Hračky pro 2leté - máte tip?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
24.10.12 00:20

@Hasky ahoj, dala bys odkaz na to malování? A ty razítka, jde to pak vyprat? :-) díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.10.12 00:24

@marketta1 ahoj, prosím tě, to nářadí, to fakt nějak funguje? Nehrozí tam poranění? Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.10.12 00:25

Holky, to vaše děti malují vodovkama a pak to jde všechno umýt? Já zatím odsouvám malování na později, zatím používáme voskovky nebo pastelky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
24.10.12 00:54

Ahoj, reaguju na tu vypratelnost inkoustu. Záleží co koupíš, ale toto by mělo jít vyprat:
 http://www.branakdetem.cz/…zviratka.htm

Já o tom taky uvažuju. Má to velké polštářky, dají se koupit samostatně, a velká razítka. A máme doma i po nás razítka, tak by se využili ty polštářky.

Takže u nás se na Vánoce, skoro dva roky, bude pořizovat něco z tohoto:
razítka s podůškama, jak jsme uvedla
plastelína, ale ještě nevím značku
z Ikey doplním látkovou zeleninu (už máme ovoce a super) či další potraviny a nechám dle toho našít babičku další (švadlena), pak kastrolky, rendlíky, misky, už jsme pořídili naběračku a obracečku
http://www.ikea.com/…_ikea/18734/
A dostane Duplo, co máme doma už dlouho schované, jen musím dokoupit tu velkou zelenou podložku

po Vánocích v březnu máme narozeniny, tak to budu kupovat odrážedlo, to co vypadá jako kolo

teĎ dostala k svátku stoleček se židličkou a křesílko z Ikey
 http://www.ikea.com/…ts/90116553/

Jinak mám v plánu ještě nějaké puzzle, dřevěné a možná nějaké leporelo, ty nás moc baví

Množství záleží na babičkách a dědečcích, co budou chtít dát. Já kupuju a oni si to ode mně berou.

Kočárek bych kupovala, kdybych tu neměla po mně. V roce dostala golfáček, zatím ji stačí.

Jinak baťůžky a kabelky podědila po tetičkách a jiných příbuzných. Kdo co doma našel. Naší dceři to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
24.10.12 00:55

Já chodím na malování do kroužku a dělá svinčik tam :-) Doma zatím malujeme pastelkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
24.10.12 01:00
@Kamka33 píše:
@marketta1 ahoj, prosím tě, to nářadí, to fakt nějak funguje? Nehrozí tam poranění? Díky moc :kytka:

Záleží jaké nářadí pořídíš. Ikea dělá látkové, nebo se dá koupit plastové (jako máš pískací zvířátka) a nebo klasické plastové.

Toto máme ještě po nás: http://www.zbozi.cz/…a-s-naradim/
Ale nepřijde mi moc praktické. Zvlášť šroubovák.

Nebo se dělají různé kufříky, napodobeniny dospěůláckého nářadí: http://www.zbozi.cz/…a-svitilnou/
Takto se dělají i domácí spotřebiče jako je myčka, pračka apod.My máme doma poděděný vysavač a bohatě stačí. Nový není potřeba. Ještě plánuju pořídit žehličku, a´t může panenkám žehlit a mě napodobovat.Ale to můžu pořídit až příští rok, zatím je čas.
Ale třeba Playskool dělá šikovné a veselé nářadí pro děti. Vydává to zvuky a přijde mi, že se tím dítě nezraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.10.12 01:12

@Kote5 no mi jde o to, jak to funguje to nářadí?? Jenom jako, nebo se s tím opravdu dá pracovat? :-)
Jinak Alí dostala na narozky tiskátka krtečka s červeným inkoustem a nevím, jestli jde vyprat, ale nikde to není uvedený, tak si myslím, že spíš ne.. Za nás to vyprat nešlo a vypadá to stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
24.10.12 07:37
@Kamka33 píše:
@Hasky ahoj, dala bys odkaz na to malování? A ty razítka, jde to pak vyprat? :-) díky :-)

tak to malování máme něco takového http://www.mihaj.net/…skup2141.php
jen teda nemáme plnící štětec, ale klasika, který si namáčí do vody. Razítka jsem mu koupila v Kauflandu, sada asi za 80,–, když má od toho ruce tak to jde vpoho umýt, stoleček taky. Oblečení od toho neměl, ale když jdou umýt ruce, tak si myslím, že půjde vpoho vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.10.12 07:41

@Kamka33 vodovky jsme ještě nezkoušeli, u nás se maluje prstovými barvami, ale štětcem :) jdou krásně umýt i vyprat.

• Citovat
  • Upravit
3003
24.10.12 10:05

@Kamka33 Mame naradi s kterym se doopradvy pracovat neda, jenom jako. A myslim, ze zranit se o to moc neda, jen kdyby namiril sroubovakem primo do oka. Vzdycky kdyz jde tatka pracovat tak malej vezme svuj kufrik s naradim a pracuje vedel nej taky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.10.12 10:09

MY jsme začínali v roce s prstovýma barvama a voskovýma kvádříkama z včelího vosku. Postupně chtěla tužku(pastelky, voskovky) a štětec. Tak jsme přešli k temperám(z mouky a potravin. barviva), když nedávala nic do pusy, tak k normálním. A vodovky až kolem 18.měsíce. Vždycky je smíchala dohromady ty barvy na vodovkách až jsem objevila v Lidlu vodovky, které mají ty barvičky vyndavací po jednom. Takže ji tam nechám třeba jen odstíny zelené a pak vyměním za jinou barvu.
Razítka dostane ve 2,5 letech k vánocům. Dřív jsem nechtěla protože si velmi ráda zdobí ruce, nohy a celé tělo :roll:
a plastelínu má domácí taky od dvou let i takovou tu kuličkovou a k vánocům dostane nějakou sadu. Má teď jen 3 vykrajovátka a nožík, tak chci váleček a nějaké ty věci k tomu.

• Citovat
  • Upravit
8784
24.10.12 12:41

Kami, ty tiskátka, co jsme dávala odkaz, tak ty jdou vyprat. Přímo to na nich píší. Je to sice dražší, ale ty podůšky jsou velké, takže i nemotorné a menší děti se trefí. Mám pocit, že jdou tím dělat i otosky prstů. Ještě jsem na netu viděla ještě větší podůšky a tam se pak dali dělat otisky celé ruky. Ale to jsme zatím neviděla v obchodě.

Já mám taky ty vodovky, co jdou vyndat ty kalíšky. Ale ještě jsme to nezkoušeli, nebyl čas. ALe jak teď začne být škaredě, tak začneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
24.10.12 12:42

To naše nářadí je taky jenom jako. Ale vypadá jako zkutečné nářadí, tak ho Míša používá. Jak jde taťka pracovat, tak dohasí se svým a dělá taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.10.12 01:01

Holky děkuji všem za objasnění a inspirace :-) No hnusné počasí asi začne co nevidět, tak nejspíš už taky vytasím ty prstové barvy :-) Váleček na modelínu plánuji taky koupit, vykrajovátka máme a nožík používá z kuchynky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.10.12 09:21

Zdravím, já si nemůžu vynachválit nákupní košík. Bratranec je jak posedlý, všechno uklízí, převáží, venku vozí své nejoblíbenější hračky. myslím, že je vhodný i pro holčičky. Dostal ho ke druhým narozeninám a už ho má přes rok a pořád ho používá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí