HPV pozitivní před IVF

412
10.11.13 09:18

HPV pozitivní před IVF

Ahoj všem, byla mi diagnostikována změna na děložním čípku - dysplázie - CIN 1, včetně HPV. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo s touto diagnózou podstoupil IVF nebo se nejdříve léčil a pak teprve IVF podstoupil. Jde mi o to, zda se vám embryo i přes HPV pozitivitu uchytilo. Četla jsem, že ženy HPV pozitivní mají menší šanci na uchycení embrya, tak teď nevím, zda nejdříve absolvovat IVF a pak se léčit, či je zbytečné pokoušet štěstí a léčit se úplně ze všeho nejdříve, ovšem s tím, že už mě tlačí věk a děti ještě žádné nemám. Předem díky za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1952
10.11.13 10:17

Já to mám taky, ale myslím si, že se to léčit nedá…já teda otěhotněla přirozeně a můj gynekolog říkal, že to ničemu nevadí, že se „to“ nedá vyléčit…snad ti někdo poradí víc… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.11.13 16:02
Díky za zprávičku, každá kladná je dobrá.
Bohužel u mne už přirozené početí není možné, jsem bez vejcovodů, takže IVF má jediná šance, tak doufám, že se taky někdo ozve, komu to vyšlo po IVF, ač tedy má HPV. Měj se hezky.
@MonikaN.89 píše:
Já to mám taky, ale myslím si, že se to léčit nedá…já teda otěhotněla přirozeně a můj gynekolog říkal, že to ničemu nevadí, že se „to“ nedá vyléčit…snad ti někdo poradí víc… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.4.25 10:58

Zdravím mám bradavici na genetalii tak přes rok myslíte že to je ten HPV virus a uhnízdí se embryo po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí