Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Beskydy - Staré Hamry - Grůň - Bílý kříž včera na vlastní ohyb. Lidí jak srač. ek, rostou, najdou všichni. Suchohřiby, praváky, lišky, holubinky.
Tak hlásím že klegině našla na janovicku, a prý konečně pořádná úroda. že o Houby zakopávali ![]()
V sobotu jsme byli u Stříbrné Skalice a našly jsme babky. Doufám, že se mi podaří vyrazit zítra nebo pozítří. Ale jak pořád lije, tak se mi samotné nikam nechce - navíc s kočárem a batoletem.
Beskydy - Prašivá. Navigovala jsem naši omladinu přímo z turistického chodníku…plný piknikový koš, plus ještě další košík
.
Tak minulý týden vůbec nic, ale tento už to vypuklo. Šli jsme na procházku a už u silnice jsem viděla bedly. Byli jsme jen na kraji lesa a našli spoustu babek. Kousek od Čerčan.
Ja koukam kolik lidi tu sbira babky, ty sme nesbirali nikdy, dodnedka sii pamatuju jak sem je donesla babicce a ana je dala prasatum ![]()
@Bomer píše:
Ja koukam kolik lidi tu sbira babky, ty sme nesbirali nikdy, dodnedka sii pamatuju jak sem je donesla babicce a ana je dala prasatum
Taková škoda
. Sice je sbíráme, ale většinou nejsou nic moc.
Tady se babky tedy moc nesbírají, ale naštěstí sem jezdí spousta pražáků a ty je sbírají a neprolézají křovíčka pro lepší houby, takže když vidím u lesa auta s pražskými SPZ, klidně jdu… ![]()
doufám, že pražáky neurážím
to bych nerada…
@rokyta1 tak víš co, nám to tu prostě moc neroste, jsme vděčný i za babky ![]()
jj, konečně to začalo i tady ![]()
@rokyta1
kdyby byla šance přijít domů s košem praváků nebo kozáků, babky taky nesbírám. Ale už jsme našli i bedly ![]()
@Eliška no vidíš…a tady v podhůří je stále prd…nějak moc tu letos neprší..
@rokyta1 tak my ty bedly našli jen tři, ale je vidět, že začínají. Huráááá!!! Loni jsme nosili koše, letos pořád nebylo vůbec nic.