HPV virus a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
21.11.16 20:27

@ka2ka Jo, ja tohle nevylucuju a prave proto jsem se ptal na to jestli se to vazne muze projevit az po dlouhe dobe, ze to clovek ma a tak nejak posle dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
21.11.16 20:51
@Mr. X píše:
@ka2ka Jo, ja tohle nevylucuju a prave proto jsem se ptal na to jestli se to vazne muze projevit az po dlouhe dobe, ze to clovek ma a tak nejak posle dal.

Ano, může. Kdo nakazil koho, to už asi nezjistíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.9.17 15:43

Posílení imunity

Ahoj, mate-li zájem, mohu poradit doplněk stravy dovážený ze zahraničí, který napomáhá ke zvýšení imunity a zbavení se různých typu HPV virů. Sama jsem s tim léta bojovala a ráda bych pomohla i ostatním. Klidně mi písněte:)

Příspěvek upraven 10.05.18 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.17 15:27

HPV virus

Ahoj…určitě to bude Indol3C. Měla jsem 5let problém s HPV a tento produkt mi opravdu pomohl. Doporučila mi ho moje doktorka a díky za to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.17 21:03

Holky prosím, jdu se otestovat na HPV. Jak se to léčí, když by něco našli?

• Citovat
  • Upravit
1465
1.11.17 03:21
@Anonymní píše:
Holky prosím, jdu se otestovat na HPV. Jak se to léčí, když by něco našli?

Vetsinou se to neleci nijak, pokud primo nemas bud velike bradavice nebo nalez na cipku. V idealnim pripade si telo pomuze samo. Muj manzel mel hpv virus a u mne byl vzdy negativni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.17 07:45

Holky, pomohlo to někomu?

https://www.vitalmix.cz/…woman-120cps?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.17 07:46
@Divver píše:
Vetsinou se to neleci nijak, pokud primo nemas bud velike bradavice nebo nalez na cipku. V idealnim pripade si telo pomuze samo. Muj manzel mel hpv virus a u mne byl vzdy negativni ;)

A brala jsi antibiotika? Nebo jak se k tomu přistupovalo?

• Citovat
  • Upravit
1465
1.11.17 14:46
@Anonymní píše:
A brala jsi antibiotika? Nebo jak se k tomu přistupovalo?

HPV je virus, antibiotika na nej nepomuzou. Nepristupovalo se k tomu nijak. I u manzela postupne vymyzel. Pokud je clovek zdravy, vetsino si telo pomuze samo. Existuji nejaka draha antivirotika, ale ta nikdy nejsou uplne ucina a pouzivaji se az pri komplikaci h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.17 13:00

U každého člověka je to jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.18 19:15

Ahojky HPV donedávna neznámé téma pro mě…Bohužel..došlo v osobním životě k velkým stresujícím změnám(přiznám vlastní vinou)…při prohlídce mi dr řekla, že mám genitální bradavice..nic velkého příliš to neřešila..řešení na místě vypálení kyselinou-musí se odstranit. Tu bolest ani nebudu popisovat, když vám zaživa tam dole pálí kousky kůže :(…A tak začal maraton týdenních návštěv. Očkování, které slibovalo vyléčení-nezabralo. nastal čas studie po internetu…doplňky INDOL cca 800kč dvě balení, očkování jedna dávka gardasil 4000tis., vitamíny beru celoročně takže vcelku jen zvýšené dávky, hojící gely na živé ranky 500kč…co budu vyprávět :( stresová situace doma 7kg dole, stres v práci a dotoho tohle :( návštěva u psychologa by asi byla na místě :(..5 měsíců léčby a pálení a stresu a hlavně studu, že něco takového vůbec mám :(…dalším krokem isoprinosin na 16dnu cca 1000kč bere se 2tabletky 3× denně..po prvních 16 dnech nic…začla jsem brát další balení..musim říct, že se rapidně změnilo stresové období v práci utichlo a doma a hlavně sama v sobě jsem se začla uklidňovat. Různé diskuze na netu, různé rady…léčba začla v říjnu teď je březen…po jedné diskuzi jsem si přečetla, že pomáhá tea tree olej (mám z dmka cca39%), hlíva a česnekové tablety (beru 2× denně) včetně běžných vitamínu. Na další pálení jsem nešla ta bolest už prostě s mojí psychikou nešla..po 14 dnech 3× denně nebo dle potřeby mazání tea tree olejem, kapky přírodní na detoxikaci krve přímo hpv 500kč, 2× denně 10 kapek, pečlivá hygiena-hlavně neholit razantně, každá ranka krve roznese vir dál. mi začínají sami mizet :) od zítra posílim imunitu dalším balením isoprinosinem a příští měsíc doočkování 3 dávkou, čekají mě nové stěry(bohužel vyšli ne hodně špatně ale něco nebylo v pořádku na čípku)…zatím to vypadá dobře…Takže mé postřehy dodržovat hygienu po každém zákroku, desinfekce, sex-ani omylem ani kondom není 100% a vir si budete předávat dál, a hlavně u mě byla příčina vzniku obrovský stres :(. z 99% se zdravý organismus stímto vypořádá sam-bohužel u mě to tělo prostě nezvládlo. Často vás partner nebo partnerka osočí z nevěry ano je to příčina ale tento vir v sobě můžete mít i 10 let a neprojeví se..těžko dohledat, kde se to najednou vzalo :(…imunita nastartovat a udržovat dlouhodobě…tak držím všem pěsti jsem poučená na celý život a moje tělo taky :( už nikdy více tohle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.19 23:10

Ahoj, gynekolozka mi zjistila hpv. Je to už nějaká doba po rozchodu s mým tehdejším partnerem a já teď nevím jestli je vhodné a nutné ho o tom informovat, nikde jsem se totiž pořádně nedocetla jak by se on mohl proti hpv víru nějak chránit, vím, že existuje očkování i pro muže ale jsou na to docela rozporuplné názory, zároveň bych ale nechtěla aby potencionálne hpv přenesl na svou novou partnerku. Jak byste reagovaly vy? Podotýkám, že jsme se ne rozešli úplně v dobrém a vztahy jsou dost na bodu mrazu.

• Citovat
  • Upravit
25123
13.3.19 22:47
@Anonymní píše:
Ahoj, gynekolozka mi zjistila hpv. Je to už nějaká doba po rozchodu s mým tehdejším partnerem a já teď nevím jestli je vhodné a nutné ho o tom informovat, nikde jsem se totiž pořádně nedocetla jak by se on mohl proti hpv víru nějak chránit, vím, že existuje očkování i pro muže ale jsou na to docela rozporuplné názory, zároveň bych ale nechtěla aby potencionálne hpv přenesl na svou novou partnerku. Jak byste reagovaly vy? Podotýkám, že jsme se ne rozešli úplně v dobrém a vztahy jsou dost na bodu mrazu.

A co chceš řešit? HPV má 80 % populace …jen u někoho se to projeví a u někoho ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.19 13:49

Ahoj holky, tak trochu doufám, že mě uklidníte. Byla jsem na podzim na preventivní prohlídce, kdy mi cytologie nevyšla úplně 100% (ale měla jsem zrovna lehčí zánět, či mykózu, srovnalo se to samo) a tak mi řekli ať přijdu za půl roku na kontrolu, což bylo včera. Doktor tvrdil, že se mu to čípek vizuálně úplně nezdá. Měla jsem noc předtím dost vášnivou. (no, já vim, byla to blbost :roll: ) Nevíte prosím, jestli to mohlo být způsobeno tím, případně jestli to může ovlivnit výsledky? (použili jsme kondom)
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
16.4.19 14:57

Pokud jste pouzili kondom, tak by vysledky cytologie nemely byt zkreslene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí