Hra Rondo / pepco - hrajete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
21.12.21 20:16
@Konys píše:
Joo, zadal tam muj ucet. Takze fakt vim, ze prisly… Nastradaly se mu rondony, a tak je tam obcas protoci… :)

No, já jich mám 37 000 ale to stejně můžeš utratit jen tak, ze si něco koupíš se slevou, ne? Takže stejně ty prachy musíš uvalit.. :nevim:? Nebo mi to někdo proplatí?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.12.21 20:21
@Krista 1 píše:
@xantype @Konys fakt, jo?? 8o.. Právě ty 2 stovky tam často vyhrávají :D „prý“

Teď koukám, že tam mám nasbíraný něco přes dvě stovky z tipovaček a takových těch výher po pár korunách. Jako člověk na tom nezbohatne, ale sem tam něco z toho kápne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5111
21.12.21 20:30
@Krista 1 píše:
No, já jich mám 37 000 ale to stejně můžeš utratit jen tak, ze si něco koupíš se slevou, ne? Takže stejně ty prachy musíš uvalit.. :nevim:? Nebo mi to někdo proplatí?? :mrgreen:

Driv se tam prave vyhravaly ty ceny.. Ja se nikdy nezajimala o to jak to funguje, ke me se vzdy dostala az informace, ze neco vyhral…jakoze bez doplatku, cista vyhra.
Akorat vim, ze se pred casem chlap zminil, ze to zmenili a ze uz to stoji za prd… ze se malokdy neco da vyhrat. A nedavno tam zabrousil po dlouhy dobe, a prilitly ty dve stovky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
21.12.21 21:01
@Konys píše:
Driv se tam prave vyhravaly ty ceny.. Ja se nikdy nezajimala o to jak to funguje, ke me se vzdy dostala az informace, ze neco vyhral…jakoze bez doplatku, cista vyhra.
Akorat vim, ze se pred casem chlap zminil, ze to zmenili a ze uz to stoji za prd… ze se malokdy neco da vyhrat. A nedavno tam zabrousil po dlouhy dobe, a prilitly ty dve stovky… :D

Já celou dobu hraju na ty střední ceny.. O 100.000,– se ani nesnažím.. Už to mi smrdí ;) tak asi budu muset hrát o ty 2 kilča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60554
22.12.21 08:58

Já na jaře vyhrála set vín. Jinak nic, ale ja tam zase tak často nehraju.

A jak bylo řečeno, peníze tam žádný nedávám a dceru baví zalévat ten strom. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.12.21 04:16

Na Rondu jsem cca před půl rokem vyhrála sadu parfémů a cca do týdne od výhry opravdu přišly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.1.22 02:09
@Konys píše:
Chlap vyhral na Rondu hodne veci, pred delsi dobou cca 3 roky vyhral topinkovac Sencor, rychlovarku Philco, digi teplomer… a ted asi pred 2tydny vyhral 200kc, za dva dny byly ns uctu.

A jmenuje se Franta P., ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.1.22 12:51
@Azeretereza píše:
A jmenuje se Franta P., ne? :kytka:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.22 01:30

Mám negativní zkušenost a nejsem sama, je to šáleni hráčů. Dvakrát mi scházel dílek k výhře 1 dílek k 20 000 a 1 dílek ke 100 000 Kč, jenže tu výhru vám znemožní a různě to pak okecaji, že je to hra a musíte mít štěstí a bla bla, že to vyhrál někdo jiný. Pochybuji že by jen tak dávali tak vysoké výhry. Výherci jsou smýšlení a je to jen taková oblbovačka. Zjistila jsem, že výhry které vytočite se slevou seženete na netu levněji. Taková komedie to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.22 01:36

@Krista 1 Podle mě :zed: jeden velký podvod, moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí