Mytí oken v 8.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.13 12:27

Tak ještě jedno děkuji, že jste ochotně odepsali na mojí hloupou otázku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 12:29

Samozřejmě děkuji těm co mi odepsali a nerýpali a nedělali ze mě histerickou mámu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
15.4.13 12:29

@lllucie neměla.. páč když se něco má posrat tak se to posere.. Jediné z čeho jsem měla strach bylo, aby syn nebyl nemocný jako dcera.. ale těhotná jsem jezdila do školy, vařila, uklízela, měsíc před porodem jezdila na zkoušky.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13073
15.4.13 12:52
@Petttulis píše:
Nedivím se. Já převážně jen pročítám, občas přispěji, protože ty ženy zde sedí 23 hodin denně a třepou se na nedostatečně inteligentní otázky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A pak tu je druhá sorta, která tu taky sedí 23 hodin denně a třepe se na to až napíše ostatním diskutujícím, že jejich rady jsou na nic a že nechápou jak tu někdo může vysedávat denně :lol: :lol: :lol:
Nevidím rozdíl… jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
15.4.13 12:56

To je jednoduchý dělej to na co se cítíš, když je mi dobře tak pomáhám skládat a rovnat dříví a když jsem unavená nebo se necítím tak prostě odpočívám

• Citovat
  • Upravit
Naima
15.4.13 13:05

Zakladatelko, zvedání rukou/věšení prádla/umývání oken a vliv těchto činností na omotanou pupeční šňůru přirovnal můj oblíbený Dr. Koucký k pověrám, že hromy a blesky zažene svíčka hromnička ;). Bez obav… jinak dotaz chápu z toho hlediska, že mezi ženskýma v rodině o generaci staršími, je to zakořeněné jako stoprocentní pravda a tato moudra předávají dál - pak jsou holt zblbí všichni :).

• Citovat
  • Upravit
1553
15.4.13 13:17
@tamata píše:
A pak tu je druhá sorta, která tu taky sedí 23 hodin denně a třepe se na to až napíše ostatním diskutujícím, že jejich rady jsou na nic a že nechápou jak tu někdo může vysedávat denně :lol: :lol: :lol:
Nevidím rozdíl… jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet :lol:

Ty jsi bystrá :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.4.13 13:31
@Naima píše:
Zakladatelko, zvedání rukou/věšení prádla/umývání oken a vliv těchto činností na omotanou pupeční šňůru přirovnal můj oblíbený Dr. Koucký k pověrám, že hromy a blesky zažene svíčka hromnička ;). Bez obav… jinak dotaz chápu z toho hlediska, že mezi ženskýma v rodině o generaci staršími, je to zakořeněné jako stoprocentní pravda a tato moudra předávají dál - pak jsou holt zblbí všichni :).

Ano ano. Aneb kdybych se měla pokaždé řídit radami a doporučeními kamarádek a příbuzenstva, potratím jen z představ, co by kdyby. Zakladatelko jsi dospělá žena, určitě s vlastním názorem, ty sama víš, co ti tvé tělo dovolí, nebo taky ne. Tak se řidˇsama sebou a ne tímlco ti kde jaká bába nabulíkuje.
Apropos proč anonym? Co je na tom tak citlivého, že máš potřebu se schovávat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 13:34

Nemám potřebu se schovávat ale tak nějak jsem čekala takové ironické odpovědi tak asi proto

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
15.4.13 14:59

@Seizdra Já už to mám za sebou, po zimě toho byli 3 kýble :poblion: :poblion:,a taky mě to kopalo… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21848
15.4.13 15:00

@Yamaha Tak to já nasbírala jeden kyblík od Azuro Chlor šoku do bazénu :D Takže de facto „nic moc“, ale některý kousky byly dobře rozbahněný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.4.13 11:42

Zdravím všechny, ikdyž to tady moc nepatří, ale potřebuji radu, tak snad někdo poradí :) Holky mám na oknech nalepené ptáky, aby odehnalo holuby a nakadili nám po oknech, ale chtěla bych je sundat a nějak to nejde :( Nemáte s tím některá zkušenost, jak to dostat dolů? Předem děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
16.4.13 13:23

@Seizdra A co máš za psa, já dnes sbírala po 3 dnech 10 hromádek abych mohla posekat trávu…Jejda…Můžu sekat trávu v 28.týdnu??? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21848
16.4.13 13:31
@Yamaha píše:
@Seizdra A co máš za psa, já dnes sbírala po 3 dnech 10 hromádek abych mohla posekat trávu…Jejda…Můžu sekat trávu v 28.týdnu??? :mavam:

Hele já včera dosbírala a jen jsem sebrala poslední, tak ta můra přidřepla a udělala ještě jedno :pankac: :lol: Ale ona sejří hlavně venku na polu, kam chodíme na prochajdy, to je schopná během hodiny vyrobit i 3 :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
16.4.13 13:34

@Seizdra Jé ta je boží, my máme pittbula 2leťáka, tak má docela hromady…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky