Hrdlo děložní - čípek

46
15.4.13 21:02

Hrdlo děložní - čípek

Chtěla bych se zeptat - když čípek stále drží je mi z cela jasné že porodní cesty nejsou ještě připravené tak mě ale zajímá, zdali víte o něčem co by napomohlo tomu aby čípek krásně sestupoval a neboli co by mohlo napomoct k tomu. Sex vím že má nějaké účinky tak jako vyvolávací tableta která se zavádí do dělohy. Co týden už budu chodit na monitor a kontrolu hrdla tak uvidíme už se to sice krátí ale na druhou stránku bych ráda věděla zdali je něco co by mohlo napomoct tomu aby čípek povolil a taky kleslo mi dolu bříško může to také něco znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
15.4.13 21:07

@Luckyl :lol: a kolik dskusí na téma „jak si vyvolat porod, když to vůbec nejde“ dnes ještě založíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.13 21:12

@berry4 ale tak at se necim zabavi :D

@Luckyl predpokladam, ze mas tak minimalne dva tydny do terminu, kdyz zacinas chodit do porodky na monitory. Taze zhluboka ndechnout, vydechnout a nechat miminko, at se vylodi, az bde pripravene. Ja takhle vysilovala s druhym, protoze jsem si vsugerovla, ze budu rodit driv, rodila jsem cela ricna na termin a byl to ze tri porodu ten nejdelsi a nejbolestivejsi, petne mam blby pocit, ze jsem Fanouska vyhnala, kdyz jeste nebyl uplne priprveny.
Nedelej zadny silenosti, vyvolvaci koktejly jsou az jako krabicka posledni zachrany. Hezky chod n prochazky, pocasi uz na to je, obcas znasilni chlapa, povidej si s miminkem, ze uz se na nej tesis a jak ho rada privitas - vecne tehotn nebudes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.4.13 21:13

@berry4 V tamté diskuzi a plno dalších je to takové nejisté bud a nebo prostě, bud dej se vůle boží a porod se rozběhne a nebo tě to maximálně protáhne na wc tam a zpět z křečemi v břiše, tot celé ale velice mě zajímá zdali je něco co by mohlo trošičku napomoct k tomu aby to sestupovalo sice bříško kleslo dolu a od manžela mamka mi dnes řekla že porod může nastat velice brzy a to nemusí nic znamenat že zatím čípek drží tak uvidíme blížíme se sice do finále pomalu ale tak uvidíme co kdo další napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.4.13 21:25

@Luckyl já stále nechápu tvé myšlenkové pochody. To jako že co napíší ostatní, může platit zrovna u tebe? Jako - od mámy již minimálně dvou dětí bych asi teda čekala jiný přístup k tomu všemu, s rozumnějším náhledem a pokorou na porod, ono dítě ví samo, kdy má přijít a to celé tlačení na pilu, co tu předvádíš může být opravdu jen na škodu tobě i dítěti. Řidˇ se podle @Gladys, ta ti napsala správně, nečin´ žádný šílenosti, spíš se nachystej sama na porod, atˇvíš, co budeš dělat, netlač na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.4.13 21:33

@berry4 Odbočím od témata - Vždy mě baví jak vše u všech komentuješ. Vím že zle to určitě není myšleno ale ono se to řekne - dotyčná osoba která se na něco táže a zajímá jí to určitě se neptá jen tak pro zajímavost a nebo aby bavila obecenstvo. Ale aby se dozvěděla trošičku o tom něco více, jelikož asi nemáš žádné zkušenosti neboli nechce k tomu poradit tak bych prosila aby takové zprávy jsi si odpustila. Na to se neptám to jsem rovnou nemusela zakládat diskuzi a odpovědět si na to sama. Nic proti tobě ale vždy když sleduji to co píšeš tak vždy tak impulzivně i když by jsi nemusela. Je mi z cela jasné že dítě si řekne samo atd. atd. víš kolik jsem se toho naposlouchala už dost! A myslím si že to už stačilo. Spíše mě zajímá zdali je něco čím by postupně pomalu to sestupovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102052
15.4.13 21:43

@Luckyl Ne, nedá se dělat nic, tak maximálně se rozumně hýbat, chodit na procházky a nechat tomu volný průběh… nevím co jiného čekáš, že ti někdo napíše, prostě až bude vše připravené na porod, tak se rozjede… nebo taky ne a i proto bývá nějaký důvod.
A jen tak mimochodem, čípek a hrdlo nijak nenasvědčují tomu za jak dlouho bude porod, můžeš chodit s nezměněným nálezem klidně měsíc a pak se to může během pár hodin změnit natolik, že začneš rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.4.13 21:46

@Luckyl já nevím, jestli by ti ke „zkušenosti“ stačily 3 děti. 3 různé porody. 3 prožitky, každý jinak, někde to doktoři zprasili, někde to šlo samo, naposled už díky mému zdr. stavu šlo o život dítěte a tak dělali všechno pro to, aby se porod vyvolal sám o sobě před termínem, aniž by byla potřeba chemie…Všechno, co bylo v jejích vlastních silách, s ohledem na právě otevírání děl. čípku a stav mých por. cest. A ani oni nejsou mágové, jsou to jen lidi, ten termín porodu byli nuceni oproti svým záměrům posunout. O mnoho dní.
Takže za mě a po mých opravdu bohatých zkušenostech ti mohu s klidnýcm svědomím napsat jedno.
S čípkem, dozráním por. cest a sestupováním nehneš, ani kdyby jsi přeorala celý pole ( no to možná z přetížení ano), to je totiž jen a jen na přírodě, na tom miminku a o čase.
No vidím, že ty jsi tvrdohlavka, co se rozhodla porodit proti stavu, nevím, co od toho očekáváš, já bych do toho nešla ani za zlatý prase. Všechno, co je proti se úročí při samotném porodu nejen na bolesti, ale mnohdy i na celém průběhu. Já tě prostě nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí