Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Konys píše:
Joo, zadal tam muj ucet. Takze fakt vim, ze prisly… Nastradaly se mu rondony, a tak je tam obcas protoci…
No, já jich mám 37 000 ale to stejně můžeš utratit jen tak, ze si něco koupíš se slevou, ne? Takže stejně ty prachy musíš uvalit..
? Nebo mi to někdo proplatí?? ![]()
@Krista 1 píše:
@xantype @Konys fakt, jo??.. Právě ty 2 stovky tam často vyhrávají
„prý“
Teď koukám, že tam mám nasbíraný něco přes dvě stovky z tipovaček a takových těch výher po pár korunách. Jako člověk na tom nezbohatne, ale sem tam něco z toho kápne ![]()
@Krista 1 píše:
No, já jich mám 37 000 ale to stejně můžeš utratit jen tak, ze si něco koupíš se slevou, ne? Takže stejně ty prachy musíš uvalit..? Nebo mi to někdo proplatí??
Driv se tam prave vyhravaly ty ceny.. Ja se nikdy nezajimala o to jak to funguje, ke me se vzdy dostala az informace, ze neco vyhral…jakoze bez doplatku, cista vyhra.
Akorat vim, ze se pred casem chlap zminil, ze to zmenili a ze uz to stoji za prd… ze se malokdy neco da vyhrat. A nedavno tam zabrousil po dlouhy dobe, a prilitly ty dve stovky… ![]()
@Konys píše:
Driv se tam prave vyhravaly ty ceny.. Ja se nikdy nezajimala o to jak to funguje, ke me se vzdy dostala az informace, ze neco vyhral…jakoze bez doplatku, cista vyhra.
Akorat vim, ze se pred casem chlap zminil, ze to zmenili a ze uz to stoji za prd… ze se malokdy neco da vyhrat. A nedavno tam zabrousil po dlouhy dobe, a prilitly ty dve stovky…
Já celou dobu hraju na ty střední ceny.. O 100.000,– se ani nesnažím.. Už to mi smrdí
tak asi budu muset hrát o ty 2 kilča.
Já na jaře vyhrála set vín. Jinak nic, ale ja tam zase tak často nehraju.
A jak bylo řečeno, peníze tam žádný nedávám a dceru baví zalévat ten strom. ![]()
Na Rondu jsem cca před půl rokem vyhrála sadu parfémů a cca do týdne od výhry opravdu přišly ![]()
@Konys píše:
Chlap vyhral na Rondu hodne veci, pred delsi dobou cca 3 roky vyhral topinkovac Sencor, rychlovarku Philco, digi teplomer… a ted asi pred 2tydny vyhral 200kc, za dva dny byly ns uctu.
A jmenuje se Franta P., ne? ![]()
Mám negativní zkušenost a nejsem sama, je to šáleni hráčů. Dvakrát mi scházel dílek k výhře 1 dílek k 20 000 a 1 dílek ke 100 000 Kč, jenže tu výhru vám znemožní a různě to pak okecaji, že je to hra a musíte mít štěstí a bla bla, že to vyhrál někdo jiný. Pochybuji že by jen tak dávali tak vysoké výhry. Výherci jsou smýšlení a je to jen taková oblbovačka. Zjistila jsem, že výhry které vytočite se slevou seženete na netu levněji. Taková komedie to je.