hračka 1 rok -kluk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barunka80
2.11.11 14:53

Odstrkovadlo

Dobre popoledne, nas kluk ma odstrkovadlo a pak takovou tu houpačku co zavesis na strop a on hopsa. Zkus s obchod hracky-miminka, google ti to najde, treba se ti tam neco bude chodit, tak jsme prave koupili to odstrkovadlo.

• Citovat
  • Upravit
Sandinka
6.11.11 09:24

Já si myslím, že odstrkovadlo je jedna z nejlepších možností jak zabavit mimino :D Nedávno jsem byla u známé, vždycky si ani pořádně nepokecáme, ptž její malej chce být pořád u ní. No ale teď naposledy jsme o něm skoro nevěděli, mají to odstrkovadlo teprve chvilku, tak on je z toho úplně hotovej :D dokáže se tím zabavit hodiny prý :)

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
7.11.11 10:41

Jo to je pravda, s tim odstrkovadlem nas klucina taky poradne radi, kolikrat mame problem ho z nej dostat :-) Skoda, ze mu to nezustane vecne. Pak mu asi koupime i to odrážedlo od stejne firmy, kdyz uz jsme s ti tak spojoneni. Treba dostnaeme i nejakou vernosti slevu.

• Citovat
  • Upravit
Sandinka
13.11.11 17:50

Můžete to zkusit, třeba fakt dostanete slevu :D Teď v této době jsou pro ty malý děti fakt super vymoženosti. I co se týče klokanek a tak. Mimochodem, tu měla kamoška pro malýho taky :D ale měla ho tam jen chvíli, bála se, jestli mu to nedělá zle na páteř a tak. Já bych teda asi taky měla strach.

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
15.11.11 13:25

Zdravicko, to by byla parada :-) Usetrila bych trochu za Vanoce :-). No kamaradku klokanku mela a nemohla si ji vynachvalit, ale ona je takova mama od rany. A nevite nacku te klokanky?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
18.11.11 08:57

Taky jsem přemýšlela od kfdy je vhodné duplo, než jsme byli u známých (dcera měla tehdy přesně rok) a od nich dostala Duplo a pak vytáhli i svoje a byla toho pořádná kupa.Jednou jí holky ukázaly jak spojit kostičky a jak je dát na podložku a malá hned opakovala.Miluje z Dupla ty panáčky a zvířátka.Doporučuju :)

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
18.11.11 10:04

To taky neni spatny darecek. A nejde tem panackum treba utrhnout ruka, aby ji děti nespolkli, ja uz si duplo moc nepamatuju. Ja radeji zustanu u toho obleceni. Jeste me pak napadl takovy ten detsky koberec, to taky neni spatny nebo je to az pro starsi?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
18.11.11 10:22
Barunka80 píše:
To taky neni spatny darecek. A nejde tem panackum treba utrhnout ruka, aby ji děti nespolkli, ja uz si duplo moc nepamatuju. Ja radeji zustanu u toho obleceni. Jeste me pak napadl takovy ten detsky koberec, to taky neni spatny nebo je to az pro starsi?

Panáčcí jsou docela odolní :) Nám se ještě nepodařilo z něj nic ulomit nebo tak a to ho malá nosí věčně a ideálně za hlavu v puse jak neměla volné ruce :) a v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
18.11.11 10:40

:-) Tak o tom mozna take popremyslim. Ono staci jit do hracek nebo do kseftu s oblecenim a vzdycky se neco najde, stejne to diteti moc dlouho nevydrzi, teda aspon u nas to tak je. U nas vede plysovy medved, takze at koupim co koupim, stejne vyhraje ten medved :-)

• Citovat
  • Upravit
Sandinka
25.11.11 16:17

Přesně tak. Nejlepší je inveetovat do hraček :D Oblečení bude mimču za chvilku malé a nejvíc ocení nějakou hračku. Jak sem psala, třeba to odstrkovadlo to je účinná hračka na zabavení mimča a mít čas taky chvilku pro sebe :)

• Citovat
  • Upravit
Barunka80
25.11.11 16:48

Sandinko, fakt mas pravdu hraačky jsou hračky. Oblečení mám doma ještě po sobě a můžu ho jen zabalit a dat pod stromek a odstrkovadlo nic nepokazi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino