Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj nevíte jak se jmenují ty hry do televize, kde se stojí před TV a odrážíte třeba míčky?
Chtěla bych to koupit manželovi, ale nic jsem nenašla.
Díky moc ![]()
Mohl by to být Kinect X Box (nebo tak nějak se to píše). Je k tomu spousta her a docela zábavné. Jen ta cena mě od toho zatím odrazovala.
Nebo PS3, prostě potřebuješ nějakou herní konzoli a příslušenství.
Loni jsem manzelovi koupila x-box kinect 360 a kamoska ma doma to nintendo Wii ci jak se to pise a kdyz to srovnavala, tak rikala, ze x-box je lepsi, ale taky zase drazsi. loni jsem to kupovala na mall.cz za 9000kc a letos uz to maji o kapku levnejsi. jinak co se tyce vyuzitelnosti, tak to hrajeme spis kdyz dorazi navsteva na party, je to docela legrace, ale jinak moc ne
jo a taky musis mit trosku prostor v obyvaku, jinak ten senzor hure snima ![]()
@Allons-y ovšem až bude na trhu
Vánoce to jistí, teda u nás ![]()
@RyBANA jasný, ale už bych neinvestovala do Wii, když vyjde takovýhle pecka, tak jsem to myslela ![]()
@Allons-y To každopádně, ale já myslím, že pro někoho, kdo nezná herní konzole je to fuk. Nehráči tu pecku neocení
Takže bych klidně doporučila playstationa 2 nebo 3, ty teď půjdou s cenou hodně dolů a her na vybrání, v super kvalitě a za super ceny je spousta.
@Allons-y Ajo vidíš máš recht, já při psaní zapomněla na to, že to vyžadují ![]()
@Allons-y píše:
@RyBANA dvojka nemá pohybový senzor, takže asi trojku
Ahoj, já tomu teda moc nerozumím, ale jak se hraje tato hra, když PS2 nemá pohybový senzor
http://www.supergamer.cz/…ps2-3692.jpg