Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotenství je nějaká těžká nemoc že se u toho nesmí člověk hýbat?
Jelikož má prcek asi 1,5cm, nemyslím, že by ho tato činnost nějak ohrožovala. ![]()
Nebezpečný je to jen když vypadneš z okna, ale to je vždycky bez ohledu na týden těhotenství.
Pokud z toho okna nespadneš bude to určitě ok. Taky záleží, jaké je to patro ![]()
@ohýnek píše:
Těhotenství je nějaká těžká nemoc že se u toho nesmí člověk hýbat?
Občas mi to tak přijde. Samozřejmě pokud není nějakej problém a gyndr nenakáže přísnej režim atd… Já ještě ve 20. týdnu pomáhala s malováním ložnice… A teď se chystám na zahradu posbírat po zimě hovna po psovi… A to jsem 38.tt… ![]()
Myslím, že mytí oken se nedoporučuje až v posledních týdnech těhotenství, kdy hrozí že houpavý pohyby zamotají pupečníkovou šňůru ![]()
Myslím, že mýt okna se nedoporučuje jen ke konci těhotenství, kdy by se dítě mohlo ověsit na pupeční šňůře, ale kdoví, jestli je to fakt pravda
V 8tt ti tohle určitě nehrozí
@tamata píše:
Nebezpečný je to jen když vypadneš z okna, ale to je vždycky bez ohledu na týden těhotenství.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 8 tt a potřebovala bych umýt okna, myslíte že je to něja nebezpečné pro prcka v tomto týdnu?
Neblni…těhotenství neni nemoc
jestli v 8tt řešíš jestli můžeš mýt okna tak budeš od 15tt jen ležet a čekat na porod? prostě dělej to co běžně, jen nezvedej těžké věci. Jsi teprve na začátku-teď můžeš ještě fakt úplně všechno ![]()
@tamata sakra já jsem na tom mobilu tak pomalá! To vypadá, že se snad opičím! ![]()
@Seizdra já jsem dělala všechno jako před těhotenstvím, dokonce jsem lítala po lese a hrála airsoft ![]()
Ahoj, jsem v 8 tt a potřebovala bych umýt okna, myslíte že je to něja nebezpečné pro prcka v tomto týdnu?