Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Samozřejmě děkuji těm co mi odepsali a nerýpali a nedělali ze mě histerickou mámu ![]()
@lllucie neměla.. páč když se něco má posrat tak se to posere.. Jediné z čeho jsem měla strach bylo, aby syn nebyl nemocný jako dcera.. ale těhotná jsem jezdila do školy, vařila, uklízela, měsíc před porodem jezdila na zkoušky.. ![]()
@Petttulis píše:
Nedivím se. Já převážně jen pročítám, občas přispěji, protože ty ženy zde sedí 23 hodin denně a třepou se na nedostatečně inteligentní otázky![]()
![]()
A pak tu je druhá sorta, která tu taky sedí 23 hodin denně a třepe se na to až napíše ostatním diskutujícím, že jejich rady jsou na nic a že nechápou jak tu někdo může vysedávat denně
![]()
Nevidím rozdíl… jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet ![]()
To je jednoduchý dělej to na co se cítíš, když je mi dobře tak pomáhám skládat a rovnat dříví a když jsem unavená nebo se necítím tak prostě odpočívám
Zakladatelko, zvedání rukou/věšení prádla/umývání oken a vliv těchto činností na omotanou pupeční šňůru přirovnal můj oblíbený Dr. Koucký k pověrám, že hromy a blesky zažene svíčka hromnička
. Bez obav… jinak dotaz chápu z toho hlediska, že mezi ženskýma v rodině o generaci staršími, je to zakořeněné jako stoprocentní pravda a tato moudra předávají dál - pak jsou holt zblbí všichni
.
@tamata píše:
A pak tu je druhá sorta, která tu taky sedí 23 hodin denně a třepe se na to až napíše ostatním diskutujícím, že jejich rady jsou na nic a že nechápou jak tu někdo může vysedávat denně![]()
![]()
Nevidím rozdíl… jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet
Ty jsi bystrá
![]()
@Naima píše:
Zakladatelko, zvedání rukou/věšení prádla/umývání oken a vliv těchto činností na omotanou pupeční šňůru přirovnal můj oblíbený Dr. Koucký k pověrám, že hromy a blesky zažene svíčka hromnička. Bez obav… jinak dotaz chápu z toho hlediska, že mezi ženskýma v rodině o generaci staršími, je to zakořeněné jako stoprocentní pravda a tato moudra předávají dál - pak jsou holt zblbí všichni
.
Ano ano. Aneb kdybych se měla pokaždé řídit radami a doporučeními kamarádek a příbuzenstva, potratím jen z představ, co by kdyby. Zakladatelko jsi dospělá žena, určitě s vlastním názorem, ty sama víš, co ti tvé tělo dovolí, nebo taky ne. Tak se řidˇsama sebou a ne tímlco ti kde jaká bába nabulíkuje.
Apropos proč anonym? Co je na tom tak citlivého, že máš potřebu se schovávat? ![]()
Nemám potřebu se schovávat ale tak nějak jsem čekala takové ironické odpovědi tak asi proto
@Seizdra Já už to mám za sebou, po zimě toho byli 3 kýble
,a taky mě to kopalo… ![]()
@Yamaha Tak to já nasbírala jeden kyblík od Azuro Chlor šoku do bazénu
Takže de facto „nic moc“, ale některý kousky byly dobře rozbahněný ![]()
Zdravím všechny, ikdyž to tady moc nepatří, ale potřebuji radu, tak snad někdo poradí
Holky mám na oknech nalepené ptáky, aby odehnalo holuby a nakadili nám po oknech, ale chtěla bych je sundat a nějak to nejde
Nemáte s tím některá zkušenost, jak to dostat dolů? Předem děkuji všem ![]()
@Seizdra A co máš za psa, já dnes sbírala po 3 dnech 10 hromádek abych mohla posekat trávu…Jejda…Můžu sekat trávu v 28.týdnu??? ![]()
@Yamaha píše:
@Seizdra A co máš za psa, já dnes sbírala po 3 dnech 10 hromádek abych mohla posekat trávu…Jejda…Můžu sekat trávu v 28.týdnu???
Hele já včera dosbírala a jen jsem sebrala poslední, tak ta můra přidřepla a udělala ještě jedno
Ale ona sejří hlavně venku na polu, kam chodíme na prochajdy, to je schopná během hodiny vyrobit i 3
![]()
@Seizdra Jé ta je boží, my máme pittbula 2leťáka, tak má docela hromady…
Tak ještě jedno děkuji, že jste ochotně odepsali na mojí hloupou otázku