Hračky pro 2leté - máte tip?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8784
26.10.12 00:02

A jaký košík máte? Já viděla dva typy, ale oba mi přišli takoví nešikovný. Jeden se furt rozkládal, byl z kovu, teda přišlo mi to a druhý byl plastový. A přišli mi dost vratký. Míša si to zkoušela u švagrové a docela se nadřela a nejezdilo to kam mělo, mělo to dost malá kolečka. Jaký jsi měla typ? Třeba jiný, než který jsme viděl já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.10.12 07:42

Já těm celoplastovým moc nevěřím, tak máme kovový. Má akorát plastová kolečka a plastovou jakoby pojistku, ještě se nestalo, že by se nám složil. Typ přesně nevím, jen vím, že je od firmy Legler.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.10.12 09:36

Ahoj maminky, nam se osvedcila take plasteliny a k ni ruzna vykrajovatka. Jinak jsme kupovali predevsim drevene hracky a ruzne drevene skladacky. Hodne jsme nakupovali od vyrobcu na fler.cz, jsou tam moc pekne veci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.10.12 22:54

@Nikkysek tak dneska ho malá vozila v dětské kavárně, tak můžu souhlasit, že dítě zabaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.10.12 22:55

Teda byl celý plastový a jel po koberci naprosto lehce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
27.10.12 11:11

Já teď pořídíla v Tesku nákupní košík do ruky pro malou. Je plastový, ale super. Takový pevný. Stál 52 Kč a super. Nosí v tom po bytě vše. Má jen jednu rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.12 13:23

Tak 52Kč je opravdu hooodně dobrá cena:)Tak pak napište, co venku, jestli taky obstál. Kamarádka kupovala taky nějaký plastový a venku pak najeli blbě na obrubník a bylo po košíku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
30.10.12 14:05

Ale je to ten bez koleček, jen ruční košík. A vypadal dost dobře, bytelně. My máme doma golfáček kočárek, tak jsem ten košík na kolečkách už nebrala. A ani se mi moc nelíbili. Jsou takové vratké a maj malé kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.12 14:48

Aha, ale i tak je to krásná cena:)A jaký máte golfáček? No ikdyž pro kluka kočárek asi není zrovna nejlepší nápad :lol:, ale mohla bych omrknout nějaký pro kamarádky 3,5letou dcerku, ta už košík má, tak kočárek by taky určitě užila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
30.10.12 15:20

Pro 3,5 letou už je lepší normální kočárek. Golfáček je tak od roka do 2 max. 2,5 let. Pak se u toho dítě už hrbi. Ale ty kočárky jsou pak už moc drahé. Golfáčky se pohybují tak od 300 korun do 500, dle výbavy a doplňků. A velké kočárky začínají tak na 1000 a výše. Ale pokud chceš něco pro 3,5 letou slečnu, která si hraje s panenkama. Tak v HM studiou jsem viděla moc pěkné sety vaničky, panenky a hřebínku a houbičky, nebo potom zase panenku a oblečky, případně měli i plenky na panenky, flaštičku apod. To tak drahé nebylo a u nás to frčí. My máme vaničku, panenku, flaštičku, micí houbu, zásyp a malou osušku. A Míša si vyhraje a to máme rok a půl.

My máme taky z HM stuia golfáček, cena tak kolem 400. A je lepší jak ten z Teska. A klidně bych koupila i klukovi, jen bych zvolila modrou barvu. Švagrová zdědila golfáček modrý po sgře a má dva kluky a jak si vyhrajou. Já bych dětem nebránila v hrách, ať je to kočárek či tatra, a to a´t pro kluka nebo holku. Jo a na panenku máme i malý nočník. A měla bys vidět, jak jde Míša na nočník, takbere panenku a dává vyčůrat i panenku. :-) A občas si sedá sama na ten malý nočník a děsně se směje. :-)

Golfáček máme tento:
http://hmstudio.cz/…pro-panenky/

ten růžový za 299 Kč. A klidně bych klukovi vzala ten samý, ale v modré barvě. Jinak bacha při výběru na sklon držátek a těžiště a kolečka. Máme ještě jeden u mamky a ten je z Teska a děsně vržou kolečka a když byla malá, tak padala, protože má těžiště posunuté dozadu. Ale zase je větší. Tak si pak vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.12 16:05

Páááni, dneska je neuvěřitelnej výběr:) Moc děkuju za super nápady. Modrý kočárek mě popravdě vůůůbec nenapadl. Myslíte, že by byl vhodný pro 5ti letého? nebo už je to mimo mísu? Už fkt nevím, co pořád vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
30.10.12 19:39

Ten golfáček, co jsem dávala odkaz je vhodný tak do 3 let max. Pak jsou lepší větší kočárky. Ale klukovi bych pořídila velké auto tatru, nebo v Ikey mají super vozík
 http://www.ikea.com/…ts/40060836/

Nebo nějaké jiné velké auto. Ale nad 5 let je nejlepší kupovat lego, nebo vláčkovou dráhu - dřevěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.10.12 22:06

@Kote5 prosím tě, ta panenka s flaškou, vaničkou a nočníkem, to jsou dva různé druhy? NAšla jsem v odkazu jen s vaničkou, nebo jen s nočníkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
30.10.12 23:09

No v obchodech se dají sehnat i jen doplňky, bez panenek. Ale mají i sety, kde máš panenku s vaničkou, nebo jen nočníkem apod. Ale v tom HM studiu jsme viděla na dokoupení samotný nočník, samotnou vaničku, i panenku apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.12 08:14

Vláčkodráhu má kovovou, tam bohužel nevím, jaké mašinky má nebo nemá:( a tatru samozřejmě má taky:( Myslela jsem třeba něco na tvoření nebo tak, nevíte o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí