Hračky pro 2leté - máte tip?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
1.11.12 23:45

Tak to pak jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
4.11.12 11:49
My máme tento a je naprosto super, dcera ho dostala k 1.narozeninám, je fakt odolný a stabilní. Jen ta cena je přemrštěná, my ho tenkrát sehnali v nějaké akci, takže vyšel tuším na 800.
http://tomtex.cz/…ry-7000.html
@Kote5 píše:
A jaký košík máte? Já viděla dva typy, ale oba mi přišli takoví nešikovný. Jeden se furt rozkládal, byl z kovu, teda přišlo mi to a druhý byl plastový. A přišli mi dost vratký. Míša si to zkoušela u švagrové a docela se nadřela a nejezdilo to kam mělo, mělo to dost malá kolečka. Jaký jsi měla typ? Třeba jiný, než který jsme viděl já.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.11.12 01:16

@katsha ahojky,no ten je podobný tomu v dětské kavárně :-) Ale za tu cenu ho nekoupím, leda někde v bazárku, nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.2.15 16:32

Ahoj, vsem maminkam :mavam: dceri tahne na druhy rok a ja si posledni dobou rikam ze zas budu muset obmenit hracky. prijde me posledni dobou ze stim co ma si uz moc nevyhraje…
poradite nejake vhodne hracky pro tudle vekovou skupinu? lego a barvicky mame a pouzivame, na plastelinu, kterou take mam jsem se jeste neodvazila..da se ste plasteliny Play-doh tvorit klasicky jak s modelinou nebo musim mit jeste neco k tomu :oops:
vsem predem dekuji a preji hezke odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
28.2.15 16:55

My budeme kupovat houpacího koně. Protože má nosnost do 60 kg, tak ho bude využívat dlouho. My jsme ho jako děti měli několik let, že už pak byl takovej hodně jetej, ale byla to naše asi nejvíc oblíbená činost houpat se na koni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.2.15 16:59

@paduska take jiz mame :lol: dcera je houpaci maniak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.2.15 17:14

Co si treba myslite o tomto? mate nekdo?

http://www.klaris-shop.cz/…uzzle-zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
28.2.15 17:22

Sice má syn teprve 18m, ale už teď si lámu hlavu co k narozeninám, protože máme skoro všechno po starším a nic nového a při tom užitečného mě nenapadá. tak kdybyste měli nápad i pro kluka, tak beru všema 10 :pankac:
@mumisek79 Play doh je super syn si s ní hraje moc rád, ale v těch 2 letech začínal s doma uvařenou modelínou a k ní vykrajovátka, kolem 2,5 let přešel na tu originál. Vodní podložka vypadá dobře, máme magnetickou tabulku na podobném principu a taky si s ní vyhrál, ale po čase se opotřebuje a už tam dobře se na ni nemaluje, akorát jsem nevyčetla jaké to má rozměry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.2.15 17:30

@HankaHK jj je to tezke, pritom hrackarstvi jsou precpana :nevim: my asi jako hlavni darek k narozka, koupime odrazedlo a helmu

http://www.neobycejne.cz/…rma-d629.htm

tu podlozku asi koupim, velke to bude myslim az az - takze k te plasteline play-doh nic vic nepotrebujem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
28.2.15 17:43

@mumisek79 já bych akorát u této kreslící podložky měla obavy, jak takhle malému dítěti vysvětlím, že na zemi na tu podložku malovat může, ale např. na koberec ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
28.2.15 17:44

@mumisek79 no motorku a kolodrážedlo máme samozřejmě taky. Akorát to koloodrážedlo dal až nejdřív ve 2 3/4r, ale byl celkem prcek. Záleží co z toho chcete dělat. Malej k tomu má kufřík vykrajovátek, vytlačovátek apod., ale vystačíš si i s obyč vykrajovátky na cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.2.15 17:46

@HankaHK mala je take prcek, ale todle je hodne male a odlehcene, zatim co zkousela tak ji to nejde ale oni zas jdou tak rychle dopredu ze to pres leto myslim nacvicime ;)
dik za info s tou modelinou…a da se z toho delat i fugurky atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11143
28.2.15 17:49

Moje dcerka bude mít sice dva roky až za půl roku, ale tak nějak se mi to sešlo, že mám dárky už teď:-), výhodné koupě a tak… Mám kuchyňku, magnetickou knížku, knížku na rozeznávání barev, dřevěnou skládačku na oblékání medvídků (byla teď v Lidlu, no nekup to:-))), figurky zvířátek + podložku farma, co jsem sama vyrobila, no a to asi stačí. Od Vánoc mi ještě zůstal stan z IKEA a dřevěné kostky, ty možná vyndám i dříve:), když ona má malá narozeniny i svátek na podzim a pak Vánoce a pak celý rok nic, tak jsem se rozhodla, že letos bude mít i 1,5 narozeniny:-))) - prostě vybalím některé hračky dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
28.2.15 17:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
28.2.15 18:05

@mumisek79 ano i z té domácí i z originál Play doh jdou dělat figurky, ale to 2 leté dítě to ještě nezvládne, malej byl rád, že dokázal uválet placku a vykrajovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí