprovodem? Může tam s ním tatínek zůstat?
Neumím si představit, že by tam měl být sám. Psychicky by to nezvládl. :( Bojí se doktorů, nemocnic, a není zvyklý nikde sám přespávat.. (nanejvýš u babičky).

Děkuji za případnou odpověď,
anonym W.

jj, takhle malá dítka tam samotné ani nenechají, tatínek tam může být celou dobu. A nebo je varianta pobyt přes den a až usne tak rodič odejde a příjde zas ráno..zkušenost z ledna, byla jsem tam s roční dcerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.5.15 19:37

Doprovod je většinou do 6 let. Tatínci bývají problém, protože je nemůžou umístit na pokoj s maminkami. A těžko říct, když je to infekční, možná nabídnou lůžko na nějakém pokoji pro rodiče. zeptej se, jak to mají přímo na tom oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
5.5.15 19:40

Můj muž tam byl s dcerou hospitalizovaný před 3 lety, byli spolu na pokoji a vše v pohodě. Já jsem byla doma s kojenou dcerou, tak jiná možnost ani nepřipadala v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
5.5.15 19:48

@Tiger-lily na infekčním na Bulovce mají vyhrazený pokoj právě pro děti v doprovodu tatínků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.5.15 19:48
@Shari81 píše:
@Tiger-lily na infekčním na Bulovce mají vyhrazený pokoj právě pro děti v doprovodu tatínků
:nevim: který ale může být zrovna obsazený
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
5.5.15 19:50

@Tiger-lily tam je to docela velký, tak bych se nebála, že by je nepřijali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
5.5.15 19:53

Každopádně má jednoznačné právo tam s dítětem být, po celou dobu pobytu, ať si tam říkají co chtějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.5.15 19:53

Dcera byla s tatínkem v jine nemocnici na infekčním a pokoj pro tatínka neměli, byl tam vecer do 22h a rano zase od 7mi po vizite, jinak to neslo (nebo by musel sedět v pul metrové ulicce u postylky na zemi, nebyla tam ani zidle a to by vice dni nezvládl) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.15 19:58

No, holky, všem děkuji za odpověď. :kytka: Docela mě to uklidnilo.. i když výhra to není.
Já bych musela být doma s mladší kojenou dcerkou.. obě děti mají rotaviry.. :,( bojujeme jak se dá. Je to náročný. :(

Anonym W.

• Citovat
  • Upravit
2997
5.5.15 20:30

U nás nedopadl tatínek jako doprovod ani u petitydenniho miminka, prave proto, ze ho nemohli dat na pokoj k jine mamince-doprovodu. Tenkrát mu nabidli, ze mu můžou zařídit pokoj na jiném oddělení (což jsme nevyuzili). Ale byla to nemocnice menší než bulovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí