Mytí oken v 8.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2738
17.4.13 15:05

@Naima :mrgreen: říkej si co chceš.. :* Je mi tak o 30 míň hele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.4.13 15:06

@Bibušenka Vidíš, podle té pověry jsem tipovala někam k šedesátce… ale super pro tebe - celý život před sebou :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13073
17.4.13 15:08

@Bibušenka Se opakuju, protože už jsem sem ten odkaz házela, ale myslíš si, že třeba tenhle porodník Šulc to říká jen proto, aby korigoval lidstvo a nerodilo se moc dětí? Že schválně řekne, aby ženy myly v klidu okna a tím si oběsily dítě? :roll:
 http://www.prozeny.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
17.4.13 17:03

@Naima anoo :) jsem mladá a mám čas si zachránit dítě, zachráním celej svět, všichni ruce dolů! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
17.4.13 17:41
@Bibušenka píše:
@Naima anoo :) jsem mladá a mám čas si zachránit dítě, zachráním celej svět, všichni ruce dolů! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Luciak82
17.4.13 18:05

Já myla okna včera a jsem v naprostém pořádku. To bych nemohla věšet prádlo a dělat plno jiných věcí, při kterých musím dávat ruce nahoru. Je to babská pověra ženských, kterým se nechce už nic dělat. Neberte to nikdo ve zlém. Pokud se cítím dobře, nejsem na rizikovém, tak dělám, co uznám za vhodné. Doteď jsem jezdila volným tempem na rotopedu, doporučeno i gynekologem.

• Citovat
  • Upravit
8438
17.4.13 18:36

Nemyslím si, že má zakladatelka „blbý“ dotaz. Od čeho je tato stránka… Já jsem ve 14tt a první týdny těhu jsem musela jen ležet a nedělat nic, ani nádobí umýt, zvedla jsem se jen na záchod a bylo zle, ale je pravdou, že jsem krvácela, měla jsem tedy problémy… Od hodně lidí slyším jak nemám nic dělat, hlavně netahat nic těžkého, nenatahovat se, ba dokonce ani nevysávat, nevytírat… poslechnu si to a jdu dál, protože to bez toho nejde. Už je u mě vše ok, takže uklízím a dělám vše jako dřív :) Okna jsem umyla tento víkend v 6 patře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí