Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, byla mi diagnostikována změna na děložním čípku - dysplázie - CIN 1, včetně HPV. Chtěla jsem se zeptat jestli někdo s touto diagnózou podstoupil IVF nebo se nejdříve léčil a pak teprve IVF podstoupil. Jde mi o to, zda se vám embryo i přes HPV pozitivitu uchytilo. Četla jsem, že ženy HPV pozitivní mají menší šanci na uchycení embrya, tak teď nevím, zda nejdříve absolvovat IVF a pak se léčit, či je zbytečné pokoušet štěstí a léčit se úplně ze všeho nejdříve, ovšem s tím, že už mě tlačí věk a děti ještě žádné nemám. Předem díky za vaše zkušenosti.
Já to mám taky, ale myslím si, že se to léčit nedá…já teda otěhotněla přirozeně a můj gynekolog říkal, že to ničemu nevadí, že se „to“ nedá vyléčit…snad ti někdo poradí víc… ![]()
@MonikaN.89 píše:
Já to mám taky, ale myslím si, že se to léčit nedá…já teda otěhotněla přirozeně a můj gynekolog říkal, že to ničemu nevadí, že se „to“ nedá vyléčit…snad ti někdo poradí víc…
Zdravím mám bradavici na genetalii tak přes rok myslíte že to je ten HPV virus a uhnízdí se embryo po transferu?