Mytí oken v 8.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
16.4.13 13:35

@Yamaha Hoď foto (psa, ne bobku :D ). No já kolikrát taky zírám, kde se v ní vzal takovej velkej kus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
16.4.13 14:00

:potlesk: Mi dokonce i sestra na JiPce, kde jsem ležela po akutním císaři v 29.týdnu říkala „já nevím, kde se dneska ty preeklampsie berou, já jsem do osmýho měsíce jezdila na kole“ :zed:
Nemít v každý ruce kapačku, tak jí někam pošlu…
Nepřekvapuje mě, že známé firmy nevynechaly příležitost exhibovat. Spíš se divím, že si to některé nechaly ujít. Já teda některé uživatelky už ani nečtu. Hlavně, že se pak kamarádkama poplácají po ramenou, pohorší nad návštěvama na profilu a nepochopením své ironie. Jak v mateřské školce…

@Petttulis píše:
Přesně… I když bych se na to nikdy nezeptala, chápu, že některou mámu to napadne a pro svůj klid se zeptá.. Néé, tady hned vyskočí jedobáby a už se předhánějí, která hodí vtipnější odpověď. Samozřejmě, že co nejvíc ironickou. :mrgreen: :mrgreen: A přeeesně jsem čekala odpovědi typu: to JÁ jsem ve 40. týdnu kydala hnůj. A to JÁ jsem ve 35. týdnu sekala dřevo… :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
16.4.13 14:43

@Seizdra Sem musela pohledat :)

• Citovat
  • Upravit
21848
16.4.13 14:47

@Yamaha Téda, takovej svalovec.. Ta nše je taky samej sval, tu chtít sníst, tak leda předem udělat v tlakáči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
16.4.13 14:48
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 8 tt a potřebovala bych umýt okna, myslíte že je to něja nebezpečné pro prcka v tomto týdnu?

Já myla okna nedávno. Pokud se to nepřehání, můžeš dělat vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
16.4.13 18:59
@brisco píše: :potlesk: Mi dokonce i sestra na JiPce, kde jsem ležela po akutním císaři v 29.týdnu říkala „já nevím, kde se dneska ty preeklampsie berou, já jsem do osmýho měsíce jezdila na kole“ :zed:
Nemít v každý ruce kapačku, tak jí někam pošlu…
Nepřekvapuje mě, že známé firmy nevynechaly příležitost exhibovat. Spíš se divím, že si to některé nechaly ujít. Já teda některé uživatelky už ani nečtu. Hlavně, že se pak kamarádkama poplácají po ramenou, pohorší nad návštěvama na profilu a nepochopením své ironie. Jak v mateřské školce…

Já nevím, ale podle mě takhle nereaguje šťastná a vyrovnaná ženská. Ale to už není můj problém, mně jsou tyhle přechytralé a nesmrtelné mamky u pr.ele…

P. S. Máš krásného chlapa :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
16.4.13 19:49

Ten není můj, je to jen platonické :mrgreen:. A pokud vím, tak zrovna není ničí…

@Petttulis píše:
Já nevím, ale podle mě takhle nereaguje šťastná a vyrovnaná ženská. Ale to už není můj problém, mně jsou tyhle přechytralé a nesmrtelné mamky u pr.ele…P. S. Máš krásného chlapa :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
16.4.13 19:54
@brisco píše:
Ten není můj, je to jen platonické :mrgreen:. A pokud vím, tak zrovna není ničí…

Však já vím, že ho nemáš doma… :lol:
Ale fešák to je! A kdo, že to vůbec jest?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
16.4.13 20:03
http://www.csfd.cz/…rd-armitage/ :oops:
@Petttulis píše:
Však já vím, že ho nemáš doma… :lol:
Ale fešák to je! A kdo, že to vůbec jest?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.4.13 20:15

Jak se cítíš na mytí oken tak je klidně myj, já je myla v 8měsící jak jsme měnily okna a nic mi nebylo, ale dívali se na mě lidí jak na blazna, ale mě to nepřišlo, záleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
16.4.13 20:48
@brisco píše:
http://www.csfd.cz/…rd-armitage/ :oops:

Hmmm a ještě ke všemu Richard! :srdce: :zed: Asi mu zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
17.4.13 14:54

Zakl. pokud ti to nezakázal dr. nebo nejsi po umělém, tak můžeš. Až budeš v pokročilejším stádiu, šetři se a nedávej moc ruce nahoru.. Aby se miminkovi neomotala pupeční šňůra kolem krku.
Přeju příjemné těhotenství a rychlý porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.4.13 14:55

Zakladatelko, ruce nahoru klidně dávej a tyhle babské nesmysly opravdu nečti :).

• Citovat
  • Upravit
2738
17.4.13 14:57

@Naima nejsou babské, dočteš se to kdekoliv, kamarádce díky tomu museli vyvolat porod a měla velké problémy, jen kvůli tomu, že malovala a dávala ruce nahoru.
Malé se omotala pupeční šňůra..
No každý je si svého štěstí strůjce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.4.13 14:59

Dočteš se kdekoliv, že to jsou babské pověry a opravdu by mě zajímalo, který příčetný doktor by dal písemně tohle jako důvod :lol:. Pokud je ti 55 a výš, beru, že to máš jako léty zarytou pravdu předávanou z generace na generaci, jinak doporučuji něco načíst.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky